Σε καποια ραντεβου που ειχα βγει παλια τους ελεγα οτι δεν ειμαι υπερ του γαμου..το εκανα γτ οντως δεν ειμαι κ γτ μου γυρναγε στο μυαλο μια που ειχα βγει στα 23 κ μου χε πει δε θελει αν ξερει αν θελει σχεση(κοινως μονο πουτσα)
Οντως οταν τους το λες αυτο ειναι λες κ τις βριζεις με το χειροτερο τροπο..δεν μπαινουν καν στη διαδικασια να σκεφτουν αν τις δοκιμαζεις...
Κατα ταλλα πηγα το σκ για ενα ποτο μενα φιλο στην κλασσικη βιζιτοπεριοχη των αθηνων(γλυφαδα).Σενα μπαρ λοιπον σκαει μια με μια φιλη της που ειχε φατσα εξ αλβανιας ορμωμενη...η φιλη οχι αυτη...κλασσικο παπουτσι stip club 30εκ,νυχια ψευτικα σαν το ψαλιδοχερη,βυζι φτιαχτο να το τονιζει με κολλητη μπλουζα κ φουστα μακρια καθως πρεπει..
Ερχεται διπλα μας στο μπαρ να παραγγειλει με μια ματια αηδιας για το περιβαλλον της κ με τους οφθαλμους μπροστα στο μπαρ μην κανει το λαθος κ λοξοκοιταξει ΓΕΝΙΚΑ...
Παιρνει το ποτο πληρωνοντας με τσαλακωμενα 5ευρα απ το μαιμου λουι βιτον τσαντακι της κ παει να κατσει με τη φιλη της...
Ολη την ωρα καθοταν με τους αγκωνες ακουμπισμενους στο μπαρ και την πλατη προς το μπαρ και κοιταζοντας ευθεια..κινησιολογικα ελεγε:εδω ειμαι λιμαρια,ελατε κ αποθεωστε με...
Προς εκπληξη μου ΟΥΔΕΙΣ ασχοληθηκε μαζι της κ μετα απο καμια ωρα αποχωρησε ατακτως με τη φιλαυτια της τσαλαπατημενη παρολο που ανεβαζε φωτος στο instagram απ το τεραστιο κινητο της για να την αποθεωσουν τα διαδικτυακα γιουσουφακια της...
πολυ το ευχαριστηθηκα κ προς στιγμην σκεφτηκα:Ρε λες να αλλαζει κατι τελικα σαυτο το κρατιδιο???