iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε μπαναριστηκε ο λίλας?
Εμαθα οτι θα ειναι στο you think you can dance τυπε. :S :S :S
Τύπε μπαναριστηκε ο λίλας?
σαν pentagiοtissa τυπε? :S
Γεμισε ζουμια το νημα!
Αυριο θα ψαχνουμε τι εγραψαν οι μυστες και θα θελουμε 50 σελιδες πισω! Ημαρτον!
Πολυ κλο κλο και (πακιστανικο)αυγο τιποτα.
υγ.
ΤΕΛΙΚΑ η φωτογραφια με το κουτσουρο ειναι Αληθινη???
Πα να φυγω δεν υπαρχουν αυθεντικα αρσενικα εδω περα..
Τοτε κακως εσβησα το ποστ!Τυπε δεν ανεβαινουν ποτε ψευτικες φωτογραφιες στο site
Ελα καλε! ου ου! Φιδιαααα , συκαααα, ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΠα να φυγω δεν υπαρχουν αυθεντικα αρσενικα εδω περα..
απαξιωσες το λιλα :S
απαξιωσες το λιλα :SΠα να φυγω δεν υπαρχουν αυθεντικα αρσενικα εδω περα..
Καλα να περασεις. :S :S :S
Ενυδατωση για παραγωγη σπερματος, οσο πιο γεματουλα η γκομενα, τοσο πιο πολλα υγρα...ιδρωτα χυνει το παιδι!το ψυγειο δικο σ? πολλα φρουτα κ νερα βλεπωω
και το δικο σου ψυγειο πλουσιο σε πρωτεινες ειναι :- :S :S :Sτο ψυγειο δικο σ? πολλα φρουτα κ νερα βλεπωω
η θλιβερη πραγματικοτητα που ζω και εγω και η πλειοψηφια των συναγωνιστων.γκομενα(μεχρι στιγμης) ανα 2 χρονια και ας ειμαι και αρκετα εμφανισιμος και ας εχω(οπως μου λενε και δεν το λεω ψωνισμενα οι αλλοι,ολο το πακετο) άλλα τελικα παιζουν ρολο,μιας και τα ματια μου εχουν δει τραγελαφικα ανηκουστα πραγματα στην καθημερινοτητα..γκομεναρες με κουασιμοδους πχ και μπουλουκους και καγκουρακια,φλωρακια και νερντ με επισης μουνακια .Αυτα μονο σε αυτη την σαπια χωρα συμβαινουν φυσικα οπου αν δεν εχεις μουσι βελουχιωτη και τατουαζ σε καθε σημειο του σωματος σου δεν "μετρας",κατα αυτους!
Μαγκες στην Ελλαδα αν δεν γνωρισεις γκομενα απο φιλες / παρεα κτλπ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ.
Οι Ελληνιδες ειναι ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ. Εκτος αν μοιαζεις στον μπραντ πιτ τοτε γαμας αβερτα.
Εγω προσωπικα που δεν εχω φιλες και παρεες με γκομενες μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω γκομενα. Πας να μιλησεις και ειναι μες την ξινιλα η αλλη παρολο που ειναι σαν αναποδο γαμωτο , ελεος δηλαδη.
γραψου σε σχολη χορού λατιν, θα σε αγκαλιαζουν να σε χορεψουν και θα εχεις δεκα γνωριμίες δωρο με την εγγραφη.Μαγκες στην Ελλαδα αν δεν γνωρισεις γκομενα απο φιλες / παρεα κτλπ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ.
Οι Ελληνιδες ειναι ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ. Εκτος αν μοιαζεις στον μπραντ πιτ τοτε γαμας αβερτα.
Εγω προσωπικα που δεν εχω φιλες και παρεες με γκομενες μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω γκομενα. Πας να μιλησεις και ειναι μες την ξινιλα η αλλη παρολο που ειναι σαν αναποδο γαμωτο , ελεος δηλαδη.
γραψου σε σχολη χορού λατιν, θα σε αγκαλιαζουν να σε χορεψουν και θα εχεις δεκα γνωριμίες δωρο με την εγγραφη.