priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
έτυχε τώρα μια φορά και εσυ το πήρες τόσο σοβαρά και τα ακυρώσεις ολα..Δεν γίνεται να τυχαίνει πάντα το ίδιο.εκτός αν με δουλευεις?
αυτο ειναι εξτριμ που ετυχε μια φορα αλλα παρομοια περιστατικα εχουν συμβει πολλες φορες! εχει τυχει να παω με γκομενα σε "κλαμπ" να εχει καποιον καραγκιοζη εκει γνωστο, τελικα εκεινη τη μερα γνωρισε ολο το μαγαζι. βεβαια η τυπισα δεν αγορασε τιποτα, εγω ημουν ο πελατης στην υποθεση. και ειμαι σιγουρος οτι δεν της λεγανε ποσο καλος γαμιας ειμαι και να ερθει γρηγορα να μου παρει τσιμπουκι. γιατι να ξαναπαω στο εν λογω μπουρδελο? δε βαζω καλυτερα τα λεφτα μου φωτια?
για να μην αναφερω σε μικροτερες ηλικιες που ειχε τυχει να φαω μερικες πορτες, εγω που θα χαλαγα τουλαχιστον 50ρικο στο μπουρδελο τους και βαζανε κατι γκομενες που ολο το βραδυ πληρωνανε ενα σφηνακι.
ετσι δεν βγαινει μπαρ να λειτουργει. εκτως αν δεν κοβει αποδειξεις και δεν πληρωνει φουλ ΙΚΑ στο προσωπικο του. αν ηταν νομοταγης αντι να μου ριξουν πορτα θα μου περνανε και ενα τσιμπουκακι στην εισοδο και θα σπρωχνανε τις γκομενες πανω μου. ελπιζω να πεινασουν ολοι αυτοι για να επελθει επιτελους ισσοροπια. δεν ειναι δυνατον ο μπαρμαν να γαμαει περισσοτερο απο τον πυρηνικο φυσικο στην ελλαδα (οχι οτι ειμαι πυρηνικος φυσικος)