Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.910
Πόντοι
216
Και τι θελεις ρε τύπε, επειδη φορεσε η αλλη ενα σορτσακι, να πηγαινεις να της λες "θελω να σε γαμησω" και αμεσως να ξεβρακωνεται?

Εντάξει ρε τύπε, ας μην το κάνει αμέσως, ας το κάνει μετά από λίγη ώρα. Να το σκεφτεί και λίγο :grin:

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Όχι μωρέ,με πιτσιρικάδες συνομηλίκους τα φτιάχνουν που τους αρκεί μόνο ένα μούσι κι ένα μηχανάκι.
Ή ένα σμαρτάκι με ήχο. Βόλτες στην θάλασσα, στην Γλυφάδα οπωσδήποτε και συνέχεια σέλφι με το κινητό. Εγώ στα 18 έκανα πολύ public σεξ. Στα βαγόνια του ΗΣΑΠ μου την έλεγαν συνέχεια οι επιβάτες όταν έτριβα τον πούτσο μου πάνω στον κώλο την γκόμενας μου δημόσια και είχα το ένα χέρι μέσα στο μουνί της. Τώρα αμφιβάλλω αν ασχολούνται με το σπορ τα πιτσιρίκια, αφού όλη την ώρα ασχολουνται με το κινητό και μου φαίνεται γαμάνε μόνο στο ίντερνετ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μετα τον στρατο την επεφτες σε ΟΛΕΣ
αρα δεν παιζει ρολο η αυτοβελτιωση.
με 63 κιλα και αριστούχος 0 γκομενες.
πεσιματακιας 103 κιλα και ανεργος 3 γκομενες ταυτόχρονα.

βελτιωση από μονη της δεν σου φερνει γκομενες καλυτερα αποδιδουν 5 πεσιματα σε μια παραλια εστω και με τον σκεμπε απεξω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και τι θελεις ρε τύπε, επειδη φορεσε η αλλη ενα σορτσακι, να πηγαινεις να της λες "θελω να σε γαμησω" και αμεσως να ξεβρακωνεται?
ναι ετσι θα θελαμε,
αλλα αυτό συμβαινει μονο στις τσοντες και στην πορνεια,
στο 100% του πλανητη γινεται αυτό που θελει το 50% των ανθρωπων (οι γυναικες)
το υπολοιπο 50% οφειλει να καταπιεζεται και να προσαρμόζεται στην γυναικεια κοινωνια.
ο κοσμος είναι αδικος.
αδικος υπερ των γυναικων.
δεν ηταν παντα ετσι.
πριν 100.000 χρονια της εριχνες μια με το ροπαλο και την εσερνες στην σπηλια σου για σεξ χωρις να θεωρείται παρανομο.
το ιδιο περιπου κανουν και οι καρχαριες δαγκωνουν την θηλυκια και αν επιζησει την γαμανε αλλιως την τρωνε, βεβαια δεν εχουν νομους για προστασια της καρχαρινας και αλλα τετοια που μας φορτωσατε εσεις οι νομικοι...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αληθεια αλεξ γιατι οι νομικοι φτασατε στο ακρο να θετετε εκτος νομου ανθρώπινες συμπεριφορες που αμα τις κανει ζωο παραμενει ατιμωρητο?

πχ ένας γατος που πνιγει τα γατακια δεν τον πειραζει κανεις
αμα ανθρωπος πνιγει γατακια τον καταγγελουν για βασανισμο ζωων κλπ κλπ.

εγω ξερω οι νομοι φτιαχτηκαν για να προστατευουν ανθρώπους από αλλους ανθρώπους.

αυτό που γινεται τα τελευταια χρονια να φτιαχνουν νομους για να προστατεψουν ζωα από ανθρώπους δεν είναι ρατσιστικο ως προς καποια ειδη (συγκεκριμένα σπισιστικο λεγεται)????

πχ αμα κτυπησω ένα σκυλο με την παντοφλα με πανε για βασανισμο ζωου.
αμα κτυπισω ένα κουνουπι με την παντοφλα όχι απλα το βασανιζω αλλα το σκοτωνω.
το ιδιο και με την κατσαριδα που ουσιαστικα δεν είναι επικινδυνη και ενοχλητικη παρα μονο αισθητικα.

δηλαδή με ποια συλλογιστικη ο νομος εδωσε δικαιώματα νομικου προσωπου και προστασιας στο σκυλο και θα φαω εγω καταγγελια από την "φιλοζωη" (στην πραγματικοτητα φιλοσκυλη ή φιλογατη) γειτονισα, ενώ εγω αν καταγγειλω ότι κανει τα ιδια και χειροτερα σκοτώνοντας τις κατσαριδες της ή τους ψυλλους του σκυλου της δεν τρεχει τιποτα?

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
αρα δεν παιζει ρολο η αυτοβελτιωση.
με 63 κιλα και αριστούχος 0 γκομενες.
πεσιματακιας 103 κιλα και ανεργος 3 γκομενες ταυτόχρονα.

βελτιωση από μονη της δεν σου φερνει γκομενες καλυτερα αποδιδουν 5 πεσιματα σε μια παραλια εστω και με τον σκεμπε απεξω

Η αυτοβελτίωση πρέπει να γίνεται σε όλα τύπε. Να βελτιώνεσαι και στο καμάκι που κάνεις, το πως συμπεριφέρεσαι, πως πλασάρεις τον εαυτό σου στα μουνιά!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.341
Πόντοι
3.656
δεν φταιει ο καπιταλισμος για αυτο
θυμιζουν σοβιετια και μεση ανατολη αυτα που περιγραφεις
κρατικος ελεγχος της συμπεριφορας των ανθρωπων

Ο Φανατισμός σου σε εμποδίζει να δεις ότι ο δρόμος του Φεμινισμού κατασκευάζεται στη Δύση δεκαετίες πριν γίνει η Ρωσική Επανάσταση. Κι ότι αυτοί ο νόμοι που υπάρχουν ΣΗΜΕΡΑ στη Δύση, δεν υπάρχουν στη Ρωσία και είναι των αδυνάτων αδύνατο να υπάρξουν στη Μέση Ανατολή. Τώρα αν έχεις να μου δώσεις τέτοια παραδείγματα νόμων από το πρώην Ανατολικό Μπλοκ ή από τη Μέση Ανατολή, θα σου ζητήσω συγνώμη και θα παραδεχτώ άγνοια 

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
αληθεια αλεξ γιατι οι νομικοι φτασατε στο ακρο να θετετε εκτος νομου ανθρώπινες συμπεριφορες που αμα τις κανει ζωο παραμενει ατιμωρητο?

πχ ένας γατος που πνιγει τα γατακια δεν τον πειραζει κανεις
αμα ανθρωπος πνιγει γατακια τον καταγγελουν για βασανισμο ζωων κλπ κλπ.

εγω ξερω οι νομοι φτιαχτηκαν για να προστατευουν ανθρώπους από αλλους ανθρώπους.

αυτό που γινεται τα τελευταια χρονια να φτιαχνουν νομους για να προστατεψουν ζωα από ανθρώπους δεν είναι ρατσιστικο ως προς καποια ειδη (συγκεκριμένα σπισιστικο λεγεται)????

πχ αμα κτυπησω ένα σκυλο με την παντοφλα με πανε για βασανισμο ζωου.
αμα κτυπισω ένα κουνουπι με την παντοφλα όχι απλα το βασανιζω αλλα το σκοτωνω.
το ιδιο και με την κατσαριδα που ουσιαστικα δεν είναι επικινδυνη και ενοχλητικη παρα μονο αισθητικα.

δηλαδή με ποια συλλογιστικη ο νομος εδωσε δικαιώματα νομικου προσωπου και προστασιας στο σκυλο και θα φαω εγω καταγγελια από την "φιλοζωη" (στην πραγματικοτητα φιλοσκυλη ή φιλογατη) γειτονισα, ενώ εγω αν καταγγειλω ότι κανει τα ιδια και χειροτερα σκοτώνοντας τις κατσαριδες της ή τους ψυλλους του σκυλου της δεν τρεχει τιποτα?
Εν το μεταξύ άσχετο αλλά μερικοι φιλόζωοι έχουν ξεφύγει , τις προάλλες στο facebook είχα δει που διαμαρτύρονταν για τους κηνυγούς που σκότωσαν αγριογούρουνα , τωρα δεν θυμάμαι ποιό ηταν το πρόβλημά τους , οτι τα σκότωσαν η οτι πόσταραν τις φωτογραφίες οι κηνυγοι ;
Μετά είναι και το άλλο , αυτοι που διαμαρτύρονταν δεν έχουν φάει ποτέ αγριογούρουνο ; και άντε πες αγριογούρουνο δεν έχουν φάει , γύρο χοιρινό δεν έχουν φάει ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εχουν φαει αλλα πως θα το παιξουν εναλλακτικοι, αντισυμβατικοι, πρωτοτυποι, παραξενοι, περίεργοι, για να τους δερνεις από το πρωι μεχρι το βραδυ?

