Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (17 μέλη και 52 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
που ειναι ο πασας μου? που ειναι ο αντρας ο βαρυς?

προσπαθει να ξανασυναρμολογησει τη βαλερια.......χρησιμοποιει λευκοπλαστ αυτη τη φορα για να μην του την ξανακανει......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μου το χε πει εμενα ο σεξσοπας οταν ειχα παει και ειχε τυχει να τον ρωτησω......μου το χε πει και δεν τον πιστεψα......

κυριε σεξσοπα εχουν περασει οι κουκλιτσες οι πλαστικες?????
ενα θα σου πω ρε κοπελια......ηρθε ενας τυπος χτες και πηρε μια.......ξαναρθε σημερα και πηρε αλλες δυο.....

αυτα βγαινουν απο τη ζωη......

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μου το χε πει εμενα ο σεξσοπας οταν ειχα παει και ειχε τυχει να τον ρωτησω......μου το χε πει και δεν τον πιστεψα......

κυριε σεξσοπα εχουν περασει οι κουκλιτσες οι πλαστικες?????
ενα θα σου πω ρε κοπελια......ηρθε ενας τυπος χτες και πηρε μια.......ξαναρθε σημερα και πηρε αλλες δυο.....

αυτα βγαινουν απο τη ζωη......

πλυνε-βαλε ειναι

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ανατολλλλλλλλλλλ που εισαι κορμι φιδισιοοοοοοο.

AmbiSINister

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:
Ok ο παπους maurauder εισαι κατα 90%...αλλα και να μην εισαι μαλακα κλωνε τις "αιχρες" επιθεσεις μου με παιρνει να τις κανω παντου οταν μου δινουν ειδικα αφορμες.
Αν δεν εχεις διαθεση να μην ανοιξεις διαολογο και να μην φας επομενως μπινελικι τοτε στοκε να μην αναφερεσαι πρωτος σε εμενα και μην κανεις παραθεση δικα μου ποστς! Οσο για την ορθογραφια μου και το σχολειο το δικο σου προβλημα ειναι οτι εσυ μονο στο κατηχητικο μεσα εζησες το μεγαλυτερο μερος της ζωης σου...τι να κανουμε το πουλακι σου ποτε δεν θα μαθει οτι υπαρχουν και αλλα πραγματα στον εξω κοσμο εκτος απο την παλαμη σου

Blahhhh Blahhh Blahhhh Blahhhh Νομίζω σου είπα τις ηλιθιότητες σου εκεί και σ' αυτούς που σε παίρνει όπως αυτόν που αναφέρεις και ακόμα σ΄αυτούς που σου επιτρέπουν να υβρίζεις,  όχι σε μένα.
Άν δεν θέλεις κριτική τότε να πάς στα μπιλιάρδα ή σε κανένα μπουρδελάκι μήπως, λέω μήπως και ξελαμπικάρεις, εδώ είναι χώρος γιά ανδρες και γυναίκες όχι για νιάνιαρα. Goodnight John Boy και τα χέρια έξω από τις κουβέρτες βλάπτει βρε γμτ.

Επισκέπτης
Blahhhh Blahhh Blahhhh Blahhhh Νομίζω σου είπα τις ηλιθιότητες σου εκεί και σ' αυτούς που σε παίρνει όπως αυτόν που αναφέρεις και ακόμα σ΄αυτούς που σου επιτρέπουν να υβρίζεις,  όχι σε μένα.
Άν δεν θέλεις κριτική τότε να πάς στα μπιλιάρδα ή σε κανένα μπουρδελάκι μήπως, λέω μήπως και ξελαμπικάρεις, εδώ είναι χώρος γιά ανδρες και γυναίκες όχι για νιάνιαρα. Goodnight John Boy και τα χέρια έξω από τις κουβέρτες βλάπτει βρε γμτ.

