ε τοτε παρε απο αυτες τις βρωμιαρες με τα ψευτικα βυζια να σε κερατωνειδεν υπαρχει τιποτα αδυνατο στις γυναικες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.200
- Πόντοι
- 7.786
ενταξει κατσε να παντρευτω εγω ειμαι γκομενιαρης αλλα το μυαλο ειναι σημαντικο
εσυ θα πας μπροστά.αμα βρεις καμια καλη κοπελα μη χανεις χρονο.ειναι σπανιες.οποιος προλαβειενταξει κατσε να παντρευτω εγω ειμαι γκομενιαρης αλλα το μυαλο ειναι σημαντικο
Γιάννης Κρητικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
γιιατι οταν βγενις ρεαντεβου θα σου πει μια πως εχειι σχεση ?
ολες εχουν σχεση ?
ολες εχουν σχεση ?
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.924
- Πόντοι
- 19.795
Το βασικοτερο. Οσο πιο χαζες, τοσο καλυτερα.Το προταρχικο που θα κοιτάζετε στις γυναικες ειναι το μυαλο
τι θέλεις δηλαδη?μια άβουλη να την χειρίζεσαι?που ειναι η προκληση?Το βασικοτερο. Οσο πιο χαζες, τοσο καλυτερα.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.924
- Πόντοι
- 19.795
Να την χειριζεσαι; χαχαχαχα. Να με χειριζεται οσο γινεται λιγοτερο θελω.τι θέλεις δηλαδη?μια άβουλη να την χειρίζεσαι?που ειναι η προκληση?
αστα αυτα.να την κανεις οτι θελεις θελεις.Να την χειριζεσαι; χαχαχαχα. Να με χειριζεται οσο γινεται λιγοτερο θελω.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.924
- Πόντοι
- 19.795
Υπαρχει τετοια γυναικα στον πλανητη γη;
τα παραλες..ολες ετσι ειναι.ποσο εισαι?εγω ειμαι 28.Υπαρχει τετοια γυναικα στον πλανητη γη;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.924
- Πόντοι
- 19.795
35 χρονια παντρεμένος με την ιδια γυναικατα παραλες..ολες ετσι ειναι.ποσο εισαι?εγω ειμαι 28.
δεν πιστεύω να της εισαι απιστος.εδω μπαινεις για πλακα?οι γυναικες οσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν λενε35 χρονια παντρεμένος με την ιδια γυναικα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.924
- Πόντοι
- 19.795
Ναι, οι γυναικες των αλλων οσο μεγαλωνουν ομορφαινουν. Το ιδιο υποθετω και για την δικια μου. Πρεπει να ρωτησω τον γειτονα.δεν πιστεύω να της εισαι απιστος.εδω μπαινεις για πλακα?οι γυναικες οσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν λενε
κοντα 70εισαι?Ναι, οι γυναικες των αλλων οσο μεγαλωνουν ομορφαινουν. Το ιδιο υποθετω και για την δικια μου. Πρεπει να ρωτησω τον γειτονα.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.924
- Πόντοι
- 19.795
Και βαλε.κοντα 70εισαι?
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Θα κερνουσα ένα ποτάκι αντε και κανα φαγητο πανω από 30 ευρω δεν θα μου ερχοταν ....
Έτσι ξεκινάει η καταστροφή και ο κατήφορος της πυρφοροαγαπουλίασης.
Κερνάς, μόνο τη μάνα των παιδιών σου. Τις άλλες , τις κερνάς μόνο το σπέρμα σου.
Αλλιώς γράφεις πονεμένες ιστορίες στο bou.com , για φτύσιμο από γκόμενες,
Κυριακές βράδια .......
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Και βαλε.
Σιγά μην είσαι 90 .........
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 1.720
Οι ομορφες θα σας κερατωνουν.μακρια απο αυτες.δεν θα ειναι κοντα σας σε ενα προβλημα
τα μπάζα κερατώνουν πιο ευκολα από τις όμορφες. λόγω του οτι έχουν κόμπλεξ εμφάνισης θέλουν να πηδηχτούν με όσο περισσότερους γίνεται για αυτοεπιβεβαίωση. επίσης είναι πιο δεχτικές σε διεστραμένα είδη σεξ.
Έχω γαμήσει δυο μπάζα κ μετά είχα εφιάλτες. Ειδικά με τη μια γιατί ήταν πολύ μπάζο. Και με την άλλη παρότι ήταν πολύ καλή στο σεξ , φεύγοντας δεν ένοιωθα ικανοποιημένος για τον απλούστατο λόγο οτι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ.