kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Δε μπορουσες να πας στο ρεπο σου Δουκα;Δεν την εχω δει αυτη την ταινια αλλα θα τη δω.
Τα πραγματα που σας λεω τα εχω δοκιμασει μονος μου.
Μια μερα ξυπνησα το πρωι και αντι να παω στη δουλεια πηγα στο βουνο
Το πρόβλημα των Ελληνίδων είναι ότι δεν ξέρουν, τι θέλουν.
Δηλαδή, θέλουν ο άντρας να είναι αλήτης, αλλά όχι και πολύ.
Να είναι καλό παιδί, αλλά όχι και πολύ.
Να είναι ευαίσθητος, αλλά και Ράμπο.
Να είναι πολυτεχνίτης, αλλά και ένας μικρός φιλόσοφος.
Να έχει χιούμορ, αλλά να μην είναι και χάχας.
Να είναι όμορφος, αλλά και έξυπνος.
Να της θέλει κολασμένα, αλλά να το παίζει και δύσκολος.
Να έχει οικονομική άνεση, αλλά να μην είναι δούλος του χρήματος.(για να του τα τρώνε αυτές).
Να έχει αυτοπεποίθηση, αλλά να είναι ταυτόχρονα σεμνός και ταπεινός.
Να είναι τούρμπο εραστής, αλλά να της πηδάει μόνο όταν δεν έχουν..."πονοκέφαλο".
Να έχει σώμα δεκαθλητή, αλλά να μην δίνει σημασία στη δική τους εξωτερική εμφάνιση.
Θα μπορούσα να συνεχίσω επ' άπειρον.
Γενικά, έχουν έναν αχταρμά στο μυαλό τους.
Το πρόβλημα των Ελληνίδων είναι ότι δεν ξέρουν, τι θέλουν.
Να έχει οικονομική άνεση, αλλά να μην είναι δούλος του χρήματος.(για να του τα τρώνε αυτές).
Να είναι τούρμπο εραστής, αλλά να της πηδάει μόνο όταν δεν έχουν..."πονοκέφαλο".
Να έχει σώμα δεκαθλητή, αλλά να μην δίνει σημασία στη δική τους εξωτερική εμφάνιση.
αν είναι όπως στην φωτο, είναι πολύ καλτ,Τυπε πρεπει να βελτιωσεις λιγο την εμφανιση σου αν θες να σε κοιταξουν ελλεηνιδες...
Αν εισαι οπως στη φωτο γαματα...
Φιλικα το λεω!
Σωστος φιλε! Εχω και ματς απο τουριστριες στο τιντερ.αν είναι όπως στην φωτο, είναι πολύ καλτ,
αν προσπαθησει να γινει σαν τον ρουβα ή δεν θα τα καταφερει ή μπορει κα να μη γαμει επειδή του βγηκε το λαδι.
το μυστικο είναι να παει εκει που η εμφανιση του εχει περαση. σε ροκ μπαρ ντυμενος με σπορ μπλουζα, σε γκοθαδικο με μαυρα, σε σκυλαδικο με κοστουμι, σε πραγματικο σκυλαδικο με τζιν,τριμενη φανελα και ανοιγμενο ακριβο μπουκαλι στο τραπεζι...
πχ ο σατυρικος τραγουδιστης πανουσης με τετοια εμφανιση μπορει να εχει οποια ροκου και αριστερη θελει
Ισχύει. Αυτές που είναι γενικά ευαίσθητες κακομαθημενες και μάλλον με σημαντικά η μικρα ψυχολογικά προβλήματα παρουσιάζουν αυτές τις συμπεριφορές.Το πρόβλημα των Ελληνίδων είναι ότι δεν ξέρουν, τι θέλουν.
Δεν την εχω δει αυτη την ταινια αλλα θα τη δω.
Τα πραγματα που σας λεω τα εχω δοκιμασει μονος μου.
Μια μερα ξυπνησα το πρωι και αντι να παω στη δουλεια πηγα στο βουνο
Αρκετά καλά τα γράφει ο Ντιουκ αλλά σε ποιο ποστ του κάνεις αναφορά στο μήνυμα σου ;Ο Duke εγραψε μια αληθεια που δεν σηκωνει ο κωλος σας,και αμεσως το γυρισατε στην μαλακια .νομιζετε ότι οποιος λεει κατι άλλο από το δικο σας το κανει επιδη δεν γαμαει.Μεχρι να πεθανετε θα προσπαθείτε να ξεγελασετε μαλακισμενες γυναικες για να τις γαμησετε,γιατι μεχρι εκει αξίζετε .Μεχρι να τις γαμησετε,θα σας γαμανε αυτές πρωτα και μετα θα τις μισητε .ελλεεινίδες αξίζετε και ελλεεινίδες θα εχετε .Και να σκεφτεις ότι και μονο αυτό το λιγο που εγραψε ο τυπος ,μπορει να αλλαξει την ζωη σας...
Το θέμα είναι, παίδες, ότι ζούμε στην Ελλάδα και αναγκαστικά ασχολούμαστε με αυτές.
Εγώ βέβαια μετά από ένα διαζύγιο έχω γίνει σοφότερος ή μάλλον προσπαθώ να γίνω σοφότερος. Ωστόσο, επειδή, όπως προανέφερα, ζούμε στην Ελλάδα αναγκαζόμαστε να συναναστρεφόμαστε κατά συντριπτική πλειοψηφία με Ελληνίδες, οπότε είναι πολύ δύσκολο να πεις ότι τις ξεγράφεις!
Από την άλλη δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να απολαμβάνουν των υπηρεσίων διαφόρων κοριτσιών. Εγώ δεν έχω παράπονο. Τι γίνεται όμως ο μέσος όρος; Με τις Ελεεινίδες θα ασχοληθεί.
Ηλικίας το μπανικο; Ελληνίδες ερμαιες των μαμάδων τους.Περιστατικό τώρα στη παραλία.
Μόνος σε μια ομπρέλα.Η μπροστινή ομπρέλα από εμένα άδια.Σκάει μύτη μπάνικο μωρό με τη μάνα της.Το μωρό επιλέγει να να καθίσουν στην άδια ομπρέλα μπροστά μου ενώ η μάνα επιλέγει άλλη ομπρέλα πιο πέρα.Το μώρο επιμένει αλλά τελικά περνάει της μάνας η επιλογή.
Ο,τι μας αλλαζει τη ζωη περναει απαρατηρητο.Ουτε γω καταλαβα τι ειναι αυτο το σοφο που εγραψε ο Νουκεμ και πρεπει να σεβαστουμε...
26-27 max.Ηλικίας το μπανικο; Ελληνίδες ερμαιες των μαμάδων τους.
Ηλικίας το μπανικο; Ελληνίδες ερμαιες των μαμάδων τους.