Αυτό που συμβαίνει εδώ με τις Ελλεεινίδες είναι πραγματικά μοναδικό και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Οικουμένη.
Επειδή μιλήσατε για εξωτερικό, πέρυσι πήγα πρώτη φορά Αμερική σε σπίτι φίλου στη Νέα Υόρκη και έμεινα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αν σας πω καταστάσεις θα αυξηθούν οι αιτήσεις για πράσινη κάρτα κατά 90%
Οι γκόμενες τελείως διαφορετικής νοοτροπίας, εντελώς απελευθερωμένες, ακομπλεξάριστες.
Δεν βγαίνουν έξω για να το παίξουν ντίβες με ύφος χιλίων καρδιναλίων μοιράζοντας άκυρα ικανοποιώντας τις ανασφάλειες τους.
Βγαίνουν έξω για να διασκεδάσουν, να περάσουν καλά και για να κάνουν καμια γνωριμία, κοινώς να γαμηθούν σαν σκυλιά.
Δεν έχουν στερεοτυπικές παπαριές που έχουμε εδώ του στυλ μη γαμηθώ απ'το πρώτο ραντεβού μη με πάρει για εύκολη και πουτάνα κτλ.
Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο να στη πέσει γκόμενα στο κλαμπ (το οποίο μου έτυχε)και όταν την πέφτεις δεν βλέπεις συμπεριφορές όπως εδώ που σου φέρονται σαν να είσαι ο τελευταίος αλβανόγυφτος του Αλμπασάν. Είναι πολύ πιο προσιτές και ευγενικές σε σχέση με τα ζωάδια που έχουμε εδώ.
Επαθα πραγματικά σοκ. Φυσικά παντού και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και εκεί υπάρχουν μαλακισμένες απλά αναφέρω την συντριπτική πλειοψηφία.
Τinder. Το πόσο εύκολα γαμάς με αυτήν την εφαρμογή στην Αμερική είναι αδιανόητο και αντικείμενο για μελλοντικές έρευνες.
Αν αυτά που έζησα μου τα έλεγε άλλος θα ήμουν 99% σίγουρος ότι ακούω παπαριές.
Την άνοιξα για πλάκα μια βδομάδα πριν φύγω και γάμησα πέντε, η μία βαθμολογίας 8.5+ (9 παίρνει η Μπελούτσι στα νιάτα της) όπου όταν βγήκαμε και την είδα απο κοντά το πρώτο που σκέφτηκα ήταν οτι θα βρεθώ σε καμιά μπανιέρα με πάγο.
Η ελληνίδα πάλι είναι έτσι λόγω μαλακισμένης νοοτροπίας και γαλουχίας.
Ο πιο εύκολος τρόπος να της γαμήσεις το μουνί, είναι μέσω παρέας-κύκλου όπως σωστά έχετε πει.
Βέβαια στην Ελλάδα η κάθε Τσερνομπιλιάρα την έχει δεί μοντέλο της Victoria's Secret.
Το χρήμα παίζει πρωτεύοντα ρόλο και είναι ένα όπλο που αν το έχεις και το χρησιμοποιήσεις σωστά γαμάς όποια θες και ότι έχει σφυγμό. (Δεν αναφέρομαι σε κανονικές πουτάνες)
Timing. Στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη χρονική στιγμή, υπό τις κατάλληλες συνθήκες γαμάς οποιαδήποτε. Νόμος απαράβατος!