το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
To φιλαρακι σου το πουλι τα εγραφε, μαλιστα κλήρωση σε περΙπτωση που καποιοι θΕλουν να ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ την ιδια
βγαλτον καμια βολτα γιατι εχει λαλησει
To φιλαρακι σου το πουλι τα εγραφε, μαλιστα κλήρωση σε περΙπτωση που καποιοι θΕλουν να ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ την ιδια
βγαλτον καμια βολτα γιατι εχει λαλησει
εξηγειται ρε τύπε,θα γνωρισε σε κανα πειναλα κλασσικο αρχιδι πασοκονεοδημοκρατη ελληναρά και θα το μετανιωσε απο την αχαριστια του,απολυτως λογικο και προβλεψιμο και καλως κανει και τρωεει μονος του πιαΚαλα κρασιά. ή πολυ παρτάκιας εισαι ή πολυ αδερφή δεν εξηγειται αλλιως.
ε εντάξει τύπε με τέτοιους δεν γινεται δουλειά ομως. Οποτε ή το εξασκεις μονος σου το άθλημα και μετά έχεις τις γνωριμιες και λές σε οποιον θέλεις και κρινεις οτι το αξιζει να έρθει ή βρισκεις εναν φιλο που ειναι ωραιος σε κάτι τέτοια τη μια χώνεσαι εσυ την άλλη χώνεται αυτος και αναλογα οποιος ειναι ο τυχερος φέρνει και τις γκομενες. Συνεργατικά πάντα αλλα εντάξει για κάποιους συνεργασια δεν υπάρχει οποτε. Λογικο να βλέπεις 1 άτομο να βγαινει με 2-3 μονος του.
εξηγειται ρε τύπε,θα γνωρισε σε κανα πειναλα κλασσικο αρχιδι πασοκονεοδημοκρατη ελληναρά και θα το μετανιωσε απο την αχαριστια του,απολυτως λογικο και προβλεψιμο και καλως κανει και τρωεει μονος του πια
Πρεπει να βοηθας τους φιλους οταν η ζωη σου φερνει πολλες γνωριμιες με γυναικες...μια γνωριμια εστω, δεν ειπαμε ουτε για προξενια, ουτε τιποτε αλλο.
Εχει ο καιρος γυρισματα...........σοφη κουβεντα του λαου μας....
αλλα καποιοι ειναι τοσο τυφλωμενοι εγωιστες που νομιζουν οτι θα εχουν το πανω χερι μια ζωη....
καλη προσγειωση ευχομαι...ή καλα μυαλα καλυτερα....μπας και συνελθουν....
ουτε γνωριμιες θελουμε, ουτε προξενια, ουτε προσκλησεις απο μουνοπροσκυνακηδες να βγουμε παρεα με γκομενες
γαμαμε μονο στα μπουρδελα και καλουμε εμεις τους μουνοπροσκηνακηδες να παρατησουν τις γκομενες και να ερθουν παρεα μπουρδελοτσαρκα
Δηλαδη με λιγα λογια σε ένα παράλληλο συμπαν που θα τις ειχαμε χεσμένες , πράμα που είναι δυσκολο να γινει ειδικά μεταξυ 20-30 που η τεστοστερόνη είναι στα φόρτε της , ισως δεν χρειαζόταν να προσπαθήσουμε , θα ερχόντουσαν απο μόνες τους.η ζωη δεν σου φερνει τα μουνια φιλε
για ολα πρεπει να προσπαθεις
κανεις δεν προκειται να σου φερει ουτε μουνια ουτε λεφτα
ουτε γνωριμιες θελουμε, ουτε προξενια, ουτε προσκλησεις απο μουνοπροσκυνακηδες να βγουμε παρεα με γκομενες
γαμαμε μονο στα μπουρδελα και καλουμε εμεις τους μουνοπροσκηνακηδες να παρατησουν τις γκομενες και να ερθουν παρεα μπουρδελοτσαρκα
Αμα γαμας γκομενακια γιατι να πας στις αρρωστεςδεν χρειαζεται να παρατησεις τις γκομενες για να πας μπουρδελοτσαρκα
γινονται και τα δυο ξερεις
αλλα που να ξερεις
Αμα γαμας γκομενακια γιατι να πας στις αρρωστες
Tι ψαχνεις ρε τυπε εδω υπάρχουν ατομα που θα γαμουσαν την χαρουλα πεπονακηκαμια φορα τα βρωμικα ειναι πελωρια αναγκη
Αφήστε και εγώ το ίδιο θέμα έχω, μου αρέσει μια ταμίας σε σουπερμάρκετ, αλλά δεν ξέρω πως να την προσεγγίσω! Η ίδια με καρφώνει και μου χαμογελάει, αλλά δεν μπορώ να την πετύχω κάπου μόνη της! Και μάλιστα οι καρακαξες οι συνάδελφοί της όταν στηνομαι στο ταμείο της για ψιλομιλησω λίγο ,μου λένε ελάτε από εδώ μην περιμένετε, μου κάνουν και χαλάστρα τα μπάζα!
Αφήστε και εγώ το ίδιο θέμα έχω, μου αρέσει μια ταμίας σε σουπερμάρκετ, αλλά δεν ξέρω πως να την προσεγγίσω! Η ίδια με καρφώνει και μου χαμογελάει, αλλά δεν μπορώ να την πετύχω κάπου μόνη της! Και μάλιστα οι καρακαξες οι συνάδελφοί της όταν στηνομαι στο ταμείο της για ψιλομιλησω λίγο ,μου λένε ελάτε από εδώ μην περιμένετε, μου κάνουν και χαλάστρα τα μπάζα!τυπε κανε κατι γρηγορα γιατι πριν 2 χρονια ειχα βαλει κι εγω στο ματι μια ταμια σουπερμαρκετ και ολο το ανεβαλα να της μιλησω κι ολο ελεγα την αλλη φορα που θα εχει λιγοτερο κοσμο μεχρι που την ειδα φετος με μια κοιλια μεχρι απεναντι 6 μηνων εγκυο
Και εγώ τα ίδια! Έχει κανείς καμιά ιδέα προσέγγισης?Γαμησε τα τύπε, κι εγω εχω βαλει στο ματι μια ταμια στο σουπερ μαρκετ κι ακομη δεν εχω βρει τροπο προσεγγισης
δεν παει ετσι ρε,Αφήστε ρε τους τρόπους προσέγγισης και τις μαλακίες. Στην τελική άμα θέλει τόσο πολύ να τις μιλήσετε ανάμεσα στους χιλιάδες πελάτες κάθε μήνα, αφήστε να σας προσεγγίσει αυτή.