τα παραλες λίγο..[sub][/sub]
Πολύ εγωϊσμο τυπε αμα τις αποριψεις παιζει να σε καταστρεψουν μετα :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
σχεση παλι χα.χα.χα...με τις πουτανες.τρελοι ειμαστε νομιζειςη καλη η σχεση για να γινει χρειαζεται αμοιβαιες υποχωρησεις και απο τις δυο πλευρες
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
[sub][/sub]
Πολύ εγωϊσμο τυπε αμα τις αποριψεις παιζει να σε καταστρεψουν μετα :S
Τύπε έχω απορρίψει γκόμενα που με γούσταρε η οποία μέτραγε πολυ σαν γκόμενα αλλά την απέρριψα λόγο οτι είχε σκατοχαρακτήρα και ήταν ο όρισμος της ελλεινήδας..
Δε μπορείς να φανταστείς τι ζημιά έπαθε και πόσο μίσος είχε απέναντι μου που δε τη γάμησα.. πέρα οτι κόλλησε άσχημα, σε κάποια φάση νόμιζα οτι τρελάθηκε και ήθελε να με σκοτώσει..
Χωρίς πλάκα μου έχει συμβεί τύποι, δε τα παραλέει ειναι μέχρι πέσεις στη περίπτωση..
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Τύπε έχω απορρίψει γκόμενα που με γούσταρε η οποία μέτραγε πολυ σαν γκόμενα αλλά την απέρριψα λόγο οτι είχε σκατοχαρακτήρα και ήταν ο όρισμος της ελλεινήδας..
Δε μπορείς να φανταστείς τι ζημιά έπαθε και πόσο μίσος είχε απέναντι μου που δε τη γάμησα.. πέρα οτι κόλλησε άσχημα, σε κάποια φάση νόμιζα οτι τρελάθηκε και ήθελε να με σκοτώσει..
Χωρίς πλάκα μου έχει συμβεί τύποι, δε τα παραλέει ειναι μέχρι πέσεις στη περίπτωση..
που την ειχες γνωρισει?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
ενταξει θεωρω και που θα μπλεξεις αν η αλλη ειναι τρελη βεβαια κινδυνευεις να μπλεξεις η γυναικες εχουν την ταση της εκδικησης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
απλως η ξενη νυφη εχει μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα απλως κυριαρχει το ρητο στην χωρα μας καλυτερα παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
που την ειχες γνωρισει?
Σε χώρο εργασίας τύπε, ήταν προισταμένη μου, μιλάμε η τύπισσα ειχε φάει τρελό σκάλωμα που την έκλασα επείδη μάλλον δε της είχε ξανασυμβεί..
Εγώ την έκλασα οχι επειδή δεν ήταν γαμεύσιμη, κάθε άλλο, αλλά επείδη ητάν πολύ κακομαθημένη, εγωίστρια και ψώνιο που απλά δε τη πάλευα ουτε μισό λεπτό μαζί της.. Δε φαντάζεσαι πόσο τη πείραξε και πόσο πολύ προσπάθησε να μου κάνει κακό, μιλάμε σε κάποια φάση νόμιζα οτι της σάλεψε..
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
λογικο σε χωρο εργασιας ποτε δεν μπλεκεις διοτι υπαρχουν και συνεπειες
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
λογικο σε χωρο εργασιας ποτε δεν μπλεκεις διοτι υπαρχουν και συνεπειες
Τύπε δε μπλέκεις αλλά πολλές φορές σε μπλέκουν χωρις να σε ρωτήσουν.. ;)
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Σε όλους έχει συμβεί.
Ακόμη με μισεί συμμαθήτρια , που την είχα κλάσει στη Α' Λυκείου.
Μεγάλη τραγωδία.
Το χειρότερο μπάζο όλων των τμημάτων του λυκείου , που είχα πάει καινούργιος,
καθόταν στο ίδιο θρανίο με τη μεγαλύτερη μουνάρα όλων των τμημάτων.
Και εγώ καινούργιος στο σχολείο (ιδιωτικό , είχα πάει από άσχετο δημόσιο)
ξαφνικά βλέπω την μουνάρα να μου λέει ότι είχε να μου πεί μυστικό στο διάλλειμα !!!!!!!
Αναρωτιόμουν πως είχα γίνει τόσο καβλιάρης , ήρωας , γαμισταράς .........
Και έρχεται το διάλειμα και μου το σκάει η άλλη ......
"ξέρεις , σε γουστάρει η έτσι " .................
Έφαγα τέτοια ήττα , που την πλήρωσε το μπάζο, το οποίο το έκανα σκόνη.
Με μισεί πολύ ακόμη η σκύλα.
Της το είπα όμως, ότι δεν έπρεπε να στείλει την άλλη , ντερέκι , με καστανόξανθες μπούκλες
και ρώγες που τρυπάγαν το t-shirt .... για ... προξενήτρα ............
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΖΟ , ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΕΣ ........
τάδε έφη
Lakis 33
το σωτήριο έτος 198Χ
ενα γνωστό μου τον κατηγόρησαν έμμεσα έως επίδοξο βιαστή επειδή την χώρισε.συνομωσία έχτισαν όλες ώστε να του χαλάσουν την εικόνα στην πιάτσα..Τύπε έχω απορρίψει γκόμενα που με γούσταρε η οποία μέτραγε πολυ σαν γκόμενα αλλά την απέρριψα λόγο οτι είχε σκατοχαρακτήρα και ήταν ο όρισμος της ελλεινήδας..
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
απλως η ξενη νυφη εχει μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα απλως κυριαρχει το ρητο στην χωρα μας καλυτερα παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο
Μια χαρά ρε είναι οι ξένες.
Χοντρός στο χωριό μου , παντρεύτηκε μουνάρα Πολωνέζα.
Αφού έκαναν το πρώτο παιδί , μετά από 3-4 χρόνια, κάποια στιγμή πήγε στην Πολωνία να δει τους δικούς της ...
Έλλειψε 8 μήνες και όταν γύρισε, ήταν 4 μηνών έγκυος.
Αλλά το παιδί ήταν του άνδρα της.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Μια χαρά ρε είναι οι ξένες.
Χοντρός στο χωριό μου , παντρεύτηκε μουνάρα Πολωνέζα.
Αφού έκαναν το πρώτο παιδί , μετά από 3-4 χρόνια, κάποια στιγμή πήγε στην Πολωνία να δει τους δικούς της ...
Έλλειψε 8 μήνες και όταν γύρισε, ήταν 4 μηνών έγκυος.
Αλλά το παιδί ήταν του άνδρα της.
άσε ρε..οι ξένες συμφέρουν..Δεν έχω πολλά φράγκα όπως εσειςαπλως η ξενη νυφη εχει μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα απλως κυριαρχει το ρητο στην χωρα μας καλυτερα παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Σε όλους έχει συμβεί.
Ακόμη με μισεί συμμαθήτρια , που την είχα κλάσει στη Α' Λυκείου.
Μεγάλη τραγωδία.
Το χειρότερο μπάζο όλων των τμημάτων του λυκείου , που είχα πάει καινούργιος,
καθόταν στο ίδιο θρανίο με τη μεγαλύτερη μουνάρα όλων των τμημάτων.
Και εγώ καινούργιος στο σχολείο (ιδιωτικό , είχα πάει από άσχετο δημόσιο)
ξαφνικά βλέπω την μουνάρα να μου λέει ότι είχε να μου πεί μυστικό στο διάλλειμα !!!!!!!
Αναρωτιόμουν πως είχα γίνει τόσο καβλιάρης , ήρωας , γαμισταράς .........
Και έρχεται το διάλειμα και μου το σκάει η άλλη ......
"ξέρεις , σε γουστάρει η έτσι " .................
Έφαγα τέτοια ήττα , που την πλήρωσε το μπάζο, το οποίο το έκανα σκόνη.
Με μισεί πολύ ακόμη η σκύλα.
Της το είπα όμως, ότι δεν έπρεπε να στείλει την άλλη , ντερέκι , με καστανόξανθες μπούκλες
και ρώγες που τρυπάγαν το t-shirt .... για ... προξενήτρα ............
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΖΟ , ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΕΣ ........
τάδε έφη
Lakis 33
το σωτήριο έτος 198Χ
Τύπε το σχολειο έχει κάποια αθωότητα ας πούμε λογο ηλικιών κτλ.. εγω έπαθα μεγάλη νίλα γιατι ήταν προισταμένη μου η τρελή και απ το βλέμμα της και μόνο έβλεπα οτι ήθελε να με διαλύσει,, μιλάμε είδα και παθα με τη τρελή, σκέφτηκα οτι έπρεπει να της είχα ρίξει πούτσα οταν μου χώθηκε αλλα που να φανταστώ οτι θα της στρίψει το μυαλό..
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
άσε ρε..οι ξένες συμφέρουν..Δεν έχω πολλά φράγκα όπως εσεις
Κοίτα τα φράγκα θα στα φάνε όλα, έτσι κι αλλιώς.
Απλά αν είναι λίγα , με ελληνίδα θα στα φάει ένα 5ρι,
ενώ με ξένη θα στα φάει ένα 7ρι.
Ταπί θα είσαι και στις δύο περιπτώσεις.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε το σχολειο έχει κάποια αθωότητα ας πούμε λογο ηλικιών κτλ.. εγω έπαθα μεγάλη νίλα γιατι ήταν προισταμένη μου η τρελή και απ το βλέμμα της και μόνο έβλεπα οτι ήθελε να με διαλύσει,, μιλάμε είδα και παθα με τη τρελή, σκέφτηκα οτι έπρεπει να της είχα ρίξει πούτσα οταν μου χώθηκε αλλα που να φανταστώ οτι θα της στρίψει το μυαλό..
Καλο μουνι τυπε? :S :S :S
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Ελληνιδα,πρωην συνάδελφος που ειδωθήκαμε τυχαια και βγηκαμε εξω για καφε,μονο που δεν ειχε φερει μαζι της το δαχτυλιδι των αρραβωνων.Και τι καλο παιδι που εισαι και τετοια.Το πραγμα δε πηγε όπως ηθελε αφου της ξεκαθαρισα ότι δεν ενδιαφέρομαι για κατι τετοιο που εχει στο μυαλο της αφου πρεπει να υπαρχει και η ελξη.Βασικα πηγα στο ραντεβού επειδή εμενε μονη της αφου οι γονεις της ηταν μονιμα επαρχια και δε ηταν ασχημα για κανενα πηδουλο.Μου ξεκαθαρισε όμως ότι σαν γυναικα πρεπει να προσεχει,μετα το γαμο αυτά.Μολις το πραγμα πηρε τετοια τροπη,αποφασισα ότι ηταν ωρα να το διαλυσουμε και να τη κανω,μεταμορφωθηκε σε άλλο ανθρωπο,μου εκανε επιθεση σε εξαλλη κατασταση λεγοντας διαφορα και ηταν εκτος εαυτου.Τα γυρω τραπεζια το απολαμβαναν και μας κοιτουσαν ολοι μειδιώντας.Στο τελος νευριασμενη πληρωσε και το λογαριασμο όταν εκανα κινηση να βγαλω λεφτα.Με εβρισε και λιγο στη σερβιτορα και εφυγε.Γυρνωντας στο σπιτι ημουν σε συγχυση και με ένα κεφαλι καζανι αν και συνηθως είμαι ψυχραιμος.Την άλλη μερα που το σκεφτηκα,ειπα ότι παλι καλα,θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα,φτηνα τη γλιτωσα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
η γυναικες μα στα τρωνε τα λεφτα απλα αποφασιζεις τη θελεις απο εθνικοτητα γυανακα να εχεις
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
εμενα στο σχολειο ειχα κατακτησεις δεν ειχα παραπονο και στην σχολη τα ιδια δεν εχω θεμα