Οι γυναικες καλο ειναι να ασχολουνται με το φεισμπουκ, οντως για να μη σε σκοτιζουν. Θυμαμαι στο σχολειο μερικες κοπελες ειχαν τετραδιο και εγραφαν εκει ανα μια ωρα, συνεχεια δηλαδη. Τωρα εβηξα, τωρα εφαγα, τωρα ακουσα ενα αστειο και γελασα. Ετσι και σημερα, ισχυει κατι αναλογο. Ειδα στον ηλεκτρικο που περιμενα, δυο κοπελες 30αρες στο παγκακι περιμενοντας το τρενο και ξαφνικα αγκαλιαζονται, παιρνουν μια στημενη ποζα, ενα ψευτικο χαμογελο, βγαζουν σελφι και μετα επανηλθε το μιζερο βλεμμα της καθημερινοτητας στα προσωπα τους μονομιας. Αλλα γενικα δε κατακρινω οτι πολλοι ανθρωποι ασχολουνται πολυ με το κινητο τους. Πιστευω ομως οτι χρειαζεται μετρο. Και ναι, με εχει απορριψει κοπελα που την ειχα ετοιμη ψημενη και μολις μου ζητησε το φεισμπουκ για να συνεχισουμε εκει και της ειπα, Δεν εχω, απλως σταματησε καθε επικοινωνια σαν να της εβρισα τη μανα. Καμια φορα μαλιστα μερικες με πραγματικα ζωγραφισμενη την απορια με ρωτανε, Καλα, δεν εχεις φεισμπουκ, και που γραφεις και ασχολεισαι; -Ε, πως, μου αρεσει να διαβαζω, να γραφω, να ασχολουμαι κι εγω. Στο μπουρδελα κομ για παραδειγμα. Εκει ειναι που η απορια τους γινεται παγωμαρα.