Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.513
Πόντοι
216
ναι αυτό θα κανω κάθε χρονο θα πεταω δεκαχίλιαρα για γαμους και διαζυγια για να ικανοποιησω τα ονειρα τους (δικο μου ονειρο ποτε δεν ητανε, θελω να γαμαω καλα κάθε μερα, αλλα μπομπονιέρες και κουτσουβελα είναι γυναικεια ονειρα). δεν σφαξανε. μια φορα καλα ητανε γλυτωσα κι από το πρηξιμο αντε παντρεψου να δεις τι καλα που είναι και αλλα τετοια.

Α ρε nik, δεν θυμαμαι γενικως τι λες,
αλλα απο λιγα ποστ σου αυτα που λες ειναι μεγαλες αληθειες...
για ενα 'θεαθειναι' ζει η ελλεεινιδα...και μολις περασουν αυτα και οι καψες της, σχολανε τον προηγουμενο να πανε στον επομενο...
ρημαδιο ο αντρας που ηταν μαζι τους...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Α ρε nik, δεν θυμαμαι γενικως τι λες,
αλλα απο λιγα ποστ σου αυτα που λες ειναι μεγαλες αληθειες...
για ενα 'θεαθειναι' ζει η ελλεεινιδα...και μολις περασουν αυτα και οι καψες της, σχολανε τον προηγουμενο να πανε στον επομενο...
ρημαδιο ο αντρας που ηταν μαζι τους...

Όταν γράφεις στο bou ακους ταυτόχρονα και τίποτα καζαντζίδη,διάφανα κρίνα,my dying bride και τετοια;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Είναι προκλητικό κάτι τέτοιο για τους γύρω. Δεν το θεωρώ αξιοπρέπεια και μάλιστα το πάθος σε δημόσιο χώρο είναι προσβολή δημόσιας αιδούς.
Σιγά, δεν τα είπαμε να τα πετάξουν και όλα έξω. Καλά κάνουν, έχουμε πήξει στις ξενέρωτες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οι ελληνιδες το εχουμε τονισει  τη προτυπα εχουν  εμεις οι ανδρες πρεπει να βρουμε τον τροπο τι θα κανουμε 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Είναι προκλητικό κάτι τέτοιο για τους γύρω. Δεν το θεωρώ αξιοπρέπεια και μάλιστα το πάθος σε δημόσιο χώρο είναι προσβολή δημόσιας αιδούς.

Προκλητικό είναι όταν το βλέπεις αλλά δεν το κάνεις.

Όταν όμως βρεις κανα καλό μουνί που θέλει να κάθεται στα πόδια σου και να σου δίνει γλωσσόφιλα,τότε μάλλον κι εσύ θα έχεις γραμμένους τους γύρω.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Προκλητικό είναι όταν το βλέπεις αλλά δεν το κάνεις.

Όταν όμως βρεις κανα καλό μουνί που θέλει να κάθεται στα πόδια σου και να σου δίνει γλωσσόφιλα,τότε μάλλον κι εσύ θα έχεις γραμμένους τους γύρω.
Στο Κίεβο όταν ήμουν σε μολ με την 1η και μοναδική γκομενα που πήδηξα στις 2 φορές που πήγα στην πόλη αυτή, όταν πήγα να την πλησιάσω να την φιλήσω , μου είπε μην κάνεις τέτοια σε δημόσιο χώρο. Θεωρώ ότι σωστά το είπε. Εδώ σε δημόσιο χώρο βρίζουμε, χουφτωνουμε κλπ.
Προσφατο περιστατικό. Στεκομουν για λίγη ώρα την Μπλάκ Φραιντει κοντά στην είσοδο του σταθμού του ηλεκτρικού στην Νερατζιώτισσα. Κάποια στιγμή, βλέπω 2 παρέες νεαρών, 2 αγόρια η μία και 1 αγόρι, 1 κορίτσι ή άλλη. Με αυτό που άκουσα έπαθα σοκ. Με το που συναντάει ο ένας από την μία παρέα τον άλλον αναφωνεί δυνατά ανάμεσα σε πολύ κόσμο και πολλες φορές : Που είσαι ρε πουτανα, έλα μωρη πουτανα και ταυτόχρονα τον αγκάλιαζε. Το ίδιο αυτός έκανε με την κοπέλα. Δεν αντέχω κάποια στιγμή κι ενοχλημένος τους λέω : Ξέρετε ότι είστε σε δημόσιο χώρο ; Γιατί βρίζετε ; Εγώ μου λέει η τύπισσα που πετάχτηκε ; Όχι της λεω, ο άλλος δίπλα σου και δείχνω με το δάχτυλο μου τον συγκεκριμένο. Ατάραχος αυτός. Ξαναπεταγεται η τύπισσα και τι μου λέει ; Σε εμένα το είπε αυτό. Τι σας πειράζει εσάς ;;;; !!!!
Ελληνική κοινωνική παιδεία ώρα μηδέν...

Zantarien

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
43
Πόντοι
1
Αυτό που συμβαίνει εδώ με τις Ελλεεινίδες είναι πραγματικά μοναδικό και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Οικουμένη.

Επειδή μιλήσατε για εξωτερικό, πέρυσι πήγα πρώτη φορά Αμερική σε σπίτι φίλου στη Νέα Υόρκη και έμεινα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αν σας πω καταστάσεις θα αυξηθούν οι αιτήσεις για πράσινη κάρτα κατά 90%
Οι γκόμενες τελείως διαφορετικής νοοτροπίας, εντελώς απελευθερωμένες, ακομπλεξάριστες.
Δεν βγαίνουν έξω για να το παίξουν ντίβες με ύφος χιλίων καρδιναλίων μοιράζοντας άκυρα ικανοποιώντας τις ανασφάλειες τους.
Βγαίνουν έξω για να διασκεδάσουν, να περάσουν καλά και για να κάνουν καμια γνωριμία, κοινώς να γαμηθούν σαν σκυλιά.

Δεν έχουν στερεοτυπικές παπαριές που έχουμε εδώ του στυλ μη γαμηθώ απ'το πρώτο ραντεβού μη με πάρει για εύκολη και πουτάνα κτλ.

Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο να στη πέσει γκόμενα στο κλαμπ (το οποίο μου έτυχε)και όταν την πέφτεις δεν βλέπεις συμπεριφορές όπως εδώ που σου φέρονται σαν να είσαι ο τελευταίος αλβανόγυφτος του Αλμπασάν. Είναι πολύ πιο προσιτές και ευγενικές σε σχέση με τα ζωάδια που έχουμε εδώ.
Επαθα πραγματικά σοκ. Φυσικά παντού και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και εκεί υπάρχουν μαλακισμένες απλά αναφέρω την συντριπτική πλειοψηφία.

Τinder. Το πόσο εύκολα γαμάς με αυτήν την εφαρμογή στην Αμερική είναι αδιανόητο και αντικείμενο για μελλοντικές έρευνες.
Αν αυτά που έζησα μου τα έλεγε άλλος θα ήμουν 99% σίγουρος ότι ακούω παπαριές.
Την άνοιξα για πλάκα μια βδομάδα πριν φύγω και γάμησα πέντε, η μία βαθμολογίας 8.5+ (9 παίρνει η Μπελούτσι στα νιάτα της) όπου όταν βγήκαμε και την είδα απο κοντά το πρώτο που σκέφτηκα ήταν οτι θα βρεθώ σε καμιά μπανιέρα με πάγο.

Η ελληνίδα πάλι είναι έτσι λόγω μαλακισμένης νοοτροπίας και γαλουχίας.

Ο πιο εύκολος τρόπος να της γαμήσεις το μουνί, είναι μέσω παρέας-κύκλου όπως σωστά έχετε πει.
Βέβαια στην Ελλάδα η κάθε Τσερνομπιλιάρα την έχει δεί μοντέλο της Victoria's Secret.
Το χρήμα παίζει πρωτεύοντα ρόλο και είναι ένα όπλο που αν το έχεις και το χρησιμοποιήσεις σωστά γαμάς όποια θες και ότι έχει σφυγμό. (Δεν αναφέρομαι σε κανονικές πουτάνες)

Timing. Στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη χρονική στιγμή, υπό τις κατάλληλες συνθήκες γαμάς οποιαδήποτε. Νόμος απαράβατος!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Σιγά, δεν τα είπαμε να τα πετάξουν και όλα έξω. Καλά κάνουν, έχουμε πήξει στις ξενέρωτες.
Ας πάνε σε ένα παγκάκι σε πάρκο ή στο αυτοκίνητο ή κάπου απόμερα να φιληθουν όσο θέλουν. Λίγη αξιοπρέπεια και σεβασμός στους γύρω δεν βλάπτει. Αλλά τι να λέμε τωρα. Εδώ είναι χώρα που δεν λογίζεται ο καθένας τίποτα και φέρεται όπως γουστάρει. Φωνάζει, βρίζει, καπνιζει στη μάπα του άλλου, κάνει τον μάγκα, πετάει σκουπίδια, το παίζει κάποιος, είναι εγωπαθης κλπ κλπ.
Ένας αν ασχοληθεί με την εκπαίδευση των Ελλήνων σε θέματα κοινωνικής παιδείας θα βγάλει χρήμα με ουρα. Με θλίβει το γεγονός ότι υπάρχουν μόνο κάποια βιβλία πάνω στο θέμα αυτό. Όσοι μάλιστα είναι υπέρ των τρόπων ευγένειας θεωρούνται παλαιών αρχών ειδικά για τις νέες γενιές. Έχω συναντήσει ανθρώπους με χρήματα αρκετά αλλά και απλους με αριστοκρατική συμπεριφορα και ανθρωπιά.Αυτοί είναι 1 στους 10.000 στη χώρα. Τα κάθε είδους ταμπού της κοινωνίας και ιδιαίτερα από την πλευρά των γυναικών τα κολλήματα και οι ανάρμοστες συμπεριφορες είναι απόρροια της ελλειπους εκπαίδευσης τους από τους γονείς αλλά και το εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο θεωρεί ασήμαντο κομμάτι την κοινωνική εκπαίδευση του παιδιού και των εφήβων. Το γεγονός ότι τα ψυχιατρεία και οι ψυχολόγοι κάνουν χρυσές δουλειές δεν είναι καθόλου τυχαίο σε μια χώρα μάλιστα που παρόλο που έχει ιδανικό κλίμα, δεν βλέπει την ζωή και την εργασία θετικά αλλά βλέπει θετικά την τεμπελιά, διασκεδάζει και καταναλώνει πολυ χωρίς να εισπράττει κάποια οφέλη και συγκεκριμένα συναισθήματα πραγματικής χαράς που γεμίζουν τον εσωτερικό κόσμο του καθενός και τον κάνουν να νιώθει όμορφα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Αυτό που συμβαίνει εδώ με τις Ελλεεινίδες είναι πραγματικά μοναδικό και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Οικουμένη.
Επειδή μιλήσατε για εξωτερικό, πέρυσι πήγα πρώτη φορά Αμερική σε σπίτι φίλου στη Νέα Υόρκη και έμεινα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν σας πω καταστάσεις θα αυξηθούν οι αιτήσεις για πράσινη κάρτα κατά 90%
Οι γκόμενες τελείως διαφορετικής νοοτροπίας, εντελώς απελευθερωμένες, ακομπλεξάριστες.
Δεν βγαίνουν έξω για να το παίξουν ντίβες με ύφος χιλίων καρδιναλίων μοιράζοντας άκυρα ικανοποιώντας τις ανασφάλειες τους.
Βγαίνουν έξω για να διασκεδάσουν, να περάσουν καλά και για να κάνουν καμια γνωριμία, κοινώς να γαμηθούν σαν σκυλιά.
Δεν έχουν στερεοτυπικές παπαριές που έχουμε εδώ του στυλ μη γαμηθώ απ'το πρώτο ραντεβού μη με πάρει για εύκολη και πουτάνα κτλ.
Ετσι ειναι τυπε.. τα ειδα περυσι στο L.A και στο Las Vegas.
Αλλα ο μεσος Ελληνας αραγε να ειναι ετοιμος να δεχτει αυτη την συμπεριφορα της ελλε/νιδας;
H' θα της αρχισει την κατηχηση περι ηθικης, για να την κανει στρειδι σε συμπεριφορα, και να την
γεμισει ενοχες' για την ελευθεριοτητα της..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Αλλα ο μεσος Ελληνας αραγε να ειναι ετοιμος να δεχτει αυτη την συμπεριφορα της ελλε/νιδας;
H' θα της αρχισει την κατηχηση περι ηθικης, για να την κανει στρειδι σε συμπεριφορα, και να την
Σωστος.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Ζανταριεν, άλλος κόσμος η Αμερική. Παραδόξως όμως αυτές οι νοοτροπίες δεν υιοθετούνται από τις δικές μας. Υιοθετούνται μόνο οι συμπεριφορές των αστέρων της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Τα σταριλικια  και ο φεμινισμός επικρατούν εδω. Αυτά πλασάρονται κυρίως από την Αμερική μέσω των ΜΜΕ. Τα εσωτερικά ταμπού γύρω από το φλερτ και το σεξ είναι χρόνια τώρα εδώ. Δεν διαφέρουμε και πολύ από την συντηρητική Τουρκία.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Είναι γνωστό ότι ο μέσος Έλληνας ψάχνει γκόμενα παρθένα με επιδοσεις πορνοσταρ που πριν από αυτόν έχει πηδηχτεί μόνο με τον κρίνο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Και αν γαμιουνται με ολους τοσο ευκολα, ποια ειναι η επιτυχια μου αν μου κατσει και την γαμησω κι εγω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Δεν διαφέρουμε και πολύ από την συντηρητική Τουρκία.
Είναι γνωστό ότι ο μέσος Έλληνας ψάχνει γκόμενα παρθένα με επιδοσεις πορνοσταρ που πριν από αυτόν έχει πηδηχτεί μόνο με τον κρίνο
:hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μην συγκρινουμε τι ψαχνει η ελληνιδα βεβαια...

Σωστό,αλλά σε αυτό το thread επικρατεί η άποψη ότι οι ελληνίδες έχουν όλα τα στραβά του κόσμου και εμείς είμαστε τα αδικημένα καταπληκτικά παλικάρια που σε άλλες χώρες θα κάναν οι γυναίκες ουρά..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Και αν γαμιουνται με ολους τοσο ευκολα, ποια ειναι η επιτυχια μου αν μου κατσει και την γαμησω κι εγω?
εξοικονομηση ρευστου τυπε, απο οικους, κολ γκιρλς, στουντιο, κτλπ..  :sunglasses:

Zantarien

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
43
Πόντοι
1
1. H επιτυχία σου θα είναι ότι καταρχήν θα γαμήσεις τζαμπέ και με άπλετο χρόνο στην διάθεσή σου. Στα συν και το χρήμα που θα πήγαινε εδώ σε πόρνες.
2. Δεν θα γαμήσεις μόνο μία, πιστεψέ με, θα βαρεθείς να γαμάς.
3. Τις γκόμενες που θα γαμήσεις εκεί, αντίστοιχης βαθμολογίας εδώ δεν θα γυρίζανε ούτε να σε φτύσουνε. Θα έπρεπε να τα σκασεις πολύ χοντρά για να γαμήσεις ίσως κάποιες απο αυτές.

Θέλεις κι άλλα?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
1. H επιτυχία σου θα είναι ότι καταρχήν θα γαμήσεις τζαμπέ και με άπλετο χρόνο στην διάθεσή σου. Στα συν και το χρήμα που θα πήγαινε εδώ σε πόρνες.
2. Δεν θα γαμήσεις μόνο μία, πιστεψέ με, θα βαρεθείς να γαμάς.
3. Τις γκόμενες που θα γαμήσεις εκεί, αντίστοιχης βαθμολογίας εδώ δεν θα γυρίζανε ούτε να σε φτύσουνε. Θα έπρεπε να τα σκασεις πολύ χοντρά για να γαμήσεις ίσως κάποιες απο αυτές.
Θέλεις κι άλλα?
Ετσι ακριβως..  Οπως καποτε στα πρωην σοβιετικα κρατη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom