iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Ε, θα πάτε να 'σας ανεβάσει! Έχει χαρούμενο ρεπερτόριο!
Θα ανεβάσει εμάς και θα μας κατεβάσει τα σώβρακα όταν πληρώσουμε...
Ε, θα πάτε να 'σας ανεβάσει! Έχει χαρούμενο ρεπερτόριο!
Ουδέν καλό αμιγές κακού...Θα ανεβάσει εμάς και θα μας κατεβάσει τα σώβρακα όταν πληρώσουμε...
Ουδέν καλό αμιγές κακού...
Γιατι τυπε ετσι;Προσεξε οι φωτογραφιες σου να ειναι απο ταξιδια αλλα να ειναι και του εξωτερικου,με Ελλαδας μονο δε κανεις τιποτα.Να εχεις καμια απο κεντρο διασκεδασης αγκαλια με τον τραγουδιστη.Απο καλο αυτοκινητο.Απο σπιτι μεζονετα νεοδμητη στη Γλυφαδα γιατι με δυαρι του 60 στα Πατησια δε γινεται δουλεια.Να εχεις στο προφιλ σου στατους διοικητικη θεση,μη σε περασουν για κανεναν υπαλληλο και στραβωσουν.Τα χεις μελετησει αυτα τα θεματα;ε ναι ρε τυπε καλα με καταλαβες. Όταν βαράει η καυλα κοκκινο τι καμακια και πεσιματα να κάνεις και να σου κάνει η άλλη την δυσκολη κιολας. Ξεφτιλα :S
Έχεις ένα δίκιο κι ένα άδικο τότε... Χαχαχαχα...
τυποι μιας και εχω ζησει εξωτερικο (2 χωρες) να σας πω οτι απο εμπειριες μου οι ξενες ειναι πιο θυληκες πιο καβλιαρες και κανεις πολυ περισσοτερο παιχνιδι εξω σε σχεση με Ελλαδα που πρεπει να σε ξερουν οι καθυστερημενες η να εισαι της ηλιθιας παρεας τους .
Πάντα υπάρχει η εξαίρεση που αποδεικνύει τον κανόνα... εκεί αδικώ!
Βουλγαρια και USA
Υπάρχουν όμως και εξαιρετικοί κανόνες χωρίς κανονικές εξαιρέσεις ;)
Γιατι τυπε ετσι;Προσεξε οι φωτογραφιες σου να ειναι απο ταξιδια αλλα να ειναι και του εξωτερικου,με Ελλαδας μονο δε κανεις τιποτα.Να εχεις καμια απο κεντρο διασκεδασης αγκαλια με τον τραγουδιστη.Απο καλο αυτοκινητο.Απο σπιτι μεζονετα νεοδμητη στη Γλυφαδα γιατι με δυαρι του 60 στα Πατησια δε γινεται δουλεια.Να εχεις στο προφιλ σου στατους διοικητικη θεση,μη σε περασουν για κανεναν υπαλληλο και στραβωσουν.Τα χεις μελετησει αυτα τα θεματα;
Γιατι τυπε ετσι;Προσεξε οι φωτογραφιες σου να ειναι απο ταξιδια αλλα να ειναι και του εξωτερικου,με Ελλαδας μονο δε κανεις τιποτα.Να εχεις καμια απο κεντρο διασκεδασης αγκαλια με τον τραγουδιστη.Απο καλο αυτοκινητο.Απο σπιτι μεζονετα νεοδμητη στη Γλυφαδα γιατι με δυαρι του 60 στα Πατησια δε γινεται δουλεια.Να εχεις στο προφιλ σου στατους διοικητικη θεση,μη σε περασουν για κανεναν υπαλληλο και στραβωσουν.Τα χεις μελετησει αυτα τα θεματα;
Τύπε για πες πώς σου σηκώνεται με τις πατσαβούρες;
Τι κόλπο εφαρμόζεις; Πάντα το είχα απορία με εσάς.
Ειρωνικα ηταν.Αν μιλας με καμια και τη ψηνεις και την εχεις ετοιμη και σου ζητησει το φεισμπουκ και της πεις δεν εχω,παιζει να σου κοψει και τη καλημερα.Σοβαρα τα γραφεις αυτά ρε τυπε τωρα ;;;
μου την σπάει το ποζεριλικι.
δεν διαφωνουμε... αλλα σε αυτο το θρεντ αναρωτιομαστε τι προσφρερει ο ουκρανος απ το χωριο στην μουναρα ουκρανιδα που πηδαει? μην ειναι μπλα μπλα που στις 10 λεξεις οι 2 ειναι κουρβα? μην πουλαει μορφωση και φραγκα και ταξιδια? μην πουλαει μπαρμανιλικι? τι πουλαει επιτελους ο ουκρανος στην ουκραινεζα
ολοι αυτοι που λενε εδω γινεται μεσω κοινωνικου περιγυρου και αρκουνται σε αυτο - εκτως αν εχετε καμια καλη φιλη που για καποιο περιεργο λογο πραγματικα δε σας γουσταρει σεξουαλικα αλλα σας αγαπαει οι γκομενες που θα φατε απ τον περιγυρο ειναι οτι περισεψει... εκτως αν φατε τη γκομενα κανενος "φιλου" σας που εγω πχ δεν το γουσταρω.. μαλακιες... η κατασταση αλλαζει σιγα σιγα αλλα θα παρει τοσα χρονια να αλλαξει που η γενια μου θα ειμαστε μετα την ακμη μας οποτε τι να το κανεις...
Οι Ουκρανοι που ερχονται Ελλαδα ειναι τουλαχιστον λουμπεν και με αντικοινωνικη συμπεριφορα.Αυτο ειναι το λαθος που κανουν πολλοι . Εχεις παει στην Ουκρανια φιλε η εχεις γνωρισει Ουκρανους κανονικους με σπουδες δουλεια κλπ? Μια χαρα ατομα ειναι και απορω γιατι εχετε την εντυπωση οτι ο σημερινος νεοελληνας ειναι καλυτερος.
Αν παρεις τον Ουκρανο απο το χωριο, να τον συγκρινεις με τον Ελληνα απο το χωριο. Και φυσικα και ο Ουκρανος με τη σειρα του γνωριζει μια, ειτε απο το χωριο, ειτε απο το πανεπιστημιο ειτε απο τον περιγυρο και συνηθως την παντρευεται κιολας σε σχετικα μικρη ηλικια.
Αυτο ειναι το λαθος που κανουν πολλοι . Εχεις παει στην Ουκρανια φιλε η εχεις γνωρισει Ουκρανους κανονικους με σπουδες δουλεια κλπ? Μια χαρα ατομα ειναι και απορω γιατι εχετε την εντυπωση οτι ο σημερινος νεοελληνας ειναι καλυτερος.
Αν παρεις τον Ουκρανο απο το χωριο, να τον συγκρινεις με τον Ελληνα απο το χωριο. Και φυσικα και ο Ουκρανος με τη σειρα του γνωριζει μια, ειτε απο το χωριο, ειτε απο το πανεπιστημιο ειτε απο τον περιγυρο και συνηθως την παντρευεται κιολας σε σχετικα μικρη ηλικια.
για πες κανα σκηνικο απο καμακι στην πολωνια
ε ναι ρε τυπε καλα με καταλαβες. Όταν βαράει η καυλα κοκκινο τι καμακια και πεσιματα να κάνεις και να σου κάνει η άλλη την δυσκολη κιολας. Ξεφτιλα :S