Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
οχι οι κνιτες ειναι μαλακουληδες μουνοδουλοι

εγω ειμαι με τον ιφικρατη αμυρα,με τις λογικες βορειου κορεας και σταλινικος

A,ανοιχτόμυαλες(λέμε τώρα) λογικές δηλαδή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Στις μέρες μας τα κορίτσια μπορεί να γίνουν οτιδήποτε θελήσουν στη ζωή τους. Αστροναύτες και μητέρες, αγοροκόριτσα ή γατούλες.
Oχι δεν μπορούν να γινουν ο,τιδήποτε.Οπως και ΔΕΝ εχουν γινει ο,τιδήποτε.
Δεν εχω δει γυναικα εναερίτη. Δεν εχω δει γυναικα ανθρακωρύχο. Δεν εχω δει γυναικα μπετατζή. Δεν εχω δει γυναικα νταλικέρη. Δεν εχω δει γυναικα καπετανιο του εμπορικου ναυτικου. Δεν εχω δει γυναικα στρατηγό. Δεν εχω δει γυναικα στα ΜΑΤ. Να συνεχισω?

Υπαρχουν κανα δυο? Πιθανον. Καποιες εξαιρετικα σπανιες εξαιρεσεις απλως επιβεβαιωνουν τον κανονα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
οχι οι κνιτες ειναι μαλακουληδες μουνοδουλοι

εγω ειμαι με τον ιφικρατη αμυρα,με τις λογικες βορειου κορεας και σταλινικος
Και τι γοητευτικο βρισκεις σε καθεστωτα Βορειας Κορεας και Σταλιν?
Παντως εκει δεν θα ποσταριζες αυτη τη στιγμη, να εισαι σιγουρος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Είπε η εκπρόσωπος του φύλου που μπορεί να χορεύει όλη τη μέρα, να παίζει και να τραγουδάει με ένα παιδάκι. Του φύλου που λιποθυμούσε όταν ο Ροδόλφο Βαλεντίνο έριχνε ένα φιλί στην οθόνη, που έκλαιγε όταν οι Beatles έπαιζαν κιθάρα και που  τρελαίνεται να βλέπει ταινίες με βρικόλακες που δεν πίνουν αίμα ανθρώπων, αλλά ζώων, κάτι σαν φυτοφάγοι. Που αν δει μια κατσαρίδα αρχίζει να ουρλιάζει κι αν δει ένα ποντίκι μπορεί και να λιποθυμήσει. Που είναι ανίκανο να επιβιώσει αν δεν την προστατεύει κάποιος άντρας από το περιβάλλον της, ή άντρες στρατευμένοι σε δομές που έφτιαξαν οι άντρες (αστυνομία, πυροσβεστική). Η εκπρόσωπος του φύλου που δεν μπορεί να βιδώσει μια βίδα σε ούπατ, να εφεύρει, να εξελίξει και να συντηρήσει ακόμα και το πιο απλό μηχάνημα. Που δεν κατέβηκε ποτέ στα ορυχεία και δεν κινδύνεψε να πεθάνει από το Μεθάνιο ή να θαφτεί ζωντανή στις στοές. Που δεν δουλεύει στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου ή φυσικού αερίου. Που δεν συντηρεί τα φρεάτια και το υδραγωγείο. Πόσο περισσότερο ανιστόρητες, αχάριστες και άπληστες μπορεί να είστε; Γι αυτό λατρεύω τον Φεμινισμό. Έδειξε πια είναι η πραγματική γυναικεία φύση   
Ποια εκπροσωπος ρε τύπε, μπας και νομιζεις οτι ειναι γυναικα στο συγκεκριμενο προφιλ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αρχικα σου ζητω συγνωμη για αυτα που θα γραψω. Σε καμια περιπτωση δεν θελω να σε προσβαλω. Ειναι καλυτερα να νιωσεις καπως απο αυτα που σου γραφω και να ενοχληθεις αλλα μετα να καταλαβεις και να σωθεις...ΕΓΚΑΙΡΑ. Πριν γινει η μαλακια.

Παμε λοιπον.

1) Δεν την εχεις αναγκη. Απλα. Υπαρχουν χιλιαδες μουνια γυρω σου για να γαμησεις με μικροτερο ρισκο. Χωρις παιδι. Δεν χρειαζεσαι μια μητερα στη ζωη σου.

2) Αργα ή γρηγορα με το τροπο της θα σε κανει ενθουσιασμενο-χαρουμενο-καυλωμενο-δεμενο-εξαρτημενο-χορηγο-κουβαλητη-μαλακα-δυστυχισμενο. Με αυτη ακριβως τη σειρα.

3) Το οτι ασχολεισαι με μια μητερα σημαινει οτι εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση. Σημαινει οτι "φοβασαι" να κυνηγησεις καποια ελευθερη-ομορφη κοπελα. Σημαινει οτι δεν εχεις φροντισει αρκετα σε καποια θεματα τον εαυτο σου οπως πχ τσεπη...; Επαγγελματικη επιτυχια-τσεπη-οικονομικη ανεση. Το χρημα σου δινει το δικαιωμα της επιλογης να γαμας οτι θελεις οπως θελεις οταν θελεις και να τελειωνει η ολη φαση οπως εσυ το θελεις. Δεν εχεις; Βρες το τροπο να αποκτησεις. Οπως μπορεσαν τοσοι γυρω σου, να μπορεσεις και εσυ. Μεινε μακρυα απο τις παρανομιες. Βελτιωσε τις ικανοτητες σου, τις γνωριμιες σου και δουλεψε. Ασχολησου σοβαρα με το θεμα. Αν το θες πραγματικα και εισαι δουλευτης θα σου ερθει καποια στιγμη. Τολμη, στρατηγικη, σοβαροτητα και στρωσιμο κωλου. Αυτο θελει.

4) Ψαξε μεσα σου τι ειναι αυτο που μπορει καποια στιγμη να σε βαλει σε αγαπουλας-ερωτευμενος-σχεση-καλο παιδι-κυριος-ο σωστος ο αντρας mode και απλα ξηλωσε το απο μεσα σου και πετα το για παντα. Υπαρχει και τροπος εντοπισμου και τροπος ξηλωματος. Ολα υπαρχουν, αφιερωσε χρονο-κοπο και θα τα βρεις.

5) Καταλαβε μια και καλη καποια πραγματα. Οι γυναικες δεν αγαπουν. Δεν μπορουν να αγαπησουν. Ακομα και οταν νιωθουν οτι "αγαπουν" ειναι η αυτοαμυνα τους που τους δινει ενα ομορφο συναισθημα για να της προστατεψει απο την αληθεια (το οτι ειναι εντελως αδειες) και τη καταθλιψη-κλαμα στα πατωματα-αυτοκτονια-ψυχοφαρμακα. Φτιαχνουν αυτοματως χωρις να το καταλαβαινουν ενα ψευτικο κοσμο, μια ψευτικη πραγματικοτητα που απλα τη πιστευουν-χωνευουν και ετσι ζουν χωρις να να εχουν επαφη με την αληθεια που απλα θα τις ισοπεδωνε. Η "αγαπη" της που και καλα δινει σε εναν αντρα ή στο παιδι της ειναι ψευτικη. Αν ηταν αληθινη θα εκανε τα παντα ωστε να διασφαλισει το καλυτερο. Αντι αυτου, θα αφησει το παιδι της στη μανα-φιλη-νταντα-αντρα της για να παει να ψωλιαστει-"ερωτευτει". Αν αγαπα καποιον αντρα θα μαθει να φερεται ως ανθρωπος για να το κρατησει, με αγαπη-ευγενεια-φινετσα-ποιοτητα. Το ιδιο και με το παιδι της και οχι να το παρατα σε ενα ταμπλετ για να τσεκαρι το γαμηστιρακι στο κινητο και να ψωλαρει με τις φιλες της στους παιδοτοπους-σχολεια-σουπερ μαρκετ-παρκα-διακοπες κτλπ. Συνοπτικα: Μια γυναικα δεν αγαπα ουτε τον εαυτο της, δεν μπορει να αγαπησει τιποτα. Δεν ειναι οτι δεν θελει, σαφως και θελει και το εχει αναγκη. Δεν μπορει. Ο εγωκεντρισμος της δεν θα την αφησει ποτε και για αυτο ειναι μονιμως σε crazy-sad mode και εχουν τα και καλα ψυχολογικα τους μια ζωη. Σημειωση: Υπαρχει και ενα ειδος υπο εξαφανιση γυναικας που ναι, μπορει να αγαπησει γιατι εχει το τροπο να νικησει τον εγωκεντρισμο της οταν το θελησει. Αν βρεις μια τετοια, θα το καταλαβεις απο μιλια μακρυα. Κανουν μπαμ απο τα πρωτα παιδικα τεστ.

6) Καταλαβε οτι σαν ανθρωπος οχι μονο εσυ αλλα ολοι μας αξιζουμε πολλα παραπανω απο αυτα που θεωρουμε οτι αξιζουμε. Απλα ειμαστε τεμπεληδες-ασχετοι-αχρηστοι-μαλακες-δειλοι στο να δημιουργησουμε τις συνθηκες για να τα αποκτησουμε.

7) Δαπανη χρονου, οχι σπαταλη. Δαπανη ενεργειας, οχι σπαταλη. Καθε ενασχοληση με γυναικα ειναι μια σπαταλη. Η μονη δαπανη ειναι οταν της δωσεις το μουνι στο χερι και φευγοντας απο το δωματιο δεν γνωριζει καν το πραγματικο σου ονομα. Δεν σε ξαναδει ποτε δευτερη φορα. Υπαρχουν πολλες που θελουν να το ζησουν αυτο. Φτιαξε το σωμα σου (επενδυση),ντυσου σωστα (δαπανη), ζητα βοηθεια απο επαγγελματιες για το στυλ που σου αρμοζει (δαπανη) μαθε να μιλας, μαθε να φερεσαι, εχε λεφτα στη τσεπη, βγες εξω, μαθε να καταλαβαινεις ματιες-γλωσσα σωματος (χιλιαδες κειμενα-βιντεο-βιβλια) κτλπ και συντομα θα βαρεθεις να γαμας.

8) Σου ευχομαι να σταματησεις να ασχολεισαι με αυτη τη γυναικα και τη καθε μοναχικη μητερα πριν ειναι αργα και πεις: Ειχε δικιο αυτος ο μαλακας στο φορουμ.

Αν σε ενοχλησε κατι, ζητω και παλι συγνωμη. Καλη συνεχεια.
Μεγαλο πονο απο τις γυναικες εχεις εσυ. Σε κανεναν ψυχολογο πας?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Και τι γοητευτικο βρισκεις σε καθεστωτα Βορειας Κορεας και Σταλιν?
Παντως εκει δεν θα ποσταριζες αυτη τη στιγμη, να εισαι σιγουρος.

Και να μην μπορούσε να ποσταρει,ο καπιταλισμός θα έφταιγε για αυτόν.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.288
Oχι δεν μπορούν να γινουν ο,τιδήποτε.Οπως και ΔΕΝ εχουν γινει ο,τιδήποτε.
Δεν εχω δει γυναικα εναερίτη. Δεν εχω δει γυναικα ανθρακωρύχο. Δεν εχω δει γυναικα μπετατζή.....

Αυτό ακριβώς αποδείκνυει πόσο πιο ικανές είμαστε από εσάς...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
για κάνε πιο λιανά τα μπολνταρισμένα μωβ στο τέλος περί πιθήκων ..... κάτι πάς να εννοήσεις εδώ ...

Οταν σε ενα κρατος επικρατησει η πεινα-ανεργια σε μεγαλα ποσοστα ανεβαινει καθετα το επιπεδο της παραβατικοτητας-εγκληματικοτητας. Αναρχες ομαδες διαφορων χρωματων αποτελουμενες απο διαφορους πιθηκους (αναρχοι χωρις κανονες και αυτοι χωρις κανενα σεβασμο στο οτιδηποτε) μαχονται μεταξυ τους για τη κυριαρχια στην εκαστοτε περιοχη.

Αργεντινη, Βραζιλια, Βενεζουελα και σε πολλα ακομα κρατη υπαρχει ηδη αυτο το φαινομενο το οποιο κοστιζει ζωες καθημερινα με τη κατασταση συνηθως να ειναι εκτος καθε ελεγχου. Ολοκληρες περιοχες πλεον γινονται γκετο και μερα με την ημερα το επιπεδο της ζωης του απλου κοσμου υποβαθμιζεται σε τραγικα επιπεδα. Οι συνθηκες διαβιωσης ειναι απανθρωπες.

Συντομα θα το βιωσουμε και στην Ευρωπη αυτο και καθε χρονο θα ειναι πιο εντονο το φαινομενο εως που θα σκασει το ολο θεμα και με το μπαμ θα πεταχτουν ολοι εξω σαν τους πιθηκους αναρχα και θα γινει....αυτο που θα γινει. Αυτο θελουν και αυτοι με ολα αυτα τα μνημονια.

Τη μετατροπη ολοκληρου του κοσμου σε ζουγκλα με ολους εμας να παριστανουμε τους πιθηκους.

Αρκετα συχνα βλεπουμε να κανουν την εμφανιση τους ενα αλλο ειδος πιθηκων. Αυτο που ασχολειται με το εμποριο οργανων-παιδιων κτλπ και δρα μεσα σε αυτες τις περιοχες. Οι σκοτωμοι ειναι καθημερινο φαινομενο με τις αρχες να μην θελουν καν να ξερουν-γνωριζουν. Τα περιστατικα της διαφθορας ειναι αρκετα συχνα σε ολους τους τομεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Συντομα θα το βιωσουμε και στην Ευρωπη αυτο και καθε χρονο θα ειναι πιο εντονο το φαινομενο εως που θα σκασει το ολο θεμα και με το μπαμ θα πεταχτουν ολοι εξω σαν τους πιθηκους αναρχα και θα γινει....αυτο που θα γινει. Αυτο θελουν και αυτοι με ολα αυτα τα μνημονια.
Τύπε μαλλον μπερδευεσαι και νομιζεις οτι ολοι ειναι σαν τα μουτρα μας, ολοι οι αλλοι που ειχαν μνημονια μια χαρα το ξεπερασαν και ευημερουν σημερα. Μην σου πω οτι κι εδω με 8 χρονια μνημονιο δεν βλεπω και καμια κοινωνικη αναταραχη.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε μαλλον μπερδευεσαι και νομιζεις οτι ολοι ειναι σαν τα μουτρα μας, ολοι οι αλλοι που ειχαν μνημονια μια χαρα το ξεπερασαν και ευημερουν σημερα. Μην σου πω οτι κι εδω με 8 χρονια μνημονιο δεν βλεπω και καμια κοινωνικη αναταραχη.

Μακαρι να γινει ετσι οπως τα λες και να βγω λαθος εγω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μακαρι να γινει ετσι οπως τα λες και να βγω λαθος εγω.

Εγω δεν λεω οτι δεν μπορει να συμβει μια στραβη και να διαλυθουν τα παντα. Λεω οτι δεν μπορουμε να γνωριζουμε εκ των προτερων την αιτια. Και πριν τον πρωτο παγκοσμιο, ο κοσμος πιστευε οτι οι πολεμοι εχουν τελειωσει (!!) και οτι πλεον τα κρατη ενδιαφερονται μονο για το εμποριο και οχι να αλληλοσκοτωνονται. Για να μην πω οτι επι ιδρυσεως της Κοινωνιας των Εθνων μετα τον πρωτο παγκοσμιο, ολοι ηταν βεβαιοι οτι αλλος πολεμος δεν θα ξαναγινει και οτι πηραμε το μαθημα μας. Θελω να πω οτι η μεγαλη στραβη ερχεται απο εκει που δεν το περιμενεις και εν προκειμενω θεωρω οτι αν γινει, δεν θα γινει απο οικονομικο κραχ.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ο λογαριασμός είναι κοινόχρηστος

images