Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Παίδες η συγκεκριμένη κοπέλα έχει όμορφο σώμα και συμπαθητική φάτσα.
Και σίγουρα δεν έχει τα στοιχεία-σήμα κατατεθέν των Ελληνίδων , κυταρρίτιδα , ραγάδες , πατσοκοιλιές , ψωμάκια.

Το ότι το μουνί της είναι αξύριστο , είναι θέμα επιλογής και αλλάζει εύκολα στην τελική.
Θα ήθελαν πολλές βρωμιάρες πατσόλες Ελληνίδες σαν αυτές που μπαίνουν στο φόρουμ να είχαν τέτοιο κορμί.

Ευχαριστουμε!τσικουλατακι ? παρε παρε μην ντρεπεσε.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κακός πιλότος εγώ; Στο Flight Simulator προσγειώνω φτερό από Boeing 747 μέχρι και Space Shuttle που κατεβαίνει από το διάστημα...

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6

Και σίγουρα δεν έχει τα στοιχεία-σήμα κατατεθέν των Ελληνίδων , κυταρρίτιδα , ραγάδες , πατσοκοιλιές , ψωμάκια.

Το ότι το μουνί της είναι αξύριστο , είναι θέμα επιλογής και αλλάζει εύκολα στην τελική.
Θα ήθελαν πολλές βρωμιάρες πατσόλες Ελληνίδες σαν αυτές που μπαίνουν στο φόρουμ να είχαν τέτοιο κορμί.

αυτή δηλαδή την έβαλες σαν παράδειγμα τέλειου κορμιού?  :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ο laki laki ......σορυ παρασυρθηκα.....
εμενα με χαλαει και το βυζι της και το μουνι της!!!
κατα τα αλλα απο κυταριτιδα και απο σωμα καλη ειναι.....
απο φατσα ομως δεν μπορω να καταλαβω και πολλα...!!κατι σημαντικο βλεπεις!!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
επιβεβαιωνει το γεγονος οτι η μορφωση και η παιδεια δεν συνεπαγουν η μια την αλλη.

Ναι, ναι. Μας τάπαν κι άλλες (παρα)μορφωμένες Ελεηνίδες σαν εσένα αυτά...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Και σκέψου φίλε Lakis ότι αυτή η κοπέλα είναι μία απλή, καθημερινή Ιταλίδα που γράφει σε ένα κοινωνικό (πραγματικά απελευθερωμένο όμως, όχι παπαριές όπως εδώ) Ιταλικό site.

Οι Ελληνίδες που κρυφά και μουλωχτά μπορεί να κάνουν τρισχειρότερα από τη συγκεκριμένη κοπέλα βγάζουν εδώ μέσα ένα virtual-πλαστό-υποκριτικό προσωπείο απελευθερω-σοβαροφάνειας!  

Επισκέπτης
το 90% των αμερικανιδων ειναι σαν ντουλαπες

Εμεις ειμαστε καλυγραμμες ,και ρομαντικες

Το ότι οι Ελληνίδες είναι καλλίγραμμες , είναι υψηλού επιπέδου χιούμορ.
Πιο χοντρές δεν έχω δει πουθενά και έχω πάει σχεδόν σε όλο το (Δυτικό) κόσμο.
Οι Αμερικάνες στις μεγάλες πόλεις που έχω πάει, σε γενικές γραμμές είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό πολύ πιο καλλίγραμμες από τις Ελληνίδες.Αναφέρομαι ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ (μαύρες-λατίνες-ασιάτισσες δεν τις κοιταώ). Σε γενικές γραμμές υπάρχουν πολύ περισσότερες όμορφες γυναίκες σε σχέση με την Ελλάδα . Σαφώς υπάρχουν και κωλόμπαζα , αλλά το ποσοστό τους είναι χαμηλότερο σε σχέση με την Ελλάδα. Ακόμη βλέπεις περισσότερες ψηλές γυναίκες και περισσότερες γυμνασμένες , να τρέχουν , να κάνουν ποδήλατο , ρόλερς κτλ. Αναφέρομαι σε Νέα Υόρκη , Σικάγο , Βοστώνη , Ουασιγκτον , Ατλάντικ Σίτυ , Μαιάμι , Λος Άντζελες , Σαν Φραντζίσκο και Λας Βέγκας που έχω πάει. Ο μύθος της χοντρής αμερικάνας δεν ξέρω πως έχει βγεί. Ίσως έχει βγεί από ... Σουηδούς ή Νορβηγούς. Ίσως στο Ουισκονσιν , στο Μιλγουόκι , στη Ντακότα ή στο Οχάιο να έχει χοντρές. Εγώ όπου πήγα πάντως , οι γυναίκες γενικώς (αναφερόμενος πάντα στις λευκές που κοιτάω, αφού μαύρες και κατσίκες γενικά δεν προσέχω) είναι παντού καλύτερες από την Ελλάδα.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Και σκέψου φίλε Lakis ότι αυτή η κοπέλα είναι μία απλή, καθημερινή Ιταλίδα που γράφει σε ένα κοινωνικό (πραγματικά απελευθερωμένο όμως, όχι παπαριές όπως εδώ) Ιταλικό site.

Οι Ελληνίδες που κρυφά και μουλωχτά μπορεί να κάνουν τρισχειρότερα από τη συγκεκριμένη κοπέλα βγάζουν εδώ μέσα ένα virtual-πλαστό-υποκριτικό προσωπείο απελευθερω-σοβαροφάνειας!  
[/quote

Ηλοβοτομη δεν εχει απαγορευτει στη Ελλαδα!μην το αργησεις

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
[quote author=spygirl]

Η λοβοτομη δεν εχει απαγορευτει στη Ελλαδα!μην το αργησεις
[/quote]

+ γίνονται κακιώστρες, όταν λες την αλήθεια...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Οι Αμερικάνες στις μεγάλες πόλεις που έχω πάει, σε γενικές γραμμές είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό πολύ πιο καλλίγραμμες από τις Ελληνίδες.Αναφέρομαι ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ (μαύρες-λατίνες-ασιάτισσες δεν τις κοιταώ). Σε γενικές γραμμές υπάρχουν πολύ περισσότερες όμορφες γυναίκες σε σχέση με την Ελλάδα . Σαφώς υπάρχουν και κωλόμπαζα , αλλά το ποσοστό τους είναι χαμηλότερο σε σχέση με την Ελλάδα. Ακόμη βλέπεις περισσότερες ψηλές γυναίκες και περισσότερες γυμνασμένες , να τρέχουν , να κάνουν ποδήλατο , ρόλερς κτλ. Αναφέρομαι σε Νέα Υόρκη , Σικάγο , Βοστώνη , Ουασιγκτον , Ατλάντικ Σίτυ , Μαιάμι , Λος Άντζελες , Σαν Φραντζίσκο και Λας Βέγκας που έχω πάει. Ο μύθος της χοντρής αμερικάνας δεν ξέρω πως έχει βγεί. Ίσως έχει βγεί από ... Σουηδούς ή Νορβηγούς. Ίσως στο Ουισκονσιν , στο Μιλγουόκι , στη Ντακότα ή στο Οχάιο να έχει χοντρές. Εγώ όπου πήγα πάντως , οι γυναίκες γενικώς (αναφερόμενος πάντα στις λευκές που κοιτάω, αφού μαύρες και κατσίκες γενικά δεν προσέχω) είναι παντού καλύτερες από την Ελλάδα.

Πηγες που πηγες γιατι δεν εμενες εκει και σε ξαναστειλαν εδω?
Τι φταιμε?
Ειχες τα ιδανικα σου σε γυναικες,γιατι πηρες ελληνιδα?
Ρε λακη μονο αστειος μπορεις να εισαι δεν το νιωθεις?
Να μου πεις που βρεθηκε το φιλοτημο?

Επισκέπτης
αυτή δηλαδή την έβαλες σαν παράδειγμα τέλειου κορμιού?

Φίλε, πιστεύω να ξέρεις να διαβάζεις.
Ξαναδιάβασε τι έγραψα.
Είπα ότι έχει όμορφο σώμα.
Δεν είναι χοντρη, δεν έχει ραγάδες, δεν έχει προγούλια , δεν έχει ΨΩΜΑΚΙΑ.
Το βυζί είναι μικρό , αλλά φυσικό.
Ακόμη και τα μικρά βυζιά, όταν είναι φυσικά , είναι σαφώς ανώτερα από τα σακκούλια σιλικόνης.

Εσύ τι υποστηριζεις;
Ότι όλες οι Ελληνιδες έχουν τέτοια και καλύτερα σώματα; Χωρίς πατσοκοιλιές, ραγάδες , κυτταρίτιδα , ψωμάκια ?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμενα μ αρεσε παντως η -λεμε τωρα- ιταλιδα του -λεμε τωρα- υπαρκτου ιταλικου σαιτ...
μην υπερβαλετε μερικοι μερικοι κ απ την αλλη πλευρα.. :P την αντιθετη του λακης ΑΕ δλδ...
μια χαρα ωραια κοπελα ειναι θα σας χαλαγε δλδ? με το τριχωμα να εκανε κατι..

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Ακόμη και τα μικρά βυζιά, όταν είναι φυσικά , είναι σαφώς ανώτερα από τα σακκούλια σιλικόνης.

δεν έχεις δίκιο το δεξί ειναι μικρό... το αριστερό μια χαρά είναι... :o

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε, πιστεύω να ξέρεις να διαβάζεις.
Ξαναδιάβασε τι έγραψα.
Είπα ότι έχει όμορφο σώμα.
Δεν είναι χοντρη, δεν έχει ραγάδες, δεν έχει προγούλια , δεν έχει ΨΩΜΑΚΙΑ.

Εσύ τι υποστηριζεις;
Ότι όλες οι Ελληνιδες έχουν τέτοια και καλύτερα σώματα; Χωρίς πατσοκοιλιές, ραγάδες , κυτταρίτιδα , ψωμάκια ?

με περιγραφεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
όπα ρε μεγάλε! θα πρέπει ν' ανοίξουμε γεωγραφικό άτλαντα τελικά... ποιός είσαι... :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
Ελα για να σταματήσει η πλάκα. Violetta, 19χρονη από Μόσχα.

Συνημμένα

• 9622177951932.jpg
    9622177951932.jpg
    13,5 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom