Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Του παντρεμενου που σηζεις η του αλβανου που παντρευτηκες;;;
Εγω του το χω ξεκαθαρισει του δικου μ. Ετσι κ μ κανει στραβη θα ριξω ροζ μπογια στο ασπρο βαν της δουλειας του!
Η απιστία είναι ένδειξη προβλήματος. Δεν σε νιώθω κοντά μου. Δεν επικοινωνούμε, δεν κάνουμε σεξ όσο συχνά θα ήθελα. Δεν, δεν, δεν...καλα να παθουν οσοι κερατωνουν τις συνροφους τους
και απο την αλλη πλευρα το ιδιο να γινεται
η απιστια ειναι αυτοταπεινωση
μονο με πουτανες επιτρεπεται η αμα σας την πεσει η αλλη πρωτα αλλα αμα εχεουμε σχεσεις ποτε πρωτη κινηση αυτα ειναι για ανωριμους
τιματε τη γυναικα που εχετε διπλα σας λαμογια
Φρικιαστική διπλή εκδίκηση: Του έκοψε το μόριο γιατί την απάτησε -Το συγκόλλησαν οι γιατροί και του το ξαναέκοψε.
ΌλωνΤου παντρεμενου που σηζεις η του αλβανου που παντρευτηκες;;;
Τυπε εντουρο εσυ σαι αυτος ο αζβερκος στα αβαταρ;;; :S
-------τυπε καλα στα λεει ο βενεδικτος υπαρχουν πολλες ελληνιδες που γουσταρουν να γαμιουνται ετσι,απλα ισως η δικια μας γενια (30-40χρ σημερα )δεν τα προλαβε αυτα η γινοταν στα κρυφα.τι γαμησια πεφτουν σε αυτες που σημερα ειναι 20-22-25 χαμος γινεται
Εγω του το χω ξεκαθαρισει του δικου μ. Ετσι κ μ κανει στραβη θα ριξω ροζ μπογια στο ασπρο βαν της δουλειας του!
Σταματήστε να ξέσπατε στα αυτοκίνητα, δεν φταίνε σε τίποτα! Είναι τα αθώα θύματα μιας ερωτικής αντιζηλίας. :S :S :SΕγω του το χω ξεκαθαρισει του δικου μ. Ετσι κ μ κανει στραβη θα ριξω ροζ μπογια στο ασπρο βαν της δουλειας του!
εχεις χωρο εσυ...πεντγιο το βραδυ θες ?
επλυνα και το αμαξι