iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
θα μας πει λεπτομερειες ο τυπος τωρα που θα τον μετρησουν τυπε :S :S :S
θα μας πει λεπτομερειες ο τυπος τωρα που θα τον μετρησουν τυπε :S :S :S
Τύπε, μπαζακι η τύπισσα ; Το ότι είναι πρώην του φίλου δεν νομίζω να είχε σημασία αν το γκομενάκι ήταν καλό.Αυτο το καιρο μου στέλνει κατι μνμ μια τυπισα στο viber και μιλαμε που και που .... απο τον τροπο που στέλνει καταλαβαινω οτι ψηνεται αλλα εμενα δεν μ αρεσει και ειναι και πρώην γκομενα φιλου οποτε μάλλον δεν λέει.
Ας ριξουμε και εμεις ένα ακυρο μονο αυτες θα ριχνουν
Πες τα Δημητρακη, πες τα!
Τύπε, μπαζακι η τύπισσα ; Το ότι είναι πρώην του φίλου δεν νομίζω να είχε σημασία αν το γκομενάκι ήταν καλό.
στο προσωπο δεν ειναι άσχημη αλλα στο σωμα ειναι αισχος. Αγυμναστη με τοπικά παχάκια στα μπουτια (ενωνονται).
Ετσι οπως την βλέπω δεν πρέπει να έχει γυμναστει ποτε και να τρώει συνεχεια οτι βρει. κΑΙ το μπουτι άσπρο σαν γάλα.
Φιλε στο ειχα πει κι αλλη φορα, θα πρεπει να σκεφτεις να ριξεις τα στανταρς σου. Κοπελες σαν κι αυτη που περιγραφεις ειναι πιο δεκτικες. Στην αρχη σιγα σιγα γιατι ολες οι γυναικες ειναι καπως επιφυλακτικες και δε θα βγεις χαμενος. Στο μεταξυ μπορεις να κανεις οτι κανεις και τωρα εχοντας τη κοπελα αυτη διαθεσιμη, αρκει να της κανεις εξηγηση απο την αρχη τι σχεση επιθυμεις. Μη σου φανει καθολου περιεργο να το δεκτει. Εχουν πει και αλλοι οτι οι χοντρουλες, τα μπαζα, αυτες που δεν εχουν σωμα μοντελου οχι μονο ειναι πιο δεκτικες στη προσεγγιση αλλα και στη συμπεριφορα. Εχουν κι αυτες αναγκες.στο προσωπο δεν ειναι άσχημη αλλα στο σωμα ειναι αισχος. Αγυμναστη με τοπικά παχάκια στα μπουτια (ενωνονται).
Ετσι οπως την βλέπω δεν πρέπει να έχει γυμναστει ποτε και να τρώει συνεχεια οτι βρει. κΑΙ το μπουτι άσπρο σαν γάλα.
Ρε συ , Μασαζονομάχε, σορυ κιόλα , γιατί δε βάζεις κανα γκόμενο ή γκόμενα για αβαταρ ;;;;;
Φιλε στο ειχα πει κι αλλη φορα, θα πρεπει να σκεφτεις να ριξεις τα στανταρς σου. Κοπελες σαν κι αυτη που περιγραφεις ειναι πιο δεκτικες. Στην αρχη σιγα σιγα γιατι ολες οι γυναικες ειναι καπως επιφυλακτικες και δε θα βγεις χαμενος. Στο μεταξυ μπορεις να κανεις οτι κανεις και τωρα εχοντας τη κοπελα αυτη διαθεσιμη, αρκει να της κανεις εξηγηση απο την αρχη τι σχεση επιθυμεις. Μη σου φανει καθολου περιεργο να το δεκτει. Εχουν πει και αλλοι οτι οι χοντρουλες, τα μπαζα, αυτες που δεν εχουν σωμα μοντελου οχι μονο ειναι πιο δεκτικες στη προσεγγιση αλλα και στη συμπεριφορα. Εχουν κι αυτες αναγκες.
γιατι δεν σ αρέσω ρε τυπισα;
Ε όχι , ρε φίλε ! Έλεος και σορυ , κιόλα !
Tυπε 100 φορες μετρια στη φατσα γκομενα με σωματαρα παρα ομορφουλα και χοντρη. :S :S :S
στο προσωπο δεν ειναι άσχημη αλλα στο σωμα ειναι αισχος. Αγυμναστη με τοπικά παχάκια στα μπουτια (ενωνονται).
Εν έτη 2018 , φίλε ;;;
ενώ η σκύλα πρεπει να κάνει μεταμόσχευση κεφαλιού !
Tυπε 100 φορες μετρια στη φατσα γκομενα με σωματαρα παρα ομορφουλα και χοντρη. :S :S :S
καλα ειναι γνωστο οτι οι ελληνιδες ειστε οτι να ναι στα γουστα σας.
Αμα δεν σ αρεσω εγω με αυτο το αβατάρ που ειμαι ενα ποίημα ενα κουκλάκι ζωγραφιστο. Τι να συζητήσουμε άλλο :S
τυπε ωραιο πράγμα να έχεις ενα γυμνασμένο σώμα αλλα θέλει προσπάθεια και θυσιες.
η ομορφια ειναι διαχρονική δεν έχει να κάνει με έτη.
Εγώ άλλο σου είπα ! Ότι η ασχήμια δε διορθώνεται , ενώ το πάχος ναι !
σκυλες και τρελές τρωνε πορτα άμεσα. Και ωραιες να ειναι.
Δεν ειμαστε υποτακτικοι ουτε μας αρέσει να τρώμε κατσαδες και ξύλο.