Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα Ελλάδα και βλέπω πολλά ξεκωλα Ελληνίδες.Ακουγα σε ένα ραντεβού διπλα στο καφέ τον Έλληνα να κάνει σχεσοtalk να λέει εγώ είμαι έξυπνος,όταν αγαπάω τα θυσιάζω όλα,ψάχνω δυναμική γυναίκα για σοβαρή σχέση κτλ και η Ελληνίδα να του λέει μου αρέσει αυτό το γκρι αμάξι.Και αυτός:άσε τα αμάξια.
Θέλω να πω μήπως είναι καιρός να χτυπήσει κανείς και Ελλάδα όχι για instafuck με πενηντάρικο αλλα με ταχυσπονσορινγκ.Αν δεν υπήρχε η αρσενική αντίδραση θα ήταν σίγουρη επιτυχία.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Πάει ξεφύγανε..

Συνημμένα

• ellehnida.jpg
    ellehnida.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 32

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Τύπε η καλύτερή σου είναι:τι φτιάξιμο,αγάμητη είναι και πήδημα θέλει.
Και λέω η καλύτερή σου γιατί λόγω γάμου και κυρίως λόγω παιδιού ο χρόνος της είναι μετρημένος και δεν θα σε πρήζει με τα γνωστά μιας κλασσικής γκόμενας, τηλέφωνα κάθε μισή ώρα,"που είσαι" "τι κάνεις" "γιατι αργείς".
Της πουλάς λίγο μη σου πω και καθόλου αίσθημα και αν σ'αρεσει κιόλας εξασφαλισες τζάμπα πήδημα και ταυτόχρονα μπορείς να'χεις και άλλη.
Χαμπάρι δεν θα πάρει.
φιλε βγηκαμε εξω και στο καφε που πηγαμε αρχιζε να μου χουφτωνει το πουτσο χαχαχα!
θα λειψει ο αντρας της σε επαγγελματικο ταξιδι την αλλη εβδομαδα και κανονιζουμε για τοτε να γαμηθουμε

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Η "τραγική" ιστορία της Ντίνας με την εξ αποστάσεως σχέση με τον Ριζβάν από το Πακιστάν,

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Η "τραγική" ιστορία της Ντίνας με την εξ αποστάσεως σχέση με τον Ριζβάν από το Πακιστάν,

Τραγικη καταντια της ελληνικης κοινωνιας....

Βεβαια, πιστευω οτι αναλογα δραματα περνουν κι οσοι θελουν να φερουν κοπελα απο Ασια, για να αποφυγουν τις καργιολοελληνιδες....
Βλεπεις, ο λαθρο μπαινει, αυτος που ζητα ασυλο ερχεται,
αλλα νομιμως να φερεις την ξενη κοπελα που θες (εκτος ΕΕ), εκει σε ξεσκιζουν....
Πρεπει να λουστεις τις ελληνιδες με το ζορι...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746

Tι λενε μωρε οι μαγισσουμπες, οι αρκουδιαρες που εχουν και απαιτησεις..
ενω δεν ειναι ικανες να βρασουν ενα αυγο..  :S
Αν ηταν στο εξωτερικο ετσι οπως ειναι.. δεν θα γυριζε να τις κοιταξει ουτε σκυλος..

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Έλκομαι από γυναίκες, αλλά δηλώνω άφυλη

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Α, πιάσουμε και 784673848739823 γένη και φύλα του tmblr τώρα; Άντε, γιατί είμασταν 5 χρόνια πίσω σε αυτήν την καθηστερημένη μόδα. Να το χαίρεσε κοπελιά και να σου μουχλιάσει μωρή γαλότσα που θες να μου το παίξεις και άντρας. Άντε στις φάλαινες της ξηρές με τα δέκα κιλα μπλε μπογίας να δούμε τι θα καταλάβεις και εσύ και οι σκατιάρες που κάνεις παρέα στο φβ και στο ταμπλεράκι. Αει σηχτίρ πια με τον φεμινισμό και την πολιτική ορθότητα γαμώ το κερατό μου μέσα.

Σκουπίδια μαλάκα, χαστούκια θέλουνε πια για να συνέλθουνε και να κοιτάξουν πια να στρωθούν οι βλαμμένες και μετά θέλουν μπουνίες και κλωτσίες στα αρχίδια τα βλαμμένα οι πυρφόροι που τις χρυσώνουν. Σκατά να φάνε και οι δύο τους.

:rockon: :headbaning1: :headbaning2: :heavymetalbig:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Έλκομαι από γυναίκες, αλλά δηλώνω άφυλη

και εγω στο λυκειο ημουν ωραιος και εχω παραπονο που δεν ειχα γκομενα.
επειδή όμως δεν ειχα καποια ιδιαιτεροτητα θα μου εδινε λογο η αννιτα? θα μου συμπαραστεκοταν? σε μενα και στο 90% των ελληνοπουλων που δεν εχει γκομενα στο σχολειο σε αντιθεση με βορειοευρωπαικα σχολεια που οι γκομενες δεν το παιζουν εναντια στην φυση τους ελεω ελληνικης κοινωνιας, χριστιανικης παραδοσης και λοιπων κομπλεξ?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.761
Πόντοι
216

ελπιζω να καταλαβαίνετε πλεον, ότι το να εισαι πολύ δημοφιλης στις μεσες ελληνιδες, μπορει να εχει την πλακα του, αλλα δεν είναι και ιδιαιτερα τιμητικο για έναν ανδρα....

Εν τελει, 100 Φιατ μαζι, δεν κανουν μια Φερραρι...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ήμουνα σήμερα Γκάζι και έπαθα σοκ ερχόμενος από Κίεβο και έχοντας προσαρμοστεί στα ουκρανικά στάνταρ.
Παντού φάλαινες και όσες είναι κάπως εμφανίσιμες να την έχουν δει με ύφος 1000 καρδιναλίων.Μαύρα χάλια οι Ελληνίδες ακόμα και Γερμανία η κατάσταση είναι καλύτερη.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Εκανα μια βολτα παγκρατι σημερα... πολλα-παρα πολλα 8αρια κυκλοφορουσαν μονα.... πετυχα κι ενα 9αρι μου πεσε το σαγονι...
Οσοι ελευθεροι σπευσατε!!!

manos230

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
13
Like
308
Πόντοι
291
Ήμουνα σήμερα Γκάζι και έπαθα σοκ ερχόμενος από Κίεβο και έχοντας προσαρμοστεί στα ουκρανικά στάνταρ.
Παντού φάλαινες και όσες είναι κάπως εμφανίσιμες να την έχουν δει με ύφος 1000 καρδιναλίων.Μαύρα χάλια οι Ελληνίδες ακόμα και Γερμανία η κατάσταση είναι καλύτερη.

Το ότι είναι για το πέος σχεδόν όλες και την έχουν δει κάπως ,ναι. Αλλα τώρα τελευταία όλο μπιστόλια με ίσια μαύρα/καστανα μαλλιά , με φυσικά βυζιά μεγάλα "για τον σωματότυπο τις κάθε μιας" σχεδόν όλες.. και κολάρες.. και πολλά κολλητά κοντά φορέματα, τι γίνετε ρε? Λιγόστεψαν τα λεφτά και προσπαθούν πιο πολύ ?

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Εχουν φτιαξει κατι ΚΩΛΑΡΕΣ οι ατιμες....κατσε καλα!

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Εκανα μια βολτα παγκρατι σημερα... πολλα-παρα πολλα 8αρια κυκλοφορουσαν μονα.... πετυχα κι ενα 9αρι μου πεσε το σαγονι...
Οσοι ελευθεροι σπευσατε!!!
παγκρατι εχω χτυπησει 2 απο τις καλυτερες γκομενες που εχω γαμησει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom