Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Να μιλαμε σοβαρα ρε τύπε. Αυτο ειναι το θεμα σου? Να μπορεις να φιλησεις 25 αγνωστες? Και σου φταιει η Ελλαδα που δεν μπορεις? Δηλαδη στο Αμστερνταμ θα περπαταγες και θα γλωσσοφιλιοσουνα με την καθε αγνωστη?
Αυτο σου λειπει?

Ε ναι ρε συ.Ο τύπος είναι άνεργος,λεφτά δεν έχει,το πρόβλημα του είναι ότι ο vibrator φίλησε 25 άγνωστες στην Ολλανδία και εδώ οι γκόμενες δεν τα κάνουν αυτά

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Να μιλαμε σοβαρα ρε τύπε. Αυτο ειναι το θεμα σου? Να μπορεις να φιλησεις 25 αγνωστες? Και σου φταιει η Ελλαδα που δεν μπορεις? Δηλαδη στο Αμστερνταμ θα περπαταγες και θα γλωσσοφιλιοσουνα με την καθε αγνωστη?
Αυτο σου λειπει?

Εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου να έβγαινα έξω και να γλωσσοφιλιόμουνα με γκόμενες.Εαν εσένα σε χαλάει τόσο ή σιχαίνεσαι,δικό σου θέμα.

25 γκόμενες στην Ελλάδα δεν φιλάς ούτε σε 25 ζωές.Πλάκα κάνεις;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου να έβγαινα έξω και να γλωσσοφιλιόμουνα με γκόμενες.Εαν εσένα σε χαλάει τόσο ή σιχαίνεσαι,δικό σου θέμα.

τυπε οι τυποι προσπαθουν να μας πεισουν οτι το να φιλησεις 25 ελλεεινιδες ειναι piece of cake

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τεσπα,το θέμα δεν είναι τα φιλιά αλλά το πόσο άλλο επίπεδο είναι οι γκόμενες έξω.Όσο εύκολα φιλάνε έτσι κάποιον,άλλο τόσο εύκολα θα βγαίνουν ραντεβού και θα κάνουν σχέσεις και σεξ.Χωρίς να σε πρήζουν με ινσταγκραμ,κύκλους και μαλακίες όπως εδώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τεσπα,το θέμα δεν είναι τα φιλιά αλλά το πόσο άλλο επίπεδο είναι οι γκόμενες έξω.Όσο εύκολα φιλάνε έτσι κάποιον,άλλο τόσο εύκολα θα βγαίνουν ραντεβού και θα κάνουν σχέσεις και σεξ.Χωρίς να σε πρήζουν με ινσταγκραμ,κύκλους και μαλακίες όπως εδώ.
Για το εξωτερικο μιλαμε, ετσι? Που αν πεις καλημερα σε γυναικα, σου κανει μηνυση για σεξουαλικη παρενοχληση.

Για να εχουμε ομως καλο ερωτημα ρε τύπε, λες οτι οι ελληνιδες δυσκολα βγαινουν ραντεβου. Πες μου σε παρακαλω σε ποσες ζητησες ραντεβου το τελευταιο εξαμηνο και τι απαντησεις πηρες.
Γιατι αν μου πεις οτι δεν ζητησες απο καμια, δεν δικαιουσαι να λες οτι βγαινουν "δυσκολα" ραντεβου.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Για το εξωτερικο μιλαμε, ετσι? Που αν πεις καλημερα σε γυναικα, σου κανει μηνυση για σεξουαλικη παρενοχληση.

Για να εχουμε ομως καλο ερωτημα ρε τύπε, λες οτι οι ελληνιδες δυσκολα βγαινουν ραντεβου. Πες μου σε παρακαλω σε ποσες ζητησες ραντεβου το τελευταιο εξαμηνο και τι απαντησεις πηρες.
Γιατι αν μου πεις οτι δεν ζητησες απο καμια, δεν δικαιουσαι να λες οτι βγαινουν "δυσκολα" ραντεβου.

:2funny: Τί μήνυση ρε τύπε;Εδώ τον φιλούσαν στο στόμα οι άλλες.Πιο πιθανό είναι να φας μήνυση εδώ πέρα απο ελλεηνίδα εαν της πεις καλημέρα.

Για τα ραντεβού που λες,ας μας πουν πόσοι καταφέρνουν να βγουν με γκόμενα χωρίς να έχει πέσει κονέ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
:2funny: Τί μήνυση ρε τύπε;Εδώ τον φιλούσαν στο στόμα οι άλλες.Πιο πιθανό είναι να φας μήνυση εδώ πέρα απο ελλεηνίδα εαν της πεις καλημέρα.

Για τα ραντεβού που λες,ας μας πουν πόσοι καταφέρνουν να βγουν με γκόμενα χωρίς να έχει πέσει κονέ.
Aρα η απαντηση στο ερωτημα μου "σε πόσες γυναικες ζητησες ραντεβου το τελευταιο εξαμηνο" η απαντηση ειναι "σε καμια"?
Και τότε πώς συμπεραινεις οτι οι ελληνιδες βγαινουν "δυσκολα" ραντεβου?
Την δικη σου αδυναμια να ζητησεις ενα ραντεβου, την μεταθετεις σε υποθετικη αρνηση των γυναικων?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Aρα η απαντηση στο ερωτημα μου "σε πόσες γυναικες ζητησες ραντεβου το τελευταιο εξαμηνο" η απαντηση ειναι "σε καμια"?
Και τότε πώς συμπεραινεις οτι οι ελληνιδες βγαινουν "δυσκολα" ραντεβου?
Την δικη σου αδυναμια να ζητησεις ενα ραντεβου, την μεταθετεις σε υποθετικη αρνηση των γυναικων?

Το τελευταίο 6μηνο δεν βγήκα ραντεβού γιατί απλούστατα  δεν μπόρεσα να γνωρίσω καμία.Όταν η μόνη σου επιλογή είναι οι άγνωστες,πρέπει να έχεις και τύχη.Και μάλλον δεν την είχα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Να μιλάς σε πρώτο ενικό τυπε.
Επειδή εσύ είσαι αγάμητος, και αποδεικνυεται άμεσα ΚΑΙ απο από τις κριτικες που έχεις γράψεις στο σαη, δεν βγαίνει το συμπέρασμα για όλον τον ανδρικό πληθυσμό.
Εσυ τυπε είσαι αφραγος και δεν μπορείς να γαμησεις ούτε πουτανα του 10€.
Την δική σου την κατάντια μην την μεταθέσεις σε όλο τον ανδρικό πληθυσμο.
Σκάσε και κολυμπα στην μιζέρια σου λοιπόν .

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Οι skouter του Mr malakas τρίβουν τα χέρια τους με τον Sad_man.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Να μιλάς σε πρώτο ενικό τυπε.
Επειδή εσύ είσαι αγάμητος, και αποδεικνυεται άμεσα ΚΑΙ απο από τις κριτικες που έχεις γράψεις στο σαη, δεν βγαίνει το συμπέρασμα για όλον τον ανδρικό πληθυσμό.
Εσυ τυπε είσαι αφραγος και δεν μπορείς να γαμησεις ούτε πουτανα του 10€.
Την δική σου την κατάντια μην την μεταθέσεις σε όλο τον ανδρικό πληθυσμο.
Σκάσε και κολυμπα στην μιζέρια σου λοιπόν .

Σιγά ρε,που όλοι οι γαμιάδες εδώ μαζευτήκατε.

Στη χώρα που η αγαμία πάει σύννεφο,εμένα περιμένει ο αντρικός πληθυσμός να του πω ότι δεν γαμάει.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Τυπε είναι της πάση γνωστό ότι τα μέλη του σαη είναι οι μεγαλύτεροι γαμιαδες.
Τουλάχιστον όσον αφορά τις ιερόδουλες.
Εσύ τι σκατα κανείς εδώ μέσα δεν έχω καταλάβει.
Λεφτά για να γαμησεις δεν έχεις, κριτικές δεν έχεις, γκόμενα δεν έχεις.
Τι διάολο γράφτηκε σε ένα σαητ με θεματολογία το γαμησι?
Για να μας πεις ποσό αγαμητος είσαι?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τυπε είναι της πάση γνωστό ότι τα μέλη του σαη είναι οι μεγαλύτεροι γαμιαδες.
Τουλάχιστον όσον αφορά τις ιερόδουλες.
Εσύ τι σκατα κανείς εδώ μέσα δεν έχω καταλάβει.
Λεφτά για να γαμησεις δεν έχεις, κριτικές δεν έχεις, γκόμενα δεν έχεις.
Τι διάολο γράφτηκε σε ένα σαητ με θεματολογία το γαμησι?
Για να μας πεις ποσό αγαμητος είσαι?

Εσύ ποιο ακριβώς πρόβλημα έχεις με μένα;Εγώ λεω τις απόψεις μου,όποιος θέλει συμφωνεί κι όποιος θέλει διαφωνεί.Και δεν κατάλαβα,δικό σου είναι το site για να λες ποιος θα μιλάει και ποιος δεν θα μιλάει;

Εσύ και μερικοί άλλοι,το μόνο που κάνετε είναι να περιμένετε τα ποστ μου και ν'αρχίζετε ειρωνείες και μαλακίες.Ενώ εγώ δεν έχω βρίσει ούτε προσβάλει κανέναν.Γιατί δέχομαι και την τελευταία άποψη,ακόμα και αν δεν συμφωνώ καθόλου.Ούτε έχω την ανάγκη να μαζευτώ με άλλους 5 και να την πέσω στον έναν.Αυτοί έχουν το πρόβλημα και όχι εγώ.

Επισκέπτης
πολυ ψωνια με τις σελφι....

γενικά το να προσέχει κάποιος τον εαυτο του δεν ειναι κακο! Αλλα αυτες το έχουν παρακανει με το ναρκισισμο και εγω πχ σε βολτες οταν κατεβαινα το καλοκαιράκι Αθηνα φορουσα ένα καλο τζιν μια πολο απο πάνω με γιακά το μαλλι κουρεμένο με λιγο ζελέ πολυ λιγο l'oreal :headbang2: axe εννοειται και γυαλί ηλίου! Απο σώμα τα κλασσικά γυμναστηριο οχι κοιλιές οχι πάχια κτλπ.

Αυτο ειναι ωραιο να φροντιζεις τον εαυτο σου και να εισαι πάνω απο ολα καθαρος ... ξυρισμενος ωραια κουρεμένος τριχες απο αυτια και μυτες να μην προεξέχουν. Καθαρα παπούτσια , αποσμητικο ενα ωραιο λούκ που να πηγαινει. Και καινουργια ρουχα οχι παλιατζουρες οχι πάνω απο 2-3 χρονια ένα ρουχο φαινεσαι σαν να έχεις αφησει τον εαυτο σου!

Και τα μασαζ.... ΜΑΣΑΖ! :2funny:
εγω φοραω μπλε παντελονι τσινο καφε παπαπουτσια κ ζωνη δερματινα μπλε ή λευκο πουκαμισο μαλλι με λιγη χαιτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom