Επισκέπτης
ετσι φιλε. Το μουνι τους το εχουν για υψηλους προσκεκλημενους.Φάτε μάτια ψάρια.Απλά θέλουν να προκαλούν.
ετσι φιλε. Το μουνι τους το εχουν για υψηλους προσκεκλημενους.Φάτε μάτια ψάρια.Απλά θέλουν να προκαλούν.
ετσι φιλε. Το μουνι τους το εχουν για υψηλους προσκεκλημενους.
Και τι θελεις ρε τύπε, επειδη φορεσε η αλλη ενα σορτσακι, να πηγαινεις να της λες "θελω να σε γαμησω" και αμεσως να ξεβρακωνεται?
Ή ένα σμαρτάκι με ήχο. Βόλτες στην θάλασσα, στην Γλυφάδα οπωσδήποτε και συνέχεια σέλφι με το κινητό. Εγώ στα 18 έκανα πολύ public σεξ. Στα βαγόνια του ΗΣΑΠ μου την έλεγαν συνέχεια οι επιβάτες όταν έτριβα τον πούτσο μου πάνω στον κώλο την γκόμενας μου δημόσια και είχα το ένα χέρι μέσα στο μουνί της. Τώρα αμφιβάλλω αν ασχολούνται με το σπορ τα πιτσιρίκια, αφού όλη την ώρα ασχολουνται με το κινητό και μου φαίνεται γαμάνε μόνο στο ίντερνετ.Όχι μωρέ,με πιτσιρικάδες συνομηλίκους τα φτιάχνουν που τους αρκεί μόνο ένα μούσι κι ένα μηχανάκι.
αρα δεν παιζει ρολο η αυτοβελτιωση.μετα τον στρατο την επεφτες σε ΟΛΕΣ
ναι ετσι θα θελαμε,Και τι θελεις ρε τύπε, επειδη φορεσε η αλλη ενα σορτσακι, να πηγαινεις να της λες "θελω να σε γαμησω" και αμεσως να ξεβρακωνεται?
αρα δεν παιζει ρολο η αυτοβελτιωση.
με 63 κιλα και αριστούχος 0 γκομενες.
πεσιματακιας 103 κιλα και ανεργος 3 γκομενες ταυτόχρονα.
βελτιωση από μονη της δεν σου φερνει γκομενες καλυτερα αποδιδουν 5 πεσιματα σε μια παραλια εστω και με τον σκεμπε απεξω
δεν φταιει ο καπιταλισμος για αυτο
θυμιζουν σοβιετια και μεση ανατολη αυτα που περιγραφεις
κρατικος ελεγχος της συμπεριφορας των ανθρωπων
Εν το μεταξύ άσχετο αλλά μερικοι φιλόζωοι έχουν ξεφύγει , τις προάλλες στο facebook είχα δει που διαμαρτύρονταν για τους κηνυγούς που σκότωσαν αγριογούρουνα , τωρα δεν θυμάμαι ποιό ηταν το πρόβλημά τους , οτι τα σκότωσαν η οτι πόσταραν τις φωτογραφίες οι κηνυγοι ;αληθεια αλεξ γιατι οι νομικοι φτασατε στο ακρο να θετετε εκτος νομου ανθρώπινες συμπεριφορες που αμα τις κανει ζωο παραμενει ατιμωρητο?
πχ ένας γατος που πνιγει τα γατακια δεν τον πειραζει κανεις
αμα ανθρωπος πνιγει γατακια τον καταγγελουν για βασανισμο ζωων κλπ κλπ.
εγω ξερω οι νομοι φτιαχτηκαν για να προστατευουν ανθρώπους από αλλους ανθρώπους.
αυτό που γινεται τα τελευταια χρονια να φτιαχνουν νομους για να προστατεψουν ζωα από ανθρώπους δεν είναι ρατσιστικο ως προς καποια ειδη (συγκεκριμένα σπισιστικο λεγεται)????
πχ αμα κτυπησω ένα σκυλο με την παντοφλα με πανε για βασανισμο ζωου.
αμα κτυπισω ένα κουνουπι με την παντοφλα όχι απλα το βασανιζω αλλα το σκοτωνω.
