Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 63
- Like
- 3.181
- Πόντοι
- 7.216
Τυπε αν ψοφισεις σε 20-30 χρόνια, τουτέστιν στα 60-70 σου, δεν θα είναι από γεράματα οπότε το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα χρειάζεσαι ξεσκατισμα.
Εγω παντως στα 40 δλδ με 20-30 χρονια ζωης το πολυ να μου μενουν εχω αρχισει και αγχωνομαι.., απο τη μια δε γουσταρω να εγκλωβιστω σ ενα γαμο με μια κωλοελεεινιδα και κανα μουλικο απο την αλλη σκεφτομαι ποιος θα με ξεσκατιζει στα γεραματα ππυ ειναι πλεον μια ανασα...
Μηπως εκανα μαλακια που χαλασα τους 2 γαμους που ειχα ετοιμους;;;
Τι να πω...
Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν, πολύ σωστά, μηδενα προ του τέλους μακάριζε.
Όποιος πιστεύει οτι τα παιδιά του και η γυναίκα του θα τον ξεσκατιζουν και θα τον προσέχουν στα γεράματα καλύτερα να μην ειναι και πολύ σίγουρος.
Πιο σίγουρο θα ηταν να έχει καλή καβατζα και να μη περιμένει τίποτα απο συγγενείς.
Προσέχουμε για να έχουμε συναγωνιστές.
Έχω παράδειγμα ζευγαρι,με 3 παιδιά μεγάλα, πολλά χρονια μαζί, πανω απο 25, αγαπημένο εως πολύ (έτσι εδειχναν), με τη κρίση χάνει τη δουλειά ο άντρας, αμέσως αλλάζει συμπεριφορά η καργια και σε ενα χρόνο τον διώχνει.
Περίμενε κι αυτός να τον φροντίζουν στα γεράματα. ........στο περίμενε θα μείνει.
Ξυπνάτε συναγωνιστές και μη πιστεύετε καμιά καριολα,λίγες αξίζουν δυστυχώς
Καλα να παθεις μαλακα.., εγω θα τη διαολοστελνα και θα αραζα να αρχιζα τις μπιρες στο μπιτσομπαρο κ να βλεπω κολους!
Έχω παράδειγμα ζευγαρι,με 3 παιδιά μεγάλα, πολλά χρονια μαζί, πανω απο 25, αγαπημένο εως πολύ (έτσι εδειχναν), με τη κρίση χάνει τη δουλειά ο άντρας, αμέσως αλλάζει συμπεριφορά η καργια και σε ενα χρόνο τον διώχνει.
Περίμενε κι αυτός να τον φροντίζουν στα γεράματα. ........στο περίμενε θα μείνει.
Για σκέψου λίγο τις πιθανότητες να πιάσεις τζόκερ και απάντησε μόνος σου.Αν ο αντρας επιανε το τζοκερ θα την εδιωχνε αυτος και θα παντρευονταν μια 20χρονη...θα ηταν δικαιο τυπε τοτε :S :S :S
Για σκέψου λίγο τις πιθανότητες να πιάσεις τζόκερ και απάντησε μόνος σου.
Τυπε καλα εκανε ο Βουτσης :S :S :S
Οταν δεν εχεις παραδες σε διωχνει η γυναικα σου, οταν εχεις τη διωχνεις εσυ....δικαιο :S :S :S
Ξερω τυπισα που ειχε παντρευτει εργατη απο Κολομβία. Τον χώρισε και τον εβριζε παντου.
Οταν αυτη επαθε νευρική κριση και την διωξανε απ τη δουλειά, τον ξαναφωναξε. Απλά πράγματα.
Ξερω τυπισα που ειχε παντρευτει εργατη απο Κολομβία. Τον χώρισε και τον εβριζε παντου.Tυπε πραγματικα λυπαμαι τους αντρες καποιων παντρεμενων που εχω πηδηξει
Οχι για το κερατο, αλλα για το ποσο απαξιωτικα μιλανε για τους αντρες τους που ειτε εχασαν την δουλειά τους, ειτε βγαζουν λιγα..
Ξερω τυπισα που ειχε παντρευτει εργατη απο Κολομβία. Τον χώρισε και τον εβριζε παντου.
Οταν αυτη επαθε νευρική κριση και την διωξανε απ τη δουλειά, τον ξαναφωναξε. Απλά πράγματα.
Αυτό είναι εύκολο να το λέμε,αλλά αν ας πούμε έχεις βγάλει όλη τη χρονιά μόνο βλέποντας,κάνεις και λίγο το μαλάκα για να μην μείνεις πάλι μπουκάλα.Ειδικά εαν η γκόμενα είναι και καλό καυλάκι.
Και ετσι δεν επιβαρυνεις και το κρατος με τη συνταξη σουοποτε αυτοκτονεις στα 55-60 να γλυτωσεις τα γεραματα