vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
Δεν είναι ρητορικά. Σίγουρα κάποιο από αυτά τα 3 ισχύει, όχι όλα μαζί.πολυ σωστα αν και ριτορικα τα ερωτηματα σου
Δεν είναι ρητορικά. Σίγουρα κάποιο από αυτά τα 3 ισχύει, όχι όλα μαζί.πολυ σωστα αν και ριτορικα τα ερωτηματα σου
Δεν είναι ρητορικά. Σίγουρα κάποιο από αυτά τα 3 ισχύει, όχι όλα μαζί.
Σκέφτομαι να ανοίξω τόπικ, αλλά δεν ξέρω τι συμμετοχή θα έχω. Νιώθω πολύ κορόιδο.σαφως ενα απο τα τρια θα ισχυει
Σκέφτομαι να ανοίξω τόπικ, αλλά δεν ξέρω τι συμμετοχή θα έχω. Νιώθω πολύ κορόιδο.
Με τον ίδιον τρόπο που αλλιώς προσεγγίζεις μια πουτάνα που την πληρώνεις άμεσα να τη γαμήσεις κι αλλιώς μια γκόμενα που έχεις βλέψεις να κάνεις σχέση μαζί της,έτσι κι αυτές προσπαθούν να αποτάξουν το ''αμαρτωλό'' παρελθόν τους και να δείξουν σοβαρό πρόσωπο σ'αυτόν που θέλουν να του κατσικωθούν... ;)
Άρα τείνεις προς το 3ο ενδεχόμενο.Με τον ίδιον τρόπο που αλλιώς προσεγγίζεις μια πουτάνα που την πληρώνεις άμεσα να τη γαμήσεις κι αλλιώς μια γκόμενα που έχεις βλέψεις να κάνεις σχέση μαζί της,έτσι κι αυτές προσπαθούν να αποτάξουν το ''αμαρτωλό'' παρελθόν τους και να δείξουν σοβαρό πρόσωπο σ'αυτόν που θέλουν να του κατσικωθούν... ;)
Κάποια στιγμή που δεν βαριέμαι, θα το κάνω.ανοιξε ενα, τοσα τοπικ ασχετα εχουν ανοιξει κατα καιρους με μηδενικη συμετοχη, τουλαχιστον αυτο θα εχει και τροφη για αρκετα σχολια και για να κατατεθουν καποιες σημαντικες αποψεις απο εκλεκτα μελη εδω στο site
Κάποια στιγμή που δεν βαριέμαι, θα το κάνω.
Όταν διαπιστώνετε ότι μια γκόμενα έχει ειδική μεταχείριση απέναντί σας, δηλαδή μαθαίνετε ότι είχε κάνει 1-2 one night stands στο παρελθόν με παντελώς άγνωστο, αλλά σε εσάς το παίζει σοβαρή, ότι ψάχνει σχέση και σας καθυστερεί το σεξ, πώς το διαχειρίζεστε; Κατηγορείτε τον εαυτό σας ότι κάτι κάνατε λάθος και δεν της βγάλατε κάτι το σεξουαλικό; Το ερμηνεύετε σαν σημάδι ότι δεν σας γουστάρει τόσο πολύ ώστε να σας κάτσει από το πρώτο βράδυ; Ή το αποδίδετε στην κλασική φάση που περνάνε πολλές γυναίκες που, αφού έχουν καβαλήσει κάμποσες πούτσες, μετά τις πιάνει τύψεις και κοιτάνε να σοβαρευτούν με ένα κορόιδο;
Έχεις δηλαδή τύχει σε πολλές που σου κάτσανε από το πρώτο ραντεβού και το λες αυτό;Αν μια γκόμενα δεν σου κάτσει αμέσως και σε παιδεύει σημαίνει ότι δεν σε γουστάρει. Σε θέλει για άλλα πράγματα. Αν είσαι αρκετά καλός μπορεί και να σου κάτσει για να σε ανταμείψει. Καλό είναι να την κάνεις από την αρχή σε τέτοιες περιπτώσεις.
Έχεις δηλαδή τύχει σε πολλές που σου κάτσανε από το πρώτο ραντεβού και το λες αυτό;
Μα δεν κάθεται από το 1ο ραντεβού μεγάλο ποσοστό έτσι κι αλλιώς. Ένα 10% θα έλεγα.Λέω ότι αν δεν σου κάτσει από την αρχή δεν έχει νόημα. Καλύτερα να την κοπανάς για να γλιτώσεις από διάφορα παρατράγουδα.
Μα δεν κάθεται από το 1ο ραντεβού μεγάλο ποσοστό έτσι κι αλλιώς. Ένα 10% θα έλεγα.
;)Άρα τείνεις προς το 3ο ενδεχόμενο.
Μα δεν κάθεται από το 1ο ραντεβού μεγάλο ποσοστό έτσι κι αλλιώς. Ένα 10% θα έλεγα.
Ναι αλλά με το να σουτάρεις το 90% των γυναικών που βγαίνεις επειδή δεν κάθονται με τη μία, κάπου δε βαριέσαι; Επίσης το να μη σε γουστάρει το 90% ενώ επιλέγει να βγει μαζί σου μου φαίνεται παρατραβηγμένο. Δε συμφωνείς;Με αυτές που κάθονται λοιπόν θα κάνεις παιχνίδι. Τις υπόλοιπες ασ' τες να βρουν άλλο κορόιδο.
Ναι αλλά με το να σουτάρεις το 90% των γυναικών που βγαίνεις επειδή δεν κάθονται με τη μία, κάπου δε βαριέσαι; Επίσης το να μη σε γουστάρει το 90% ενώ επιλέγει να βγει μαζί σου μου φαίνεται παρατραβηγμένο. Δε συμφωνείς;
το σοβαρο ατομο δεν μπορει να ειναι ταυτοχρονα κ καλος γαμιας?Όντως βαριέμαι τύπε, γι' αυτό και εδώ και καιρό ασχολούμαι μόνο με επαγγελματίες. Αυτό που λέω είναι ότι άλλο να σε θέλει μια γκόμενα για γαμιά και άλλο για σχέση. Έχει μεγάλη διαφορά. Άμα είσαι σοβαρό άτομο είναι λογικό πολλές να σε προσεγγίζουν για το δεύτερο.
το σοβαρο ατομο δεν μπορει να ειναι ταυτοχρονα κ καλος γαμιας?