Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
και ψάχνεις τις δημοσιεύσεις τους στα τελευταία 2-3 χρονια,

οπότε άρχισε να γλύφει πούτσους η μανδαμίτσα...

Κι αν οι δημοσιεύσεις από γυναίκες είναι 80 ;
Πως βρίσκεις ποιά είναι ;
Δεν βγάζεις άκρη σου λέω.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Κι αν οι δημοσιεύσεις από γυναίκες είναι 80 ;
Πως βρίσκεις ποιά είναι ;
Δεν βγάζεις άκρη σου λέω.

Δεν έχω διάθεση να ψάξω...

Από τότε που βρήκα ποιος Μαλάκας κρύβεται πίσω από το νικ Τρόλλδεμορτ,

αναθεώρησα.

Σίγουρα άνδρας είναι ο Προφ, γιατί κάνει μπαμ η συγκεκριμένη ότι έχει daddy issues...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το τελευταίο διάστημα έχω ακούσει δύο περιγραφές χωρισμών απο δυο διαφορετικούς  φίλους σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδος που είναι σχεδόν ίδιες!
Και οι δύο έχουν να κάνουν με προγραμματισμένες δραστηριότητες αναψυχής! Διακοπές στη Μύκονο ο ένας, για καφέ ο άλλος! Και οι δύο με μακροχρόνιες σχέσεις!
Στον έναν έτυχε καρδιακό επεισόδιο στον πατέρα του και η εγχείρηση συνέπιπτε με τις διακοπές στη Μύκονο! Η Ελλεινίδα του μη μπορώντας να χάσει τις διακοπές της του λέει "Γιατρός είσαι και πρέπει να είσαι δίπλα απο το πατέρα σου"? :headbang: :headbang: :headbang:
Στον άλλο την ώρα που πήγαινε για καφέ τον παίρνει η μάνα του και είπε πως λιποθύμησε και χρειαζόταν τα χάπια της πίεσης! Για αυτή τη μικρή καθυστέρηση... στην σοβαρή δραστηριότητα του καφέ γυρνάει το "θηλυκό" και του λέει "Γι αυτό το λόγο δεν θα πάμε τώρα για καφέ; πήγαινε μετά!" :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  

Εγώ είπα και στους δύο πως και την πιο ξεκωλιάρα και καραπουτανάρα Ανατολική να είχαν αυτές τις στιγμές θα τις σέβονταν! :rockon:  

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Φιλαράκι και παλιο μελος του bou με ενημέρωσε εχθες
για την εκκινηση του διαζυγιου του
Η γυναικα του, που του εριχνε και 5 χρονια τον ζαλισε στην γκρινια
Ειχαν παντρευτει τον Ιούλιο
Την εκανε έγκαιρα :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αβυσσος ο νους της ελλεηνιδας :dunno:

Συνημμένα

• DSC_0020.JPG
    DSC_0020.JPG
    395,1 KB · Εμφανίσεις: 26

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ελπιζω να τις χωρισαν τις ξεκωλιαρες
Ναι το είπα απο την αρχή πως είναι ιστορίες χωρισμού! Με τον ένα που μίλησα πιο πολύ(τον πρώτο με τις διακοπές) μου είπε πως αυτό ήταν το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι! Τον έκανε να δει τα πράγματα ρεαλιστικά διότι πολλά στραβά στο παρελθόν τα κατάπινε και τα δεχόταν παθητικά...
Είχε μάλιστα συμβεί και το αντίθετο! Αυτός δηλαδή να της συμπαρασταθεί έμπρακτα σε πρόβλημα γονέα της  δικής της οικογένειας!

Καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως----> Οτι κάνεις για τις γυναίκες γενικώς , έχει αξία την στιγμή που το κάνεις! Την επόμενη μέρα διαγράφεται απο τη μνήμη της.... Πάει για το επόμενο δείγμα "συμπαράστασης και αγάπης"!!!  

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.590
Πόντοι
216
Συγχύστηκα πρωινιάτικα :vomit: :vomit: :vomit:

Οι γυναίκες στη σύγχρονη Ελλάδα είναι η "αχίλλειος πτέρνα" του Ελληνισμού!!
Οι ισσοπεδοτικές νεοταξικές προπαγάνδες μπορεί στους Έλληνες να βρήκαν αντιστάσεις αλλά στις γυναίκες της χώρας έκαναν θραύση! Κανένας δεν προσπάθησε να σταματίσει τα πουσταριά που έλεγχαν τα μέσα και τις πλέναν τον εγκέφαλο κάθε μέρα και να τα αποτελέσματα!      
Κι αυτά τα "μυγάκια" θα ψηφίσουν κιόλας.... :vomit: :vomit: :vomit:
Το καράβι "Η Ελλάς" βάρεσε παγόβουνο! Αυτές θα ακούσουν την ορχήστρα και εμείς θα βρούμε τρόπο να σωθούμε! ΑΛΛΑ αν κάποιος προσπαθήσει να σώσει και καμιά τέτοια σιχαμένη θα είναι σαν να κουβαλάει ΑΓΚΥΡΑ στον ώμο του!!!!

Συμφωνω και...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.590
Πόντοι
216
Το τελευταίο διάστημα έχω ακούσει δύο περιγραφές χωρισμών απο δυο διαφορετικούς  φίλους σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδος που είναι σχεδόν ίδιες!
Και οι δύο έχουν να κάνουν με προγραμματισμένες δραστηριότητες αναψυχής! Διακοπές στη Μύκονο ο ένας, για καφέ ο άλλος! Και οι δύο με μακροχρόνιες σχέσεις!
Στον έναν έτυχε καρδιακό επεισόδιο στον πατέρα του και η εγχείρηση συνέπιπτε με τις διακοπές στη Μύκονο! Η Ελλεινίδα του μη μπορώντας να χάσει τις διακοπές της του λέει "Γιατρός είσαι και πρέπει να είσαι δίπλα απο το πατέρα σου"? :headbang: :headbang: :headbang:
Στον άλλο την ώρα που πήγαινε για καφέ τον παίρνει η μάνα του και είπε πως λιποθύμησε και χρειαζόταν τα χάπια της πίεσης! Για αυτή τη μικρή καθυστέρηση... στην σοβαρή δραστηριότητα του καφέ γυρνάει το "θηλυκό" και του λέει "Γι αυτό το λόγο δεν θα πάμε τώρα για καφέ; πήγαινε μετά!" :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  

Εγώ είπα και στους δύο πως και την πιο ξεκωλιάρα και καραπουτανάρα Ανατολική να είχαν αυτές τις στιγμές θα τις σέβονταν! :rockon:  

Ποσο δικιο εχεις...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.590
Πόντοι
216
Ναι το είπα απο την αρχή πως είναι ιστορίες χωρισμού! Με τον ένα που μίλησα πιο πολύ(τον πρώτο με τις διακοπές) μου είπε πως αυτό ήταν το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι! Τον έκανε να δει τα πράγματα ρεαλιστικά διότι πολλά στραβά στο παρελθόν τα κατάπινε και τα δεχόταν παθητικά...
Είχε μάλιστα συμβεί και το αντίθετο! Αυτός δηλαδή να της συμπαρασταθεί έμπρακτα σε πρόβλημα γονέα της  δικής της οικογένειας!

Καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως----> Οτι κάνεις για τις γυναίκες γενικώς , έχει αξία την στιγμή που το κάνεις! Την επόμενη μέρα διαγράφεται απο τη μνήμη της.... Πάει για το επόμενο δείγμα "συμπαράστασης και αγάπης"!!!  

Οι ελληνιδες δεν αξιζουν καθολου να ασχοληθεις μαζι τους.
Αργα ή γρηγορα θα σε κερασουν ανειπωτη πικρα και αχαριστια....

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.590
Πόντοι
216
Φιλαράκι και παλιο μελος του bou με ενημέρωσε εχθες
για την εκκινηση του διαζυγιου του
Η γυναικα του, που του εριχνε και 5 χρονια τον ζαλισε στην γκρινια
Ειχαν παντρευτει τον Ιούλιο
Την εκανε έγκαιρα :grin:

Γκρινια. Ο καρκινος των ελληνιδων, που τρωει τα σωθικα των ανδρων...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Ωραία ρε τύποι,ήρθε ο τούρκος σε μια πόλη 5 εκατ και έσκασαν 50 κοριτσάκια που ακόμη δεν έχουν φάει κανά σοβαρό πούτσο να πήξει το μυαλό τους..

Εμείς οι ουρακοτάγκοι όταν τρέχαμε να υποδεχθούμε στα αεροδρόμια τον κάθε ράφικ τζιμπούρ και ιμπραήμ κουτλάι παραδίδαμε τίποτα πολιτισμό;

Πουλί,ρίξε μια ματιά στο thread του αρτέμη σώρρα,του παντελίδη ή σε κάτι thread:"Πως να φέρω γυναίκα από την Γουαδελούπη,γιατί όλες εδώ είναι καργιόλες" και φάε στη μάπα αδικημένους Αινστάιν κελεπούρια που τους φταίνει οι Ελληνίδες που είναι μαλάκες.

Έχω γράψει εκατό φορές ότι οι ελλεηνίδες ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ,υπολείπονται με καθαρά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια σε εμφάνιση,συμπεριφορά,στοιχεία χαρακτήρα,κ.λ.π. από άλλες Ευρωπαίες,αλλά αυτό έχει να κάνει καθαρά με το πως διαπαιδαγωγήθηκαν.

Και εμείς με τον ίδιο μαλακισμένο τρόπο μεγαλώσαμε και έχουμε πήξει στους μαλάκες που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν.

Ελλεηνίδα ούτε πλέον να μου τον δει,αλλά αυτό που τις απαξιώνετε ΟΛΕΣ είναι τελείως μισογύνικο και φανερώνει ότι τραβάτε μεγάλη κόμπλα.

Καλές κοπελίτσες που τραβήχτηκαν με Έλληνες ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ δεν ξέρετε;
Γιατί εγώ ξέρω αρκετές..

Χαλαρώστε ρε μλκς,μας διαβάζουν και σπόροι.
Άμα τους κάνουμε όλους μισογύνηδες solo μπουρδελιάρηδες,η ζωή θα περάσει από μπροστά τους και δε θα πάρουν χαμπάρι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom