Οι άντρες είμαστε όπως οι επιθετικοί στο ποδόσφαιρο.Όσο σκοράρουν,τόσο θα είναι στα πάνω τους.Αν περάσουν 5 ματς,10 ματς και δεν σκοράρουν,όσο και να τους εμψυχώνουν οι γύρω,η αυτοπεποίθηση τους κλονίζεται.Και την ξαναβρίσκουν μόνο με γκολ.Νομίζω έγινα κατανοητός.
ισως να εχεις ερημια ψυχης(στυλ ποιηματων κατερινας γωγου) και να περιμενεις το μεγαλο ερωτα να σε ανεβασει.
κι αν ερθει και δεν ειναι αυτο που περιμενεις(εσυ να εισαι ερωτευμενος και αυτη να σε εχει ψιλιοχιεσμενο) εκει τοτε δεν θα πεις τι ηθελα και ασχοληθηκα;
εγω νιωθω και ερημια ψυχης αλλα κυριως δεν βγαζω κατι ερωτικο στις γυναικες μοιαζω στην εκφραση τον ιησου χριστο πατα ιησους χριστος εικονες(δεν εχω μακρια μαλλια ουτε ο ιησους λογικα ειχε) και εχω παψει να ασχολουμαι.τι ασχοληθηκα δηλαδη σε 1 αντιστοιχα ψυχρη την επεσα (κατι ενιωσα γι αυτη) και αυτη ασεξουαλ ειναι και συμφεροντολογα
σε λιγους μηνες γινομαι 31 αν ηταν να ειχα κανει κατι με γυναικα θα ειχα κανει.
ειμαι και ασεξουαλ(απουσια επιθυμιας για σεξ) και πλεον και ασυναισθηματικος
τι θα κανεις για να μην σκεφτεσαι οτι κι αν βιωνεις θα διαβαζεις θα βλεπεις ταινιες θα κανεις οτιδηποτεο εκτος απο το να σκεφτεσαι τα πλασματα που μας <<ομορφαινουν>> την ζωη
κι ομως δεν τρολαρω σ αυτο που ειπα περι ιησου χριστου