το ιδιο και με την κατσαριδα που ουσιαστικα δεν είναι επικινδυνη και ενοχλητικη παρα μονο αισθητικα.
δηλαδή με ποια συλλογιστικη ο νομος εδωσε δικαιώματα νομικου προσωπου και προστασιας στο σκυλο και θα φαω εγω καταγγελια από την "φιλοζωη" (στην πραγματικοτητα φιλοσκυλη ή φιλογατη) γειτονισα, ενώ εγω αν καταγγειλω ότι κανει τα ιδια και χειροτερα σκοτώνοντας τις κατσαριδες της ή τους ψυλλους του σκυλου της δεν τρεχει τιποτα?
στο πιο αντικαπιταλιστικο κρατος, στην σοβιετικη ρωσσια δοθηκε δικαίωμα ψηφου στις γυναικες το 1919 πολύ πριν από ότι στο πιο καπιταλιστικο κρατος, στην καπιταλιστικη ελβετια το 1971,Ο Φανατισμός σου σε εμποδίζει να δεις ότι ο δρόμος του Φεμινισμού κατασκευάζεται στη Δύση δεκαετίες πριν γίνει η Ρωσική Επανάσταση. Κι ότι αυτοί ο νόμοι που υπάρχουν ΣΗΜΕΡΑ στη Δύση, δεν υπάρχουν στη Ρωσία και είναι των αδυνάτων αδύνατο να υπάρξουν στη Μέση Ανατολή. Τώρα αν έχεις να μου δώσεις τέτοια παραδείγματα νόμων από το πρώην Ανατολικό Μπλοκ ή από τη Μέση Ανατολή, θα σου ζητήσω συγνώμη και θα παραδεχτώ άγνοια
Eκει στην ΕΣΣΔ, Κίνα, Καμπότζη εκτος απο λεφταδες ητανε και μεγαλοι γαμιαδες όλοιστο πιο αντικαπιταλιστικο κρατος, στην σοβιετικη ρωσσια δοθηκε δικαίωμα ψηφου στις γυναικες το 1919 πολύ πριν από ότι στο πιο καπιταλιστικο κρατος, στην καπιταλιστικη ελβετια το 1971,
η κομμουνιστικη σου προπαγανδα ξεβρακωθηκε. παμε παρακατω...
Εν το μεταξύ άσχετο αλλά μερικοι φιλόζωοι έχουν ξεφύγει , τις προάλλες στο facebook είχα δει που διαμαρτύρονταν για τους κηνυγούς που σκότωσαν αγριογούρουνα , τωρα δεν θυμάμαι ποιό ηταν το πρόβλημά τους , οτι τα σκότωσαν η οτι πόσταραν τις φωτογραφίες οι κηνυγοι ;
Μετά είναι και το άλλο , αυτοι που διαμαρτύρονταν δεν έχουν φάει ποτέ αγριογούρουνο ; και άντε πες αγριογούρουνο δεν έχουν φάει , γύρο χοιρινό δεν έχουν φάει ;
στο πιο αντικαπιταλιστικο κρατος, στην σοβιετικη ρωσσια δοθηκε δικαίωμα ψηφου στις γυναικες το 1919 πολύ πριν από ότι στο πιο καπιταλιστικο κρατος, στην καπιταλιστικη ελβετια το 1971,
η κομμουνιστικη σου προπαγανδα ξεβρακωθηκε. παμε παρακατω...
Eκει στην ΕΣΣΔ, Κίνα, Καμπότζη εκτος απο λεφταδες ητανε και μεγαλοι γαμιαδες όλοι![]()
![]()
![]()
πες ρε μποκολε γιατι το 1930-50-60-70-80 υπηρχαν χωρες καπιταλιστικες χωρις δικαίωμα ψηφου στις γυναικες.
ΚΑΙ [size=50pt]ΟΛΕΣ [/size]ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ????
πες ρε μποκολε γιατι το 1930-50-60-70-80 υπηρχαν χωρες καπιταλιστικες χωρις δικαίωμα ψηφου στις γυναικες.
ΚΑΙ [size=50pt]ΟΛΕΣ [/size]ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ????