Μολις γυρισα απο Γκαζι οπου σε κλαμπ που χορευαν ζουμπα με επικεφαλη τον μανατζερ Ραγκμπυ, ειδα εξω απο το κλαμπ τρεις ελληνιδες αγκαλια με αραπηδες μεταναστες. Και οχι δεν ηταν ούτε χοντρες, ούτε μπαζα, ουτε αναρχοαπλυτες, ουτε ηλιθιες, ουτε χαμηλης αισθητικης και επιπεδου τσουλια. Ηταν τρεις κοπελες σαν τα κρυα τα νερα, στα 27-30, ηλικια γαμου δλδ, ψηλες 1.75 η καθεμια, λεπτες, με λαμπερα χαμογελα, ομορφα προσωπα, φινετσατες, περιποιημενες, που φορουσαν ομορφα καλοκαιρινα φορεματα. Η αφροκρεμα της ελληνιδας σε αυτη την ηλικια. Και τις γαμουνε αραπηδες.
Μιλαμε φορτωσα ασχημα με το θεαμα. Αμεσως σκεφτηκα τα παιδια στο σαιτ. Τα μοναχικα παιδια που κατα καιρους εκφραζουν το παραπονο τους για τις γυναικες, για τη δυσκολια να βρουν μια συντροφο, τη στεναχωρια τους... Ειχα φουντωσει και γυριζα σπιτι ολοταχως για να μπω στο σαιτ
Στα αριστερα μου ειδα φευγαλεα ενα ροκ μπαρ που επαιζε δυνατη μουσικη. Μεσα κατι μπαζα 1.30 με τατουαζ επαιζαν μπιρλιαρδο. Αν πηγαινα εκει να πιω μια μπυρα, και μονο που θα εκανα το ατοπημα να τις κοιταξω, θα με απαξιωναν... Ενω ταυτοχρονα μπορει να εβλεπα να περνάνε απεξω οι αραπηδες με τις αγαπημενες τους.
Αυτος λοιπον Ελληνα αντρα ετεροφυλοφιλε ειναι ο πολυπολιτισμος που ψηφισες: Ο Πακιστανος να σου κλεβει τη δουλεια, ο αφρικανος να σου κλεβει τη γυναικα, και ο Αλβανος να σου κλεβει την τηλεοραση.
Πληρωσες εσυ το κοστος για να γεμισουν τα βορεια προαστεια μεζονετες...
Καθως γυριζα ολοταχως σπιτι με βλεπει μια γρια αδερφαρα 60 χρονων και μου λεει με πουστικη συρτη φωνη:
- Φευγεις με φορα;
- Οριστε κυριε; Ρωταω.
- Φευγεις με φορα; Επαναλαμβανει προστυχα.
- Εχεις φαει κλωτσιες τελευταια βρωμοπουστα; Τον ρωταω.
- Οχι! Μονο πουτσα! Μου απανταει συναμενος κουναμενος.
- Φτου σου ξεφτιλισμενε! Του απαντησα και εφυγα αηδιασμενος.
Στο δρομο ειπα να σταματησω στον Ελβις να φαω καλαμακια, αλλα ειδα βρωμοελλεινιδες, μελοντικες συζυγους αραπαδων, και αλλαξα αμεσως κατευθυνση για το απεναντι μαγαζι. Εκει ηπια μπυρες με φαλαφελ κοιτωντας τα βυζια της μιλφ ιδιοκτητριας. Ειχα απορριψει πληρως την κοινωνια της ελλεινιδας. Μετα καβλωμενος απο τη μιλφ επαιξα μια μαλακια στην τουαλετα του μαγαζιου, απολυτα ασφαλης απ τον κινδυνο παντος αφροδισιου νοσηματος.