εδώ καναν διαμαρτυρια για την κρεατοφαγια και η άλλη κατεβηκε με το πετσινο λες και το ντύσιμο με σκοτωμένα ζωα είναι ενταξει ενώ η διατροφή με σκοτωμένα ζωα εγκλημα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο Φανατισμός σου σε εμποδίζει να δεις ότι ο δρόμος του Φεμινισμού κατασκευάζεται στη Δύση δεκαετίες πριν γίνει η Ρωσική Επανάσταση. Κι ότι αυτοί ο νόμοι που υπάρχουν ΣΗΜΕΡΑ στη Δύση, δεν υπάρχουν στη Ρωσία και είναι των αδυνάτων αδύνατο να υπάρξουν στη Μέση Ανατολή. Τώρα αν έχεις να μου δώσεις τέτοια παραδείγματα νόμων από το πρώην Ανατολικό Μπλοκ ή από τη Μέση Ανατολή, θα σου ζητήσω συγνώμη και θα παραδεχτώ άγνοια  
στο πιο αντικαπιταλιστικο κρατος, στην σοβιετικη ρωσσια δοθηκε δικαίωμα ψηφου στις γυναικες το 1919 πολύ πριν από ότι στο πιο καπιταλιστικο κρατος, στην καπιταλιστικη ελβετια  το 1971,
η κομμουνιστικη σου προπαγανδα ξεβρακωθηκε. παμε παρακατω...

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.416
Πόντοι
1.106
στο πιο αντικαπιταλιστικο κρατος, στην σοβιετικη ρωσσια δοθηκε δικαίωμα ψηφου στις γυναικες το 1919 πολύ πριν από ότι στο πιο καπιταλιστικο κρατος, στην καπιταλιστικη ελβετια  το 1971,
Eκει στην ΕΣΣΔ, Κίνα, Καμπότζη εκτος απο λεφταδες ητανε και μεγαλοι γαμιαδες όλοι  :jerking2: :jerking2: :jerking2:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.341
Πόντοι
3.656
Εν το μεταξύ άσχετο αλλά μερικοι φιλόζωοι έχουν ξεφύγει , τις προάλλες στο facebook είχα δει που διαμαρτύρονταν για τους κηνυγούς που σκότωσαν αγριογούρουνα , τωρα δεν θυμάμαι ποιό ηταν το πρόβλημά τους , οτι τα σκότωσαν η οτι πόσταραν τις φωτογραφίες οι κηνυγοι ;
Μετά είναι και το άλλο , αυτοι που διαμαρτύρονταν δεν έχουν φάει ποτέ αγριογούρουνο ; και άντε πες αγριογούρουνο δεν έχουν φάει , γύρο χοιρινό δεν έχουν φάει ;

Και γιατί σου φαίνονται παράξενες αυτές οι συμπεριφορές; έχουμε αποκοπεί πλήρως από το φυσικό μας περιβάλον και τον κίνδυνο. Η Γιαγιά μου έσφαζε τις κότες της χωρίς δεύτερη σκέψη, αν δεν το έκανε απλά δεν θα έτρωγε. Η μέση Ευρωπαία αν δει αυτή τη σκηνή της σφαγής μπορεί να νοσηλευτεί με ψυχικά τραύματα και να θέλει ψυχοθεραπεία

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.341
Πόντοι
3.656
στο πιο αντικαπιταλιστικο κρατος, στην σοβιετικη ρωσσια δοθηκε δικαίωμα ψηφου στις γυναικες το 1919 πολύ πριν από ότι στο πιο καπιταλιστικο κρατος, στην καπιταλιστικη ελβετια  το 1971,

