reaper21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Οι γυναικες που ψάχνουν ματσωμένους ειναι πονηρές και έχουν δασκαλευτει απο δικηγορους ή άλλους συμβουλάτορες.
Δεν εχουν δασκαλευτει απο πουθενα ειναι γυναικειο ενστικτο
Οι γυναικες που ψάχνουν ματσωμένους ειναι πονηρές και έχουν δασκαλευτει απο δικηγορους ή άλλους συμβουλάτορες.
Δηλαδή θα πρέπει να είσαι ο Τζέιμς Μποντ για να βγάλεις γκόμενες ανθυπομέτρια μπάζα.Την στιγμή που την αντίστοιχη αλλοδαπή γκομενάρα την βγάζεις σχεδόν με αέρα. Η κρίση τελικά δεν τις έχει συνετίσει καθόλου.Η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών το ίδιο ψάχνουν. Οι 27+ ψάχνουν σταθερό ντουράτο γαμιά, οικονομικά ανεξάρτητο που να μένει προφανώς μόνος, να τον θεωρούν εμφανίσιμο και να ανέχεται τα παλαβά τους. Οι πιο μικρές τα ίδια με διαφορά ότι αντί να είναι ανεξάρτητος οικονομικά εδώ παίζει το καλό χαρτζηλίκι του νέου από τον μπαμπά του και να είναι δημοφιλής στα σόσιαλ μίντια και στα μαγαζιά.
Το ναύαγιο της ζωής απ'το λυόμενο σπίτι με το καμένο μαλλί αλά περούκα, και το ταλαιπωρημένο πρόσωπο χωρίς την βοήθεια του πλαστικού, λόγω αφραγκίας δίνει λύσεις.. Ας γελάσουμε λοιπόν.εκπαιδεύοντας αρπακτικά
ή
πώς να βρεις τον άντρα των ονείρων σου
Δηλαδή θα πρέπει να είσαι ο Τζέιμς Μποντ για να βγάλεις γκόμενες ανθυπομέτρια μπάζα.Την στιγμή που την αντίστοιχη αλλοδαπή γκομενάρα την βγάζεις σχεδόν με αέρα. Η κρίση τελικά δεν τις έχει συνετίσει καθόλου.
ναι ρίχνουν χυλόπιτες σε τυπάδες, και μετά μπορεί να τα φτιάχνουνΑπλά ρίχνουν αβέρτα χειλόπιτες και σε αξιόλογους τυπάδες και στο τέλος οι περισσότερες καταλήγουν με χειρότερους από αυτούς που θα μπορούσαν.
Να ρωτήσω κάτι ρε μαγκες γιατί πολύ θιγμένοι μου το παίζεται.
Εσείς δλδ δεν κοιτάτε το χρήμα όταν επιλέγεται γυναίκα για κάτι σοβαρό?
Καί όταν λέω χρήμα δεν εννοώ να είναι κονομιμένη ή γόνος κανενός κροίσου,ξέρετε με την έννοια του προικοθήρα, αλλα να δουλεύει, να βγάζει τα προς το ζήν της.
Καί όταν λέω χρήμα δεν εννοώ να είναι κονομιμένη ή γόνος κανενός κροίσου,ξέρετε με την έννοια του προικοθήρα, αλλα να δουλεύει, να βγάζει τα προς το ζήν της.
αυτο δεν ειναι χρημα ρε τυπε ειναι οτι κοιτάς να μην ειναι και τελειως στον αέρα γιατι μετά απο σενα θα ζητάει
Τύπε εγώ είμαι 27 οπότε αυτό που λες δεν με νοιάζει. Έχω δικό μου αυτοκίνητο και αν και ζω στην πόλη με τους γονείς μου έχω άδειο σπίτι επιπλωμένο στο χωριό 10 λεπτά με το αυτοκίνητο οπότε είμαι τέντα!
Για την γκόμενα δεν με νοιάζει ακόμα και αν την χαρτζιλικώνει ο μπαμπάς της ή αν τσοντάρω και εγώ. Αρκεί να περνάω καλά.
Α γεία σου!
Που είναι η διαφορά λοιπόν και ποιος ο λόγος της γκρίνιας απο την στιγμή που συμπεριφερόμαστε με τον ιδιο τρόπο?
Αν λαβεις δε υπόψην σου πως υποτίθεται οτι είναι το "ασθενες φυλλο" το οποίο έχει γραμμένο στην συνείδηση της και το dna της να βρεί το a-male που θα την προστατευσει, είναι απολύτος φυσιλογική η παραπάνω συμπεριφορά, οταν εφραρμόζεται με μέτρο και συνεση πάντα.
Τυπε δεν είναι ηλικιακό το θέμα.
Εσύ έχεις και καλά κάνεις και περνάς καλά και δεν σε νοιάζει να σμπρώξεις και 10 φραγκα για την πρόσκαιρη καλοπέραση σου.
Οοοοοταν ομως με το καλό αποφασίσεις να επιλέξεις μια μονιμη συντροφο, που ίσως συζήσετε, ισως αποφασίσετε να κάνετε και κανα κουτσούβελο, πιστεψέ με θα θές να φέρνει και αυτή κάτι στο σπίτι και να μην τα κουβαλάει όλα ο μαλακας!
Το ναύαγιο της ζωής απ'το λυόμενο σπίτι με το καμένο μαλλί αλά περούκα, και το ταλαιπωρημένο πρόσωπο χωρίς την βοήθεια του πλαστικού, λόγω αφραγκίας δίνει λύσεις.. Ας γελάσουμε λοιπόν.
ποιος παντρεμένος κάνει τεστ dna; Και πόσοι τελικά χαλάνε την οικογένεια τους αν έχουν και άλλο παιδί; Οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι.Δεν ισχύει,υπάρχει και το τεστ DNA...
Τύπε εγώ είμαι 27 οπότε αυτό που λες δεν με νοιάζει. Έχω δικό μου αυτοκίνητο και αν και ζω στην πόλη με τους γονείς μου έχω άδειο σπίτι επιπλωμένο στο χωριό 10 λεπτά με το αυτοκίνητο οπότε είμαι τέντα!
Για την γκόμενα δεν με νοιάζει ακόμα και αν την χαρτζιλικώνει ο μπαμπάς της ή αν τσοντάρω και εγώ. Αρκεί να περνάω καλά.