Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (12 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Ειχα παει πιο παλια  μια κοπελα υποψηφια νοικαρισα σε ενα απο τα διαμερισματα που νοικιαζω. 35αρα, ωραια κοπελα. Το βλεπει, της αρεσει, 55 τμ ρετιρε με βεραντες, θεα, ανακαινισμενο. Μου λεει ομως -Ωραιο ειναι αλλα ειναι μικρο για μενα. -Για ποσα ατομα το θελετε να μεινουν; -Για ενα, μονη μου ειμαι. -Δε φτανει 55 τμ για ενα ατομο; -Με τιποτα. Που θα βαλω τα ρουχα και τα παπουτσια μου; Δε φτανει με τιποτα.

μαλακιες δεν ειχε τι να κανει η πατσαβουρα και πηγαινε κ εβλεπε σπιτια

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
μαλακιες δεν ειχε τι να κανει η πατσαβουρα και πηγαινε κ εβλεπε σπιτια
Μπορεί όντως να είχε πολλά ρουχα και παπούτσια , εντάξει δεν είπαμε να έχει όσα η μενεγάκη (εκείνης ουτε 200 μέτρα σπίτι δεν θα της φτάνει) αλλά θα είναι κι άλλες που κάνουν συλλογή φαντάζομαι.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1

αυτη που παρτουζωνεται με 4-5 αλβανους μετα θα σας κανει τη δυσκολη

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
οριστε πηγεντε να κερασετε δειπνο τη γκομενα που πηδιοταν με αλβανους η με πακιστανους η με αφρικανους 5-5.... στειλτε της μηνυματα το βραδυ... πειτε της καληνυχτα και καλημερα μωρακι.... προτεινετε της να την πατε βολτα....  αντε να σας δω....

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
θα τα στειλω στον κωστα αυτα να μαθει τι εχασε... σοφια σαρεσει;;;; σας αρεσει ρε μαλακες που η σοφια πηδιεται με 5 και εσεις πατε μεταξουργειο και πληρωνετε 10 ευρω ο καθενας;;;;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Προφανώς τύπε, αφού αυτός ο τρόπος ζωής σε συνδυασμό με το χρήμα είναι καρκίνος και τρώει τον άνθρωπο (άντρα-γυναίκα). Αυτες τουλαχιστον εκει κανου μια καμια χειρωνακτικη δουλεια. Βρες μου εσυ μια Ελλεηνιδα που θα πηγαινε να ποτισει το χωραφι. Ουτε μια λεμε.

Moυ το λεγε γνωστος που ειχε αρκετα στρεμματα ελιες.
Αντε και βρηκα μια μου λεει, να της λεω πηγαινε ποτισε λιγο τις ελιες, και να μου λεει δεν παω;;;;
Ανεπροκοπες!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
γιατι κ η επομενη θα μας κανει τη δυσκολη. αλλα και η επομενη πιθανως να εχει παει με 5-6.
Θα παμε στη μεθεπομενη ρε τύπε. Κι αν εχει παει κι αυτη με 7-8, θα πρεπει να αναρωτηθουμε γιατι τις παρτουζωνουν ολοι οι αλλοι εκτος απο μας.

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Θα παμε στη μεθεπομενη ρε τύπε. Κι αν εχει παει κι αυτη με 7-8, θα πρεπει να αναρωτηθουμε γιατι τις παρτουζωνουν ολοι οι αλλοι εκτος απο μας.

Σταμάτα ρε να μας προσγειώνεις στην πραγματικότητα  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σταμάτα ρε να μας προσγειώνεις στην πραγματικότητα  :grin:
Μα ρε φιλε τι να πω? Βρισκει καποιος καποια, εχει παει με εικοσι και του κανει τη δυσκολη. Βρισκει αλλη, εχει παει με 50 και του κανει τη δυσκολη. Ε και γιατι δηλαδη δεν εισαι ενας απο τους 50? Ποιος φταιει? Εσυ ή αυτη?

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1

μηπως διοτι δεν ειμαστε γλιτσες και μπασταρδα σα τους εν λογω αλβανους πχ που γυρνανε βιντεο τη γκομενα που παρτουζωνουν και την καταστρεφουν για μια ζωη;;; αυτο δε το σκεφτηκες;;; κριμα επρεπε να ειμασταν ολοι μουνοπανα αλλα καποιοι εχουν και λιγο φιλοτιμο και αυτο δεν ειναι της μοδος..

PsyVator

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
τυπε μου αυτη ανηκει στη γνωστη κατηγορια "κοριτσια για σπιτι"
η συγκεκριμένη εχει ελαφρα νοητική στέρηση δεν την ξέρω προσωπικά αλλά έτσι φαίνεται η φάτσα της και σε κάτι άλλα βίντεο στο xvideos με τιτλο Altin greek και κατι τετοια που την ακούς να μιλαει καταλαβαίνεις ότι έχει χοντρό πρόβλημα με τις μαλακίες που λέει.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.570
Πόντοι
1.706
μηπως διοτι δεν ειμαστε γλιτσες και μπασταρδα σα τους εν λογω αλβανους πχ που γυρνανε βιντεο τη γκομενα που παρτουζωνουν και την καταστρεφουν για μια ζωη;;; αυτο δε το σκεφτηκες;;; κριμα επρεπε να ειμασταν ολοι μουνοπανα αλλα καποιοι εχουν και λιγο φιλοτιμο και αυτο δεν ειναι της μοδος..

Ας προσεχε με ποιους παρτουζωνοταν ,ας σκεφτοταν λιγο το ποιον τους, την εχεμυθεια κ το ηθος τους. Καλα να παθει αυτη κ οποια νταραβεριζεται με αλβανα, πακια, μαυρους, μουσλιμια

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
mgtow η μονη ανδροπρεπης σταση

μεχρι να αποκατασταθει η ταξη με σκληρο  κομμουνιστικο Κιμικο καθεστως

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Ας προσεχε με ποιους παρτουζωνοταν ,ας σκεφτοταν λιγο το ποιον τους, την εχεμυθεια κ το ηθος τους. Καλα να παθει αυτη κ οποια νταραβεριζεται με αλβανα, πακια, μαυρους, μουσλιμια

το θεμα δεν ειναι αυτη που την πηραν οι καμερες.. οκ αυτη την ξερουμε πια (κριμα παντως πραγματικα).. το θεμα ειναι ολες οι αλλες που τα εχουν κανει off camera. και θα τις φλερταρεις εσυ με το καλο και τελικα θα παει να παρτουζωθει με τους χασισεμπορες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Tι να σκεφτω? Οτι οι γκομενες προτιμανε γλίτσηδες που τις καταστρεφουν? Θα με συγχωρεσεις που δεν θα συμφωνησω ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom