Σκηνικό στον Ωρωπό πριν λίγες ημέρες.
Ήμουν απόγευμα σε μια καφετέρια και έπινα το καφεδάκι μου. Μουνιά πολλά αλλά και η ζέστη αρκετή. Ξαφνικά βλέπω απέναντι ένα μωρό καμιά 22 χρονών με δυο αμούστακους τύπους συνομίληκους της πάνω κάτω.
Γύρω στο 1,70 αυτή, κοντό σορτσάκι με πλατφόρμες, προσωπάρα μελαχρινό μαλλί με ωραίο βυζάκι τραβούσε τα βλέμματα όπως καταλαβαίνετε αλλά έκανε σα να μη συμβαίνει τίποτα μη ρίχνοντας ούτε ένα βλέμμα γύρω της.
Ξαφνικά περνάει από δίπλα της πουκαμισάκιας με κάμπριο αυτοκίνητο και εκεί το κεφαλάκι της γύρισε για τα καλά για να τον δει και καρφώθηκε...
Αυτές είναι!!!
περπατω στο δρομο.
περναν διπλα μου 1000 και ματια μου ριχνει 1. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 50 ΕΥΡΩ.
με το αμαξι όταν βολταρω που είναι φτηνο μικρομεσαιο γυριζουν και κοιταζουν να δουν οι μισες. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 15.000 ΕΥΡΩ.
λογικο και εσυ τα 4ρια βυζια σε 20χρονη θα γυρισεις να δεις. η τσεπη είναι η ομορφια του αντρα.
...και περσι μεσα σε ένα μεγαλο σουπερ μαρκετ μια εμφανισιμη νεαρα δεσποινιδα καρφωνεται πανω μου από μακρια και καθως με πλησιαζει μου λεει "γεια σου, ωραιο μπλουζακι" ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ, φορουσα ένα πρωτοτυπο μπλουζακι με σταμπα που παρηγγειλα εγω τον σποκ τον εξωγηινο από το σταρ τρεκ.
επισης 3 φορες μου εχουν ξεκινησει ελληνιδες κουβεντα στην θαλασσα επειδή διαβαζα μικυ μαους.
την 1 την πηδηξα.
συμπερασμα γαμανε οι πιο πλούσιοι, οι πιο ωραιοι και οι πιο ξεχωριστοι.(στην ελλαδα, στο εξωτερικο αρκει να εισαι ευγενικος και γινεται παιχνιδι)
ο γουντι αλλεν ειχε περαση όχι απλα γιατι ειχε χιουμορ που εχουν και αλλοι αλλα και γιατι ηταν διασημος πλούσιος ΑΣΧΗΜΟΣ με χιουμορ