txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Η κατακουζήνα είσαι;
Η κατακουζήνα είσαι;
Η κατακουζήνα είσαι;
Η κατακουζήνα είσαι;
Η κατακουζήνα είσαι;
Να μιλαμε σοβαρα ρε τύπε. Αυτο ειναι το θεμα σου? Να μπορεις να φιλησεις 25 αγνωστες? Και σου φταιει η Ελλαδα που δεν μπορεις? Δηλαδη στο Αμστερνταμ θα περπαταγες και θα γλωσσοφιλιοσουνα με την καθε αγνωστη?
Αυτο σου λειπει?
Να μιλαμε σοβαρα ρε τύπε. Αυτο ειναι το θεμα σου? Να μπορεις να φιλησεις 25 αγνωστες? Και σου φταιει η Ελλαδα που δεν μπορεις? Δηλαδη στο Αμστερνταμ θα περπαταγες και θα γλωσσοφιλιοσουνα με την καθε αγνωστη?
Αυτο σου λειπει?
τυπε οι τυποι προσπαθουν να μας πεισουν οτι το να φιλησεις 25 ελλεεινιδες ειναι piece of cakeΕμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου να έβγαινα έξω και να γλωσσοφιλιόμουνα με γκόμενες.Εαν εσένα σε χαλάει τόσο ή σιχαίνεσαι,δικό σου θέμα.
25 γκόμενες στην Ελλάδα δεν φιλάς ούτε σε 25 ζωές.Πλάκα κάνεις;
Για το εξωτερικο μιλαμε, ετσι? Που αν πεις καλημερα σε γυναικα, σου κανει μηνυση για σεξουαλικη παρενοχληση.Τεσπα,το θέμα δεν είναι τα φιλιά αλλά το πόσο άλλο επίπεδο είναι οι γκόμενες έξω.Όσο εύκολα φιλάνε έτσι κάποιον,άλλο τόσο εύκολα θα βγαίνουν ραντεβού και θα κάνουν σχέσεις και σεξ.Χωρίς να σε πρήζουν με ινσταγκραμ,κύκλους και μαλακίες όπως εδώ.
Για το εξωτερικο μιλαμε, ετσι? Που αν πεις καλημερα σε γυναικα, σου κανει μηνυση για σεξουαλικη παρενοχληση.
Για να εχουμε ομως καλο ερωτημα ρε τύπε, λες οτι οι ελληνιδες δυσκολα βγαινουν ραντεβου. Πες μου σε παρακαλω σε ποσες ζητησες ραντεβου το τελευταιο εξαμηνο και τι απαντησεις πηρες.
Γιατι αν μου πεις οτι δεν ζητησες απο καμια, δεν δικαιουσαι να λες οτι βγαινουν "δυσκολα" ραντεβου.
Aρα η απαντηση στο ερωτημα μου "σε πόσες γυναικες ζητησες ραντεβου το τελευταιο εξαμηνο" η απαντηση ειναι "σε καμια"?Τί μήνυση ρε τύπε;Εδώ τον φιλούσαν στο στόμα οι άλλες.Πιο πιθανό είναι να φας μήνυση εδώ πέρα απο ελλεηνίδα εαν της πεις καλημέρα.
Για τα ραντεβού που λες,ας μας πουν πόσοι καταφέρνουν να βγουν με γκόμενα χωρίς να έχει πέσει κονέ.
Aρα η απαντηση στο ερωτημα μου "σε πόσες γυναικες ζητησες ραντεβου το τελευταιο εξαμηνο" η απαντηση ειναι "σε καμια"?
Και τότε πώς συμπεραινεις οτι οι ελληνιδες βγαινουν "δυσκολα" ραντεβου?
Την δικη σου αδυναμια να ζητησεις ενα ραντεβου, την μεταθετεις σε υποθετικη αρνηση των γυναικων?
Να μιλάς σε πρώτο ενικό τυπε.25 γκόμενες στην Ελλάδα δεν φιλάς ούτε σε 25 ζωές.Πλάκα κάνεις;
Εμ, δεν είναι..; Το κάθε ζυμάρι μπάζο στην Ελλάδα να αισθάνεται Θεά.πολυ ψωνια με τις σελφι....
Να μιλάς σε πρώτο ενικό τυπε.
Επειδή εσύ είσαι αγάμητος, και αποδεικνυεται άμεσα ΚΑΙ απο από τις κριτικες που έχεις γράψεις στο σαη, δεν βγαίνει το συμπέρασμα για όλον τον ανδρικό πληθυσμό.
Εσυ τυπε είσαι αφραγος και δεν μπορείς να γαμησεις ούτε πουτανα του 10€.
Την δική σου την κατάντια μην την μεταθέσεις σε όλο τον ανδρικό πληθυσμο.
Σκάσε και κολυμπα στην μιζέρια σου λοιπόν .
Τυπε είναι της πάση γνωστό ότι τα μέλη του σαη είναι οι μεγαλύτεροι γαμιαδες.
Τουλάχιστον όσον αφορά τις ιερόδουλες.
Εσύ τι σκατα κανείς εδώ μέσα δεν έχω καταλάβει.
Λεφτά για να γαμησεις δεν έχεις, κριτικές δεν έχεις, γκόμενα δεν έχεις.
Τι διάολο γράφτηκε σε ένα σαητ με θεματολογία το γαμησι?
Για να μας πεις ποσό αγαμητος είσαι?
εγω φοραω μπλε παντελονι τσινο καφε παπαπουτσια κ ζωνη δερματινα μπλε ή λευκο πουκαμισο μαλλι με λιγη χαιτηπολυ ψωνια με τις σελφι....
γενικά το να προσέχει κάποιος τον εαυτο του δεν ειναι κακο! Αλλα αυτες το έχουν παρακανει με το ναρκισισμο και εγω πχ σε βολτες οταν κατεβαινα το καλοκαιράκι Αθηνα φορουσα ένα καλο τζιν μια πολο απο πάνω με γιακά το μαλλι κουρεμένο με λιγο ζελέ πολυ λιγο l'oreal axe εννοειται και γυαλί ηλίου! Απο σώμα τα κλασσικά γυμναστηριο οχι κοιλιές οχι πάχια κτλπ.
Αυτο ειναι ωραιο να φροντιζεις τον εαυτο σου και να εισαι πάνω απο ολα καθαρος ... ξυρισμενος ωραια κουρεμένος τριχες απο αυτια και μυτες να μην προεξέχουν. Καθαρα παπούτσια , αποσμητικο ενα ωραιο λούκ που να πηγαινει. Και καινουργια ρουχα οχι παλιατζουρες οχι πάνω απο 2-3 χρονια ένα ρουχο φαινεσαι σαν να έχεις αφησει τον εαυτο σου!
Και τα μασαζ.... ΜΑΣΑΖ!
εγω φοραω μπλε παντελονι τσινο καφε παπαπουτσια κ ζωνη δερματινα μπλε ή λευκο πουκαμισο μαλλι με λιγη χαιτη