s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
Γιατι αυτες ειναι οι παρέες μας πλέον τύπε οι πουτάνες και οι τσατσάδες
χαραμίζεσαι
Γιατι αυτες ειναι οι παρέες μας πλέον τύπε οι πουτάνες και οι τσατσάδες
πώς μπορείτε κάποιοι και γαμάτε -μόνο- τάνες ;;
Δεν λυπάστε τον εαυτό σας ;
Δεν πιστεύετε ότι αξίζετε κάτι καλύτερο, το να γαμάτε δίχως να πληρώνετε και ακόμα καλύτερα, το να γαμάτε κάποια που τής αρέσετε και γαμάει και αυτή για την καύλα της, και όχι μόνο επειδή σας ανέχετε ;
Δεν συχαίνεστε ;
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω ....
Εσύ δωρεαν μουνί πρέπει να έχεις δει μόνο σε βαφτιση!!!την ιδια απορια εχουν και οι καπιταλιστες γιατι οι φτωχοι δεν εξελισσονται
τον νομο του 80-20 τον εχεις ακουστα?
Δεν πιστεύετε ότι αξίζετε κάτι καλύτερο, το να γαμάτε δίχως να πληρώνετε και ακόμα καλύτερα, το να γαμάτε κάποια που τής αρέσετε και γαμάει και αυτή για την καύλα της, και όχι μόνο επειδή σας ανέχετε ;
Δεν συχαίνεστε ;
χαραμίζεσαι
Κάποιες φορές είναι αναγκαίο κακό.Αν δεν βρίσκεις γκόμενα ή είσαι σε φάση που δεν θέλεις σχέση/δέσμευση,πας στις πουτάνες.
Φυσικά εαν μπορούσανε όλοι να βρίσκουν γκόμενα όπως τη θέλουν,πιστεύω ότι θα προτιμούσαν αυτό παρά τις πουτάνες.
Εσύ δωρεαν μουνί πρέπει να έχεις δει μόνο σε βαφτιση!!!
σου πέρασε απο το μυαλο πως υπάρχουν και αυτοι που για οποιοδήποτε λόγο δεν βρίσκουν γκόμενα; και δεν είναι καθόλου λίγοι.
εγώ απο τη μεριά μου δεν θέλω να έχω σχέση με κάποια που δεν μου αρέσει πραγματικά, βαριέμαι πολύ γρήγορα.
Χωρισμενη γιατι? Επικινδυνο.ψάχνω μια θεια εκει γυρω στα 43-50 να ειναι σέξυ και να γουστάρει γαμησι διχως δεσμευσεις. Αν ειναι και χωρισμένη ουυυυ θα πιάσω λαχειο.
Πηδηξες τύπε?Τις προαλλες που ειχα βγει με μια γνωστη οπου πηγαιναμε ρε μλκες την κοιταζαν ολοι καρφωνοντουσαν
μετα λεμε γιατι ψωνιζονται οι γυναικες στο δε φβ γινεται χαμος απο τα λαϊκ κτλπ
Τυπε σε κοβω πολυ ανθελληνα στο γαμησι
Δεν συχαίνεστε ;
Ίσως επειδή συνειδητοποιήσαμε ότι οι πουτάνες είναι πιο έντιμες από τις και καλά τίμιες. Σου λένε πόσα θέλουν και τι κάνουν στο κρεββάτι.Δεν θα προσπαθήσουν να σου κόψουν τα χόμπυ. Δεν θα προσπαθήσουν να σε αποξενώσουν από οικογένεια / φίλους / γνωστούς. Δεν θα παίζουν τις θιγμένες / Δεν θα σου πρήζουν τα αρχίδια για να σου αποσπάσουν όσα περισσότερα μπορούν. Αρκούν;
Η αλφαβητα του mgtowΣυναγωνιστές καλησπέρα σας οι διάφορες είναι πάρα πολλες μεταξύ ελλεινηδας και ρωσοφονης.η πρωτη κοιτάει πως θα στα φάει με παντιους και πονηρούς τρόπους ειτε να σε χρησιμοποιήσει για ταξακι ειτε για να της βρεις σπιτι αμαξι να την εξυπηρετήσεις και να της ψωνίσεις ρουχα παπουτσια και αλλα αξεσουάρ και κεράσματα ποτά και φαγητα.το θεμα είναι οτι οι ελληνες πολύ εύκολα πιάνονται κορόιδα απο ελλεινιδες τέτοιου τύπου και κολλάνε μέχρι τελικής καταστροφής.
είχα έναν φίλο α τον οποιο μια γκόμενα ελλεινιδα τον χρησιμοποιείσαι για να βγει για δαισκεδαση και δεν ηθελα να παει στο μαγαζί που ήθελε να παει ο φιλος επειδή υποστήριξε είχε γνωστούς ο πρώην και θα το μάθαινε
.αφού είναι πρώην γιατί την ένοιαζε ακόμα άραγε και γιατί να πάει στο μέρος οπού θέλει η γκόμενα να βγει και να μην πανε στο μερος που θελει ο φιλος να πανε αφού την κουβαλάει με το αμάξι του και την πηγαινοφερνει.
για έμενα κακός που γινόμαστε ερμεα απο της ελλεινιδες.