Συνεχίζεις την προπαγάνδα, χωρίς να κάνεις καν τον κόπο να γκουγκλάρεις, ώστε να μην ξευτιλιστείς. Το πρώτο μέρος στου κόσμου στο οποίο ψήφισαν οι γυναίκες, ήταν το Γουαιμόμινγκ των Η.Π.Α. το έτος 1869, ακολούθησε η Γιούτα το 1870 και το Κολοράντο το 1893. Στην Αυστραλία το 1874 και στον Καναδά το 1887. Στη Νέα Ζηλανδία οι γυναίκες της χώρας ψήφισαν για πρώτη φορά το 1893 και μάλιστα το δικαίωμα αυτό ήταν γενικό για όλες τις γυναίκες άνω των 18 ετών. Ακολούθησε 1895, δύο χρόνια αργότερα, η Νότια Αυστραλία. Και από την Ευρώπη η πρώτη χώρα είναι η Φιλανδία το 1906 κι ακολούθησε η Νορβηγία το 1907 κι η Δανία το 1908. Αυτά για να μην τρώμε κουτόχορτο. Ο Φεμινισμός που ξεκίνησε σαν κίνημα Ισότητας, έχει καταλήξει να έχει φέρει τεράστια ανισότητα σε βάρος των αντρών. Δεν την κέρδισαν οι γυναίκες. Η Ελίτ την παραχώρησαν, προκειμένου να έχουν περισσότερη δύναμη. Είδατε πουθενά στη Ρωσία του Πούτιν να μιλάνε για τοξική ανδροπρέπεια; Στον Καναδά και στην Αμερική μιλάνε. Αντιθέτως οι Pussy Riot μπήκανε φυλάκα. Ακούω τις εξηγήσεις σου. πηγή

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ακου της εξηγήσεις μου.

το 1869 αντικαπιταλισμος ή κομμουνισμος δεν υπηρχε πουθενα.

και στην αρχαια ελλαδα οι αθηναιοι καπιταλισμο ειχαν και δικαίωμα ψηφου στις γυναικες δεν εδωσαν ΠΟΤΕ.

αντίθετα σε όλα τα κομμουνιστικα-αντικαπιταλιστικα κρατη δικαίωμα ψηφου δωθηκε από την αρχη.

πχ στην σοβιετικη ρωσια από το 1918 αν δεν κανω λαθος.

αφου ηταν δημιούργημα του καπιταλισμου ο φεμινισμος και το δικαίωμα ψηφου στις γυναικες γιατι βιαστηκαν ΟΛΕΣ οι κομμουνιστικες κυβερνησεις να το υιοθετησουν από την αρχη, ενώ οι καπιταλιστες κανανε αιωνες για να το υιοθετησουν?????

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.341
Πόντοι
3.656
Eκει στην ΕΣΣΔ, Κίνα, Καμπότζη εκτος απο λεφταδες ητανε και μεγαλοι γαμιαδες όλοι  :jerking2: :jerking2: :jerking2:

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σχέση έχει το αν γαμούσανε στην ΕΣΣΔ, Κίνα, Καμπότζη με τον ισχυρισμό μου ότι ο Φεμινισμός ξεκίνησε και στερεώθηκε στις χώρες της Δύσης; 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πες ρε μποκολε γιατι το 1930-50-60-70-80 υπηρχαν χωρες καπιταλιστικες χωρις δικαίωμα ψηφου στις γυναικες.

ΚΑΙ [size=50pt]ΟΛΕΣ [/size]ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ????

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
πες ρε μποκολε γιατι το 1930-50-60-70-80 υπηρχαν χωρες καπιταλιστικες χωρις δικαίωμα ψηφου στις γυναικες.

ΚΑΙ [size=50pt]ΟΛΕΣ [/size]ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ????

παρα το γεγονος οτι οι κομμουνιστικες χωρες εδωσαν δικαιωματα ψηφου στις γυναικες το δημοσιο χρεος εξωτερικο και εσωτερικο οπως και το ιδιωτικο χρεος παρεμεινε χαμηλο

αντιθετα τα καπιταλιστικα κρατη που δεν ειχαν δικαιωματα για τις γυναικες ειχαν σταθερα αυξανομενη ανοδο στα χρεη τους

αυτο λοιπον αποδεικνυει οτι δεν εχει σημασια αν δωσεις δικαιωματα στις γυναικες αλλα το οικονομικο συστημα που ακολουθει η χωρα

στις καπιταλιστικες χωρες που δεν ειχαν δικαιωματα οι γυναικες συνεχιζαν οι γυναικες να καταναλωνουν τα λεφτα των συζηγων τους γιατι δεν ειχαν εργασιακα δικαιωματα

απλως αν μια χωρα ειναι και καπιταλιστικη και δωσει σε απλετο βαθμο δικαιματα στις γυναικες ο φεμινισμος δρα ως επιταχυντης καταστροφης για αυτες τις χωρες 9που αυξανονται τα χρεη ανεξαρτητα αν εχουν αγοραστικη δυναμη η οχι ο ιγυναικες γιατι μπροει να καταναλωνουν και τα λεφτα των συζηγων τους)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

δηλαδή το 1952 στην ελλάδα όπου οι ελληνίδες απέκτησαν δικαίωμα ψήφου είχαμε κομμουνισμό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom