Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ξερω καποιες που οταν ηταν σε σχεση ηταν πολυ σωστες αλλα τωρα σιχαινεσαι να τις βλεπεις

Τύπε τί απορία είναι αυτή; Προφανώς τις συνέφερε να το παίζουν καλές και όταν αυτό τελείωσε ξαναδείξαν τον πραγματικό τους εαυτό.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Ο χωρισμος είναι ενας μικρος θανατος,ειναι μια εντονη εμπειρια .Και κάθε εντονη εμπειρια βγαζει πανω τον πραγματικο εαυτο .
Ολοι καποτε πιστεψαμε τυπε ότι βρήκαμε καποια που δεν είναι σαν τις άλλες.Λυπαμαι.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ποια συμπεριφορά;Και εντελώς μαλάκας να είσαι,πρώτα με σένα θα βγει η Ελλεηνίδα εαν είστε ίδια κλίκα.

Τύπε έχεις σκεφτεί μήπως αυτό που εσύ αποκαλείς "μαλάκας" είναι η κατάλληλη συμπεριφορά; Ή ότι υπάρχει λόγος που είναι στην ίδια κλίκα;

engstrong

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Like
10
Πόντοι
0
πλακα μας κανεις BLITZKRIEGER!! σε πολλες δουλειες σαν την δικη μου(πωλητης σε καταστημα με ηλεκτρικα)ο ομορφος ανεβαινει πιο ευκολα θεσεις απο τους μετριους,,,ασ μην αναφερω ρουβαδες νινους κτλ που εχουν παρει τις πιο πλουσιες γυναικες στην ελλαδα,

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Σιχαμερα ερπετά και αιματορουφηχτρες οι 99 στις 100.Κακομαθημένες καριολες ηταν και θα ειναι πάντα. Γαμησι απο κωλο και σφαλιάρες μόνο.

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
ηξερα μια που τα ειχε με εναν. χωρισε .δεν ξερω τι και πως ...αυτος ηταν 6ο χρονο η 7 και ξενοικιασε απο εκει που σπουδαζε και αυτη τωρα μπαινει στον 3ο ...απο την μερα που χωρισε φοραει τα βραδια τιραντακια μπλουζακια ,δερματινα παντελονια,φουστα κοντη και μποτα ως το γονατο ..προχτες ειδα για ποτο και ειχε βγαλει σναπτσατ με 6 διαφορετικους τυπους!!! 6!!! μπαρμαν,σερβιτορους,παιδια απο εκει που τους ξερει/ξερουν

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τύπε έχεις σκεφτεί μήπως αυτό που εσύ αποκαλείς "μαλάκας" είναι η κατάλληλη συμπεριφορά; Ή ότι υπάρχει λόγος που είναι στην ίδια κλίκα;

Έλα ρε φίλε.Δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις ποιος είναι μαλάκας και ποιος όχι;

Βέβαια συμφωνώ,για κάποιες γυναίκες η μαλακία είναι πιο θελκτική από την σοβαρότητα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο χωρισμος είναι ενας μικρος θανατος,ειναι μια εντονη εμπειρια .Και κάθε εντονη εμπειρια βγαζει πανω τον πραγματικο εαυτο .
Ολοι καποτε πιστεψαμε τυπε ότι βρήκαμε καποια που δεν είναι σαν τις άλλες.Λυπαμαι.
μικρος θανατος ή μικρη ανασταση?
εγω όταν ζητησα και πηρα διαζυγιο ετσι αισθανθηκα το ιδιο και αλλοι διαζευγμένοι φιλοι, ξαναγεννηθηκαν. φευγει ένα βαρος από πανω σου ξενοιαζεις.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Πάντως ένα έχω να πω. Καλύτερα φτωχός και αγάμητος και να παρακαλάς της Ελεεινίδες, παρά λεφτάς και να σου κάθονται μουνάρες μόνο και μόνο για τα λεφτά σου. Θα σιχαινόμουν τον εαυτό μου άμα ήμουν το δεύτερο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως ένα έχω να πω. Καλύτερα φτωχός και αγάμητος και να παρακαλάς της Ελεεινίδες, παρά λεφτάς και να σου κάθονται μουνάρες μόνο και μόνο για τα λεφτά σου. Θα σιχαινόμουν τον εαυτό μου άμα ήμουν το δεύτερο.

Ρώτα κανα φτωχό κι αγάμητο τί θα προτιμούσε αυτός και μετά μιλάμε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Κατανοητον τύπε...
Έχεις μετατρέψει την αχρηστίλα σου σε επιχειρηματολογία του κώλου.

Μπορείς απλά να αποδεχτείς ότι είσαι ένας τρόμπας που προσπαθει να ταξιδεψει κούτρα στα ΜΜΜ  και η ψυχή σου γεμιζει μισος βλέποντας ανθρώπους να προκόβουν και να κυκλοφορούν μουνάκια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κατανοητον τύπε...
Έχεις μετατρέψει την αχρηστίλα σου σε επιχειρηματολογία του κώλου.

Μπορείς απλά να αποδεχτείς ότι είσαι ένας τρόμπας που προσπαθει να ταξιδεψει κούτρα στα ΜΜΜ  και η ψυχή σου γεμιζει μισος βλέποντας ανθρώπους να προκόβουν και να κυκλοφορούν μουνάκια.
Ναι αλλά δεν εχει μπαμπα δεξιο, δεν ειναι πλουσιος και δεν πηγε φανταρος. Υπερηφανος για ολα αυτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ασχετο, αλλά μια και  μιλησαμε για το παρελθον. Πριν λιγες μερες κλεισανε τρια χρονια απο τοτε που εξαφανιστηκε ο Απολυτος και δεν μαθαμε ποτέ τι συνεβη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά δεν εχει μπαμπα δεξιο, δεν ειναι πλουσιος και δεν πηγε φανταρος. Υπερηφανος για ολα αυτα.

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

Επίσης καθόλου τυχαίο που οι δεξιοί του forum χειριζομαστε καλύτερα τη γλώσσα,είμαστε πιο καλλιεργημένοι και επιτυχημένοι επαγγελματικά.

Ακόμη και εμείς του εξωτερικου που γράφουμε συχνά στο forum:tramountanas,kman,κ.ά. και μας τα σκανε οι φρίτζηδες χοντρά,ανήκουμε στον ευρύτερο δεξιό χώρο.

Επιδοματίες,λαθρεπιβάτες,γιωτάδες,απάτριδες,λαθρόπουστες,ξέρουμε που ανήκουν..
Δεκαετίες τώρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

Επίσης καθόλου τυχαίο που οι δεξιοί του forum χειριζομαστε καλύτερα τη γλώσσα,είμαστε πιο καλλιεργημένοι και επιτυχημένοι επαγγελματικά.

Ακόμη και εμείς του εξωτερικου που γράφουμε συχνά στο forum:tramountanas,kman,κ.ά. και μας τα σκανε οι φρίτζηδες χοντρά,ανήκουμε στον ευρύτερο δεξιό χώρο.

Επιδοματίες,λαθρεπιβάτες,γιωτάδες,απάτριδες,λαθρόπουστες,ξέρουμε που ανήκουν..
Δεκαετίες τώρα.
Εννοειται. Οπως εξαλλου εχω πει πολλες φορες, οι δεξιοι ειναι σοβαροι ανθρωποι. Φαινεται και απο το φορουμ. Οσοι μιλανε ωραια, στρωτά, δομημενα, ειναι δεξιοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom