Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
εγώ την αγαπώ την μαμά μου.
Όλοι μας !όλοι οι ελληνάρες!!και επειδή τις υπεραγαπάμε κάποιοι σε μεγάλο βαθμό γιαυτο δε μας πολυγουστάρουν οι ξένες ;)
εγώ την αγαπώ την μαμά μου.
Όλοι μας !όλοι οι ελληνάρες!!και επειδή τις υπεραγαπάμε κάποιοι σε μεγάλο βαθμό γιαυτο δε μας πολυγουστάρουν οι ξένες ;)
Μιάς και αναφέρθηκε πιο πάνω για ''ελεινίδες'' να προσθέσω και εγώ κάτι!λοιπόν τύποι μου οκ ωραία τα αλλοδαπά αλλα μη νομίζετε ότι ανέχονται τη νουτροπία του ελληνάρα που τον έχει μάθει η μαμάκα του στα ώπα ώπα να τα έχει όλα στο χέρι η ξένη έχει άλλη νουτροπία άλλη κουλτούρα που εμεις δε μπορούμε να υποστηρίξουμε!!η Ελληνίδα μάνα <μας> είναι προστατευτική δοτική και κυρία ,ας μη στεκόμαστε μονο στην ομορφιά που είναι σχετική για το κάθε ένα μας
Η Ματαιότης το δήλωσε άλλωστε, ότι σχετίζεται μόνο με αξιόλογους άνδρες.
Άμα κάτσει η φάση, κουμπάροι όλο το σάιτ, να'ουμ...
Τύπε μου, τις ελλεϊνίδες τις έκοψες να γουστάρουν πεθερές;
ναι τυπε τα αγγελούδια οι ελλεινιδες
ναι τυπε τα αγγελούδια οι ελλεινιδες
Τύπε κουμπάροι με ότι και αν σημαίνει αυτό θα τηρηθεί το έθιμο κατά γράμμα
Ναι γτ οι ξένες είναι παναγίες!!καραξέκολα του κερατά και σεμνές όσο σε εχουν ανάγκη μετα πούλοβιτς
Απλά γελάω με τα ψώνια και τους δήθεν snob άντρες που χαρακτηρίζουν ορισμένες γυναίκες μπάζα. Να εγκαταστήσω κανέναν καθρέφτη και στο σπίτι σας ή είναι σκληρό?
Ανέφερε σε ποια χωρα μενεις και θα φροντισω να την επισκεφθω στο επομενο ταξιδι μου. Ευκαιρια να με δεις.
μεγαλεία τυπε αυτος εισαι
θα τα χάσει το γκομενακι δωσε πονο
Μάθαμε ότι εισαι και ματσό κρύβε λόγια όμως προσελκύεις ευρωρουφήχτρες και μετα θα φωνάζεις τι φταίει δε λεω να το παιξεις Βασιλάκης καίλας αλλα κουλαρε θα βρεις μπελα
Η Ματαιότης το δήλωσε άλλωστε, ότι σχετίζεται μόνο με αξιόλογους άνδρες.
Άμα κάτσει η φάση, κουμπάροι όλο το σάιτ, να'ουμ...
Θα χαρώ να σου επιτρέψω να με δεις ωστε να διαπιστωσεις οτι δεν ειμαι μπαζο
Πρωτοκούμπαρος ο Zeljko!
Λάκη,εγώ θα τραβηχτώ απλά για να επιβεβαιώσω το νόμο σου για τις γυναίκες του forum
Καλα όλα,αλλα το αβυζη πως σου ρθε;Εχεις πληροφοριες η ετσι το πες;Ειναι σοβαρη καταγγελια.Λάκη,εγώ θα τραβηχτώ απλά για να επιβεβαιώσω το νόμο σου για τις γυναίκες του forum
Αυτός δεν είναι χρυσοτσούτσουνος?? τη χώνει μόνο σε 1.80 με αναλογιες 90-60-90
Καλα όλα,αλλα το αβυζη πως σου ρθε;Εχεις πληροφοριες η ετσι το πες;Ειναι σοβαρη καταγγελια.
Απλά δεν γαμάω γίδες
Είχε περιγράψει τον εαυτό της καποια στιγμή και όσο αφορά το στήθος,δεν..
Σε διαφορετική περίπτωση θα το θυμόμουν.
Ίσα ρε τσόλι.
Γαμάω και 1,73.
Απλά δεν γαμάω γίδες, αναρχοάπλυτες και κοντόχοντρες.
Αααααα ούτε έγχρωμες.
Το τσόλι από που προκύπτει? ίσως και αυτές δε σε γουστάρουν όμως,γιατι αν σε γούσταραν θα τις υποστήριζες.Κόψε αυτό το μισογύνικο ,και το να μετρας την ανθρώπινη αξία αναλόγως του ύψους-βάρους κτλ δεν είσαι και συ κανα μοντέλο τρομάρα σου <όπως η πλειοψηφια εδώ μέσα δεν ειμαστε> ,τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους πισινούς!