Εισαι τοσο ηλιθιος που καρφωθηκες οτι εισαι κλωνος του μαλακα παπου Maurader απο χθες που αρχισες να γραφεις εδω στο θρεντ...Ρε ξεφτυλα πρεπει να κανουμε εισαγωγη γιαουρτιων απο την Κινα για παρτυ σου

Ναι ειναι η αληθεια οτι το ιντερνετ ειναι κυριως χωρος παππουδων αφου δεν τους ακουει καν να πανε να ριξουν εναν μπουτσο σε μπουρδελο οποτε καθονται ολη μερα εδω μεσα και αμπελοφιλοσοφουν και πουλανε πνευμα.

ΥΓ. Παπου τις γυναικες του σιτε δεν τις γαμας.Μην ελπιζεις αδικα δηλαδη :2funny:

AmbiSINister

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εισαι τοσο ηλιθιος που καρφωθηκες οτι εισαι κλωνος του μαλακα παπου Maurader απο χθες που αρχισες να γραφεις εδω στο θρεντ...Ρε ξεφτυλα πρεπει να κανουμε εισαγωγη γιαουρτιων απο την Κινα για παρτυ σου

Ναι ειναι η αληθεια οτι το ιντερνετ ειναι κυριως χωρος παππουδων αφου δεν τους ακουει καν να πανε να ριξουν εναν μπουτσο σε μπουρδελο οποτε καθονται ολη μερα εδω μεσα και αμπελοφιλοσοφουν και πουλανε πνευμα.

ΥΓ. Παπου τις γυναικες του σιτε δεν τις γαμας.Μην ελπιζεις αδικα δηλαδη :2funny:
Blahhhh Blahhh Blahhhh Blahhhh

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και μια και έχουμε και εθνική επέτειο και πριν 68 χρόνια οι παπούδες μας ξεπατώνανε Ιταλικά πωλαράκια σκέφτηκα να βάλω εδώ ένα Ιταλικό νουνάκι από το "αντίστοιχο" με το δικό μας Ιταλικό site (η κυρία που βλέπετε είναι η αντίστοιχη "Bite", "Mounitsa", "Spy" κ.λ.π. αυτού του - πραγματικά και όχι ντεμέκ - απελευθερωμένου κοινωνικού Ιταλικού site).

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το οποιο μαλλον δεν υπαρχει ομως :2funny:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παλιε αφου βλεπεις πως δεν ψηνομαστε γιατι θες να χαλαμε τις καρδιες μας?
Εχει τοσα νουμερα το ιντερνετ γιατι απαρεττητα πρεπει να σε υποστουμε εμεις?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παλιε αφου βλεπεις πως δεν ψηνομαστε γιατι θες να χαλαμε τις καρδιες μας?
Εχει τοσα νουμερα το ιντερνετ γιατι απαρεττητα πρεπει να σε υποστουμε εμεις?

Spy αν δεν έχεις καταλάβει εδώ δεν είναι το site της εκκλησίας της Ελλάδας αλλά ένα (υποτίθεται) απευθερωμένο σεξο-μπουρδελοσάιτ.

Και όμως ακόμη και σε αυτό το μπουρδελοσάιτ εσείς οι Ελλεηνίδες συμπεριφέρεστε με άκρατη σοβαροφάνεια, αφού δηλώνετε π.χ. ότι πηδιέστε με πολύ περισσότερους άντρες από ότι λέτε στους συντρόφους σας. Δηλαδή είσαστε μεν απελευθερωμένες από τη μια αλλά υποκριτικο-σοβαρές από την άλλη (δεν βγάζετε π.χ. φώτο εδώ ούτε από το χεράκι σας, σε αντίθεση με τις γυναίκες μέλη στο Ιταλικό site που βγάζουν ελεύθερα και το νουνάκι τους).

Δεν είναι "ελλεηνιδο-φρένεια" όλο αυτό; Και δεν είναι καιρός να το ξεπεράσετε; Εδώ ακόμη και οι gay έχουν απελευθερωθεί στην Ελληνική κοινωνία και εσείς έχετε μείνει ακόμη - στο 2008 - στο μην πάει και σας πουν οι άλλοι πουτάνες; Έλεος ρε κορίτσια!

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Spy αν δεν έχεις καταλάβει εδώ δεν είναι το site της εκκλησίας της Ελλάδας αλλά ένα (υποτίθεται) απευθερωμένο σεξο-μπουρδελοσάιτ.

Και όμως ακόμη και σε αυτό το μπουρδελοσάιτ εσείς οι Ελλεηνίδες συμπεριφέρεστε με άκρατη σοβαροφάνεια, αφού δηλώνετε π.χ. ότι πηδιέστε με πολύ περισσότερους άντρες από ότι λέτε στους συντρόφους σας. Δηλαδή είσαστε μεν απελευθερωμένες από τη μια αλλά υποκριτικο-σοβαρές από την άλλη (δεν βγάζετε π.χ. φώτο εδώ ούτε από το χεράκι σας, σε αντίθεση με τις γυναίκες μέλη στο Ιταλικό site που βγάζουν ελεύθερα και το νουνάκι τους).

Δεν είναι "ελλεηνιδο-φρένεια" όλο αυτό; Και δεν είναι καιρός να το ξεπεράσετε; Εδώ ακόμη και οι gay έχουν απελευθερωθεί στην Ελληνική κοινωνία και εσείς έχετε μείνει ακόμη - στο 2008 - στο μην πάει και σας πουν πουτάνες; Έλεος ρε κορίτσια!

δεν ειμαστε πουρητανες,αλλα πες οτι σου δειχναμε το γατακι μας, τι αξια θα ειχε για εσενα ?
μηπως υπηρχε περιπτωση να το δεις ποτε απο κοντα?
Δεν ειναι λιγο ανοητο?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ συνεχιζει.. απτοητος...
σαμ θινγκς νεβερ τσεηντζ...

δεν θα δεις λεμε ουτε χερακι ουτε νιτσακι ουτε μια τριχουλα απ το φρυδι μας
ξεκολλα εισαι κουραστικος
οσο κ να γελαμε μαζι σου

υγ: αυτες τις δηλωσεις για τις σχεσεις μας κ το τι κανουμε σ αυτες κ με ποσους τα κανουμε... που τις εχουμε ακριβως πει/γραψει? παλι φαντασιωνεσαι αρχαιε?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν ειμαστε πουρητανες,αλλα πες οτι σου δειχναμε το γατακι μας, τι αξια θα ειχε για εσενα ?
μηπως υπηρχε περιπτωση να το δεις ποτε απο κοντα?
Δεν ειναι λιγο ανοητο?

Αν επιδίωκα αυτό θα ζήταγα το γατάκι σου σε pm...

Αν βάλεις φώτο του εδώ θα δουν το γατάκι σου εκατοντάδες χιλιάδες άντρες και γυναίκες, που επισκέπτονται αυτό το site (από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα). Έτσι ρε πούστη μου, να σπάσει λίγο η υποκριτικο-σοβαροφάνεια των Ελλήνων (τα κάνουμε όλα κρυφά και μουλωχτά αλλά είμαστε Οσίες Μαρίες όταν βρισκόμαστε σε δημόσιο βήμα). Βγάλε το γατάκι σου ρε Spy...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Αν βάλεις φώτο του εδώ θα δουν το γατάκι σου εκατοντάδες χιλιάδες άντρες και γυναίκες, που επισκέπτονται αυτό το site (από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα). Έτσι ρε πούστη μου, να σπάσει λίγο η υποκριτικο-σοβαροφάνεια των Ελλήνων (τα κάνουμε όλα κρυφά και μουλωχτά αλλά είμαστε Οσίες Μαρίες όταν βρισκόμαστε σε δημόσιο βήμα). Βγάλε το γατάκι σου ρε Spy...

μονο σε περιπτωση που φερεις  γατοτροφη..
Τωρα θες απαντηση>?
Ασε και μολις μασαμπουκοσα μια πιτσα γαλοπουλα.
Δεν κανει θα φαινομαι σαν φαλαινα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

μα μας το δειχνει το γατακι της.... :- :- εγω το βρησκω πολυ γλυκουλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom