Το ότι οι Ελληνίδες είναι καλλίγραμμες , είναι υψηλού επιπέδου χιούμορ.
Πιο χοντρές δεν έχω δει πουθενά και έχω πάει σχεδόν σε όλο το (Δυτικό) κόσμο.
Οι Αμερικάνες στις μεγάλες πόλεις που έχω πάει, σε γενικές γραμμές είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό πολύ πιο καλλίγραμμες από τις Ελληνίδες.Αναφέρομαι ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ (μαύρες-λατίνες-ασιάτισσες δεν τις κοιταώ). Σε γενικές γραμμές υπάρχουν πολύ περισσότερες όμορφες γυναίκες σε σχέση με την Ελλάδα . Σαφώς υπάρχουν και κωλόμπαζα , αλλά το ποσοστό τους είναι χαμηλότερο σε σχέση με την Ελλάδα. Ακόμη βλέπεις περισσότερες ψηλές γυναίκες και περισσότερες γυμνασμένες , να τρέχουν , να κάνουν ποδήλατο , ρόλερς κτλ. Αναφέρομαι σε Νέα Υόρκη , Σικάγο , Βοστώνη , Ουασιγκτον , Ατλάντικ Σίτυ , Μαιάμι , Λος Άντζελες , Σαν Φραντζίσκο και Λας Βέγκας που έχω πάει. Ο μύθος της χοντρής αμερικάνας δεν ξέρω πως έχει βγεί. Ίσως έχει βγεί από ... Σουηδούς ή Νορβηγούς. Ίσως στο Ουισκονσιν , στο Μιλγουόκι , στη Ντακότα ή στο Οχάιο να έχει χοντρές. Εγώ όπου πήγα πάντως , οι γυναίκες γενικώς (αναφερόμενος πάντα στις λευκές που κοιτάω, αφού μαύρες και κατσίκες γενικά δεν προσέχω) είναι παντού καλύτερες από την Ελλάδα.