Διαγραμμένο μέλος 172829
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 966
- Πόντοι
- 311
μέσω μηνύματων μου είχε πει ότι τις αρέσει...αλλά δεν τρελενεται κιόλαςΠως και δεν την ρωτησες;
μέσω μηνύματων μου είχε πει ότι τις αρέσει...αλλά δεν τρελενεται κιόλαςΠως και δεν την ρωτησες;
καλησπέρα ναι αλλά ο χρόνος είναι σχετικός σε κάποια πράγματα..όταν δεν υπάρχει αυθορμητισμός ..τεσπά thanksΚαλησπερα.. Νομιζω οτι μπορεις να το προσπαθησεις και αλλη φορα ξανα.. Σιγα σιγα να μπεις στο κλιμα μαζι της.. Απο εμπειρεια στο λεω αυτο...Μπορει να θελει λιγο το χρονο της.. Λιγο υπομονη ισως να θελει... Χωρις να την πιεζεις...
Τι κι άλλη φορά; 5 φορές έχουνε βγει και ακόμα στα φιλάκια είναι... Δεν πάει γυμνάσιο ακόμα ο τύπος να μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της.Καλησπερα.. Νομιζω οτι μπορεις να το προσπαθησεις και αλλη φορα ξανα.. Σιγα σιγα να μπεις στο κλιμα μαζι της.. Απο εμπειρεια στο λεω αυτο...Μπορει να θελει λιγο το χρονο της.. Λιγο υπομονη ισως να θελει... Χωρις να την πιεζεις...
αυτή είναι η αλήθεια ότι μετά από πέντε ραντεβού δεν πρέπει καν να ασχοληθω. Πέρα και αν μ ζήτηση συγνώμη και μ στέιλει να πάω από το σπίτι τις..αυτί είναι γενικός κανόνας πιστεύω .αν μετά τα 4 ραντεβού δεν κάποιος άλλος την γαμαει σίγουρα..που δεν τον έχει σε υπόληψη αλλά τις καλύπτει αυτό το κόμματιΜην ασχολήσαι άλλο με την ηλίθια.
Έτσι χαλάνε οι γκομενες
Γειωση μπας και συνέλθει για τον επόμενο
Έτσι ακριβώς.Μην ασχολήσαι άλλο με την ηλίθια.
Έτσι χαλάνε οι γκομενες
Γειωση μπας και συνέλθει για τον επόμενο
Τι κι άλλη φορά; 5 φορές έχουνε βγει και ακόμα στα φιλάκια είναι... Δεν πάει γυμνάσιο ακόμα ο τύπος να μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της.
χαχα πλέον το νέο αίμα τον ελλεινηδων τσιμπούκωνουν στα διαλείμματα από την 2 γυμνασίουΤι κι άλλη φορά; 5 φορές έχουνε βγει και ακόμα στα φιλάκια είναι... Δεν πάει γυμνάσιο ακόμα ο τύπος να μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της.
είναι πολλές οι πέντε φορές για να μην υπάρχει μια εξέλιξη από την στιγμή που καθόμαστε σε ένα αμάξι μόνοι μας σε απόμερο μέρος...τις κουμπάρες θα παίζουμε; βέβαια και αυτή το ίδιο μ είπε ότι θέλει να το συνεχίσουμε και ότι δεν θέλει να μείνουμε φίλοι κτλ... τεσπά κλασική ελλεινηδα με ανασφαλειες και κομπλεξισμοΜην παιζουμε με τις φορες.. Ειναι αναλογα με την κοπελα.. Και την ηλικια της φυσικα... Δεν νομιζω οτι ειναι αρκετες που εχεις βγει... Δωσε λιγο χρονο παραπανω...
Τον έπρηξες ρε φίλε!!Εχει ξενερώσει και δεν γουστάρει πλέον!!!Τι φαγώθηκες ;Μην παιζουμε με τις φορες.. Ειναι αναλογα με την κοπελα.. Και την ηλικια της φυσικα... Δεν νομιζω οτι ειναι αρκετες που εχεις βγει... Δωσε λιγο χρονο παραπανω...
Πες το ψέματα. Ακόμα και τα 14χρονα έχουνα αλλάξει.χαχα πλέον το νέο αίμα τον ελλεινηδων τσιμπούκωνουν στα διαλείμματα από την 2 γυμνασίου
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι ο τύπος δεν πάει πια σχολείο και έχει πολλά καλύτερα πράγματα να κάνει από το να βγαίνει και να ξαναβγαίνει μαζί της χεράκι-χεράκι, μέχρι να δεήσει η πριγκίπισσα να του κάτσει, ΑΝ φυσικά δεν του πει μια μέρα ότι τελικά έχει γκόμενο και γι' αυτό δεν του καθόταν τόσο καιρό.Μην παιζουμε με τις φορες.. Ειναι αναλογα με την κοπελα.. Και την ηλικια της φυσικα... Δεν νομιζω οτι ειναι αρκετες που εχεις βγει... Δωσε λιγο χρονο παραπανω...
μια φορά έχουμε πάει...αυτή μου προτείνει να πάμε βόλτα.. συνήθως μ λέει βράδυ αργά να βρισκόμαστεΚαλα... Μονο στο αυτοκινητο την βγαζετε.. Για κανενα καφε η ποτο εχεις παει.. Το βραδυ που θα βγειτε πηγαινε την για ποτακια και σφηνακια.. Να χαλαρωσει λιγακι..
ναι αυτό ακριβώς...δεν έχει κάποια λογική στο αν γουστάρεις κάποιον να μη προχωρήσει..αυτό είναι γενικο και προτείνω όσους βγαίνουν με ελλεινηδες και πουλάνε το μουνί τους χρυσάφι μετά το τρίτο ραντεβού να την κάνουν Αλέκος αν δεν προχωρήσει.Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι ο τύπος δεν πάει πια σχολείο και έχει πολλά καλύτερα πράγματα να κάνει από το να βγαίνει και να ξαναβγαίνει μαζί της χεράκι-χεράκι, μέχρι να δεήσει η πριγκίπισσα να του κάτσει, ΑΝ φυσικά δεν του πει μια μέρα ότι τελικά έχει γκόμενο και γι' αυτό δεν του καθόταν τόσο καιρό.
είχε πλέον τόσες πολλές επιλογές που την εξιταρε κάποιος που είναι αδιάφορος...οι ελλεινηδες δεν γίνονται από μόνες τους εμείς τις κάνουμε.. βέβαια είναι και η φύση του άντρα σαν πολυγαμίκο ον να είναι κυνηγόςΜια γκομενα στη δουλεια της αρεσε να κανει ακριβως αυτο. Πολλα ατομα στο εργασιακο περιβαλλον, μπορει και 65, της αρεσε λοιπον να αυτοεπιδεικνυεται, να λεει πηγα εκει και ολοι με κοιταζαν και γουσταραν. Εντωμεταξυ η κοπελα μεγαλο ψωνιο, δημοφιλης παρ ολα αυτα. Σχεσεις στα 35 της ελαχιστες και με οσους ηταν την αντεχαν ελαχιστα και το διελυαν συντομα. Εβλεπα λοιπον το οικτρο θεαμα ντερεκια 2 μετρα να την εκθειαζουν, να της κανουν σαλιαρικα ανοητα κομπλιμεντα, Εισαι Θεα, εισαι απιστευτη και τετοια. Κανεις δε τη πηδηξε, εκεινοι ομως ακαθεκτοι συνεχιζαν μηπως παρουν ενα κοκκαλακι προσοχης απο εκεινη. Δεν ηταν λιγες οι φορες που συνεβαινε το εξης ελεεινο. Να της κανει φιλοφρονησεις καποιος και εκεινη καθως δε φημιζοταν για τον καλο της χαρακτηρα, μολις εφευγε να τον θαβει στους υπολοιπους, Ρε τον μαλακα, ειρωνιες και τετοια. Μου αρεσε να τη συναναστρεφομαι, οχι πολλα πολλα, γιατι η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε πολυ. Παλιοχαρακτηρας ομως, αποτομη, δεν ηθελα πολλα πολλα. Τυχαινει και μου κανει μια μαλακια και της κοβω τη καλημερα. Σκοτιστηκε θα πει κανεις. Ελα ομως που δε ξερω πως, δεν ειχε συνηθισει ετσι, κατι που κι εγω ημουν πολυ αγαπητος στους συναδελφους, να βοηθησω, με τα αστεια μου, ημουν κι εγω με τον τροπο μου δημοφιλης και με καλο ονομα, μεγαλο προσον στον εργασιακο χωρο. Οποτε εκεινη αρχιζει και ρωταει στεναχωρημενη φορα παρτιδα δεξια κι αριστερα, Μα γιατι δε μου μιλαει; μονο σε μενα; ενω με ολους ειναι καλος και ευθιαθετος. Τη πειραξε παραδοξως παρα πολυ.
Μην παιζουμε με τις φορες.. Ειναι αναλογα με την κοπελα.. Και την ηλικια της φυσικα... Δεν νομιζω οτι ειναι αρκετες που εχεις βγει... Δωσε λιγο χρονο παραπανω...
Και αυτό σ' το είπε γυναίκα; :o''εσεις οι αντρες ειστε τελειως ηληθιοι, της λεω γιατι το λες αυτο? λεει αν για ενα μηνα κανεις σας δεν γυριζε να μας κοιταξει και μας γραφατε κανονικα θα σας παρακαλαγαμε να μας βαλετε στο κρεββατι σας, ομως ειστε το χαζοι και μας παρακαλατε''