Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
Τυπε αν ψοφισεις σε 20-30 χρόνια, τουτέστιν στα 60-70 σου, δεν θα είναι από γεράματα οπότε το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα χρειάζεσαι ξεσκατισμα.

Επισκέπτης
Εγω παντως στα 40 δλδ με 20-30 χρονια ζωης το πολυ να μου μενουν εχω αρχισει και αγχωνομαι.., απο τη μια δε γουσταρω να εγκλωβιστω σ ενα γαμο με μια κωλοελεεινιδα και κανα μουλικο απο την αλλη σκεφτομαι ποιος θα με ξεσκατιζει στα γεραματα ππυ ειναι πλεον μια ανασα...

Μηπως εκανα μαλακια που χαλασα τους 2 γαμους που ειχα ετοιμους;;;
Τι να πω...

πιθανον να σε ξεσκατιζουν σε κανα γηροκομειο

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν, πολύ σωστά, μηδενα προ του τέλους μακάριζε.
Όποιος πιστεύει οτι τα παιδιά του και η γυναίκα του θα τον ξεσκατιζουν και θα τον προσέχουν στα γεράματα καλύτερα να μην ειναι και πολύ σίγουρος.
Πιο σίγουρο θα ηταν να έχει καλή καβατζα και να μη περιμένει τίποτα απο συγγενείς.
Προσέχουμε για να έχουμε συναγωνιστές.

Επισκέπτης
Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν, πολύ σωστά, μηδενα προ του τέλους μακάριζε.
Όποιος πιστεύει οτι τα παιδιά του και η γυναίκα του θα τον ξεσκατιζουν και θα τον προσέχουν στα γεράματα καλύτερα να μην ειναι και πολύ σίγουρος.
Πιο σίγουρο θα ηταν να έχει καλή καβατζα και να μη περιμένει τίποτα απο συγγενείς.
Προσέχουμε για να έχουμε συναγωνιστές.

πσσσ.μεγαλη κουβεντα

και πως ειναι δυνατον να θεωρεις δεδομενο μια γυναικα?

Η μανα μου μου ελεγε να βρεις μια γυναικα να σε υπηρετει μεχρι τα γεραματα

πλεον δεν τα λεει ποια

πιστευουν οτι θα παντρευτω και θα ζησω μεχρι να με παρει ο χαρος με μια γναικα

αυτα γινοντουσαν πριν 50 χρονια

...

επεισης, ποσοι πατεραδες-γιοι,μαναδες-κορες

σε βαθος χρονου δεν μιλανε μεταξυ τους?

και πλειοψηφια πατερας με γιο ειναι παντα σχεση φωτια

ειναι πολυ περιεργα τα πραγματα και η ζωη

φυσικα θα σε ξεσκατιζει η φροντιστης ηλικιωμενων γεωργιανη, η αρμενισα στην πλειοψηφια

η στο γηροκομειο , που οταν θα εισαι κοντα στο να πεθανεις θα εχεις διπλα τον κοινωνικο λειτουργο αντι για τα παιδια σου

και το καλυτερο? Μολις πεθανεις θα σε θυμηθουν για το τι περιουσια αφησες πισω και τι προσωπικα αντικειμενα  :-

πραγματικα ολα αυτα

οποτε αυτοκτονεις στα 55-60 να γλυτωσεις τα γεραματα  :grin:

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Έχω παράδειγμα ζευγαρι,με 3 παιδιά μεγάλα, πολλά χρονια μαζί, πανω απο 25, αγαπημένο εως πολύ (έτσι εδειχναν), με τη κρίση χάνει τη δουλειά ο άντρας,  αμέσως αλλάζει συμπεριφορά η καργια και σε ενα χρόνο τον διώχνει.
Περίμενε κι αυτός να τον φροντίζουν στα γεράματα. ........στο περίμενε θα μείνει.
Ξυπνάτε συναγωνιστές και μη πιστεύετε καμιά καριολα,λίγες αξίζουν δυστυχώς

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Έχω παράδειγμα ζευγαρι,με 3 παιδιά μεγάλα, πολλά χρονια μαζί, πανω απο 25, αγαπημένο εως πολύ (έτσι εδειχναν), με τη κρίση χάνει τη δουλειά ο άντρας,  αμέσως αλλάζει συμπεριφορά η καργια και σε ενα χρόνο τον διώχνει.
Περίμενε κι αυτός να τον φροντίζουν στα γεράματα. ........στο περίμενε θα μείνει.

Αν ο αντρας επιανε το τζοκερ θα την εδιωχνε αυτος και θα παντρευονταν μια 20χρονη...θα ηταν δικαιο τυπε τοτε  :think: :S :S :S

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καλα να παθεις μαλακα.., εγω θα τη διαολοστελνα και θα αραζα να αρχιζα τις μπιρες στο μπιτσομπαρο κ να βλεπω κολους!

Αυτό είναι εύκολο να το λέμε,αλλά αν ας πούμε έχεις βγάλει όλη τη χρονιά μόνο βλέποντας,κάνεις και λίγο το μαλάκα για να μην μείνεις πάλι μπουκάλα.Ειδικά εαν η γκόμενα είναι και καλό καυλάκι.

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Έχω παράδειγμα ζευγαρι,με 3 παιδιά μεγάλα, πολλά χρονια μαζί, πανω απο 25, αγαπημένο εως πολύ (έτσι εδειχναν), με τη κρίση χάνει τη δουλειά ο άντρας,  αμέσως αλλάζει συμπεριφορά η καργια και σε ενα χρόνο τον διώχνει.

Έτσι είναι,όταν γενιές και γενιές μεγάλωναν τις κόρες με την λογική του βρες ένα μαλάκα να σου τα σκάει,αυτά παθαίνεις.Όταν όλα είναι καλά οικονομικά δεν τρέχει τίποτα,μόλις συμβεί κάτι όμως μην τον είδατε τον παναή

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Αν ο αντρας επιανε το τζοκερ θα την εδιωχνε αυτος και θα παντρευονταν μια 20χρονη...θα ηταν δικαιο τυπε τοτε  :think: :S :S :S
Για σκέψου λίγο τις πιθανότητες να πιάσεις τζόκερ και απάντησε μόνος σου.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Για σκέψου λίγο τις πιθανότητες να πιάσεις τζόκερ και απάντησε μόνος σου.

Τυπε καλα εκανε ο Βουτσης  :think: :S :S :S

Οταν δεν εχεις παραδες σε διωχνει η γυναικα σου, οταν εχεις τη διωχνεις εσυ....δικαιο  :think: :S :S :S

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Γνώμη σου,εγώ γύρω μου αλλα βλεπω και καταλαβαίνω

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Έχω παράδειγμα ζευγαρι,με 3 παιδιά μεγάλα, πολλά χρονια μαζί, πανω απο 25, αγαπημένο εως πολύ (έτσι εδειχναν), με τη κρίση χάνει τη δουλειά ο άντρας,  αμέσως αλλάζει συμπεριφορά η καργια και σε ενα χρόνο τον διώχνει.

Tυπε πραγματικα λυπαμαι τους αντρες καποιων παντρεμενων που εχω πηδηξει
Οχι για το κερατο, αλλα για το ποσο απαξιωτικα μιλανε για τους αντρες τους που ειτε εχασαν την δουλειά τους, ειτε βγαζουν λιγα..

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.875
Πόντοι
506
Σημερα σκασανε στα δωμάτια 2 40φευγα τελειωμενες. Τους ειπα οτι στο νησί έσκασε πολυς κοσμος σήμερα.
"Το ακουσες αυτο?" λεει η μία στην αλλη.
"μπορεί σήμερα να ειναι η τυχερή σου μερα".

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ξερω τυπισα που ειχε παντρευτει εργατη απο Κολομβία. Τον χώρισε και τον εβριζε παντου.
Οταν αυτη επαθε νευρική κριση και την διωξανε απ τη δουλειά, τον ξαναφωναξε. Απλά πράγματα.

Πουτσα και μονο πουτσα στα αρπακτικα

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.875
Πόντοι
506
Tυπε πραγματικα λυπαμαι τους αντρες καποιων παντρεμενων που εχω πηδηξει
Οχι για το κερατο, αλλα για το ποσο απαξιωτικα μιλανε για τους αντρες τους που ειτε εχασαν την δουλειά τους, ειτε βγαζουν λιγα..
Ξερω τυπισα που ειχε παντρευτει εργατη απο Κολομβία. Τον χώρισε και τον εβριζε παντου.
Οταν αυτη επαθε νευρική κριση και την διωξανε απ τη δουλειά, τον ξαναφωναξε. Απλά πράγματα.

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1

Όταν έτρωγε το κολομβιανό καρβελόψωλο ήταν καλά.Αλλά καλός μαλάκας είναι και αυτός που γύρισε πίσω.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Αυτό είναι εύκολο να το λέμε,αλλά αν ας πούμε έχεις βγάλει όλη τη χρονιά μόνο βλέποντας,κάνεις και λίγο το μαλάκα για να μην μείνεις πάλι μπουκάλα.Ειδικά εαν η γκόμενα είναι και καλό καυλάκι.

Μεγαλη κουβεντα ειπες τυπε... ποσες φορες δε το χω κανει μπας και γλυψω κανα κοκκαλακι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom