Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.000

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
έτυχε τώρα μια φορά και εσυ το πήρες τόσο σοβαρά και τα ακυρώσεις ολα..Δεν γίνεται να τυχαίνει πάντα το ίδιο.εκτός αν με δουλευεις?

αυτο ειναι εξτριμ που ετυχε μια φορα αλλα παρομοια περιστατικα εχουν συμβει πολλες φορες! εχει τυχει να παω με γκομενα σε "κλαμπ" να εχει καποιον καραγκιοζη εκει γνωστο, τελικα εκεινη τη μερα γνωρισε ολο το μαγαζι. βεβαια η τυπισα δεν αγορασε τιποτα, εγω ημουν ο πελατης στην υποθεση. και ειμαι σιγουρος οτι δεν της λεγανε ποσο καλος γαμιας ειμαι και να ερθει γρηγορα να μου παρει τσιμπουκι. γιατι να ξαναπαω στο εν λογω μπουρδελο? δε βαζω καλυτερα τα λεφτα μου φωτια?

για να μην αναφερω σε μικροτερες ηλικιες που ειχε τυχει να φαω μερικες πορτες, εγω που θα χαλαγα τουλαχιστον 50ρικο στο μπουρδελο τους και βαζανε κατι γκομενες που ολο το βραδυ πληρωνανε ενα σφηνακι.

ετσι δεν βγαινει μπαρ να λειτουργει. εκτως αν δεν κοβει αποδειξεις και δεν πληρωνει φουλ ΙΚΑ στο προσωπικο του. αν ηταν νομοταγης αντι να μου ριξουν πορτα θα μου περνανε και ενα τσιμπουκακι στην εισοδο και θα σπρωχνανε τις γκομενες πανω μου. ελπιζω να πεινασουν ολοι αυτοι για να επελθει επιτελους ισσοροπια. δεν ειναι δυνατον ο μπαρμαν να γαμαει περισσοτερο απο τον πυρηνικο φυσικο στην ελλαδα (οχι οτι ειμαι πυρηνικος φυσικος)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στο κωλονήσι είχα 2 φίλους μαζί ........
Το βρίσκεις καλή κίνηση ;;;;;

Και είναι νησί.
Αν με πηγαιναν αυτόφωρο ;
Στην αττική .... είναι αλλιώς ...........

Θα του λεγες μετα το ξυλο να το ραψει και να πει οτι επεσε απο τις σκαλες για να μην τον παρει νεκροφορα, λυσεις βρισκονται

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ειναι καλο σημειο θησειο    μονταστηρακι οπου  βλεπεις γκομενες σε μαγαζια επιτιθεσαι  

θησειο μοναστηρακι καθονται ολες στα τραπεζια τους ρε φιλε. δε γινεται δουλεια ετσι. η τα λενε με djs μπαρμεν και τα σχετικα. λιγες οι πιθανοτητες, εκτως αν προκειται για καταστηματα με στοχευμενο παρτυ και εισαι και εσυ της φασης αυτης

και στο μεχρι να φτασουν στο μπαρ τους και να κατσουν στο τραπεζι τους τους την πεφτουν ορδες τριτοκοσμικων. οι πιο ευκολες εχουν ηδη καβατζωθει πριν μπουν στο μπαρ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.776
Πόντοι
5.827
Στο κωλονήσι είχα 2 φίλους μαζί ........
Το βρίσκεις καλή κίνηση ;;;;;

Και είναι νησί.
Αν με πηγαιναν αυτόφωρο ;
Στην αττική .... είναι αλλιώς ...........
Σε πόσα μαγαζιά ξέρεις το προσωπικό;

Από αυτά πόσες έχεις φάει;

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
καλα εκανες πο δεν επιτεθηκατε διοτι μπορει να ειχες μπλεξιματα δεν χρειαζεσαι να μπλεκεις σε νησια    

ισχυει αλλα σε αυτη την περιπτωση οπως μας την περιεγραψε σε μια ιδανικη κοινωνια απλα τραβας πιστολι του ριχνεις και συνεχιζεις την κουβεντα σου με το γκομενακι. ουτε αδρεναλινες ουτε θυμοι ουτε νευρα ουτε τιποτα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ισχυει αλλα σε αυτη την περιπτωση οπως μας την περιεγραψε σε μια ιδανικη κοινωνια απλα τραβας πιστολι του ριχνεις και συνεχιζεις την κουβεντα σου με το γκομενακι. ουτε αδρεναλινες ουτε θυμοι ουτε νευρα ουτε τιποτα

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
αυτο ειναι εξτριμ που ετυχε μια φορα αλλα παρομοια περιστατικα εχουν συμβει πολλες φορες! εχει τυχει να παω με γκομενα σε "κλαμπ" να εχει καποιον καραγκιοζη εκει γνωστο, τελικα εκεινη τη μερα γνωρισε ολο το μαγαζι. βεβαια η τυπισα δεν αγορασε τιποτα, εγω ημουν ο πελατης στην υποθεση. και ειμαι σιγουρος οτι δεν της λεγανε ποσο καλος γαμιας ειμαι και να ερθει γρηγορα να μου παρει τσιμπουκι. γιατι να ξαναπαω στο εν λογω μπουρδελο? δε βαζω καλυτερα τα λεφτα μου φωτια?

για να μην αναφερω σε μικροτερες ηλικιες που ειχε τυχει να φαω μερικες πορτες, εγω που θα χαλαγα τουλαχιστον 50ρικο στο μπουρδελο τους και βαζανε κατι γκομενες που ολο το βραδυ πληρωνανε ενα σφηνακι.

ετσι δεν βγαινει μπαρ να λειτουργει. εκτως αν δεν κοβει αποδειξεις και δεν πληρωνει φουλ ΙΚΑ στο προσωπικο του. αν ηταν νομοταγης αντι να μου ριξουν πορτα θα μου περνανε και ενα τσιμπουκακι στην εισοδο και θα σπρωχνανε τις γκομενες πανω μου. ελπιζω να πεινασουν ολοι αυτοι για να επελθει επιτελους ισσοροπια. δεν ειναι δυνατον ο μπαρμαν να γαμαει περισσοτερο απο τον πυρηνικο φυσικο στην ελλαδα (οχι οτι ειμαι πυρηνικος φυσικος)
οι πόρτες είναι μάλλον για να κρατήσουν τον αρχιδοκαμπο σε ισορροπία ..έχεις απόλυτο δίκιο.θα παρακαλάς κιόλας για να σου φάνε τα λεφτά.Εκεί καταντήσαμε.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
καλα   πηγαινω απλως δεν ασχολουμαι υπερβολικα διοτι ειναι καπως χασιμο χρονου το facebook

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
γκαζι  πηγαινουμε αρκετες φορες   εχουμε κανει διαφορα εχουμε γαμησει με τον φιλο μου τον ανδρεα και τον φιλο μου τον δημητρη   και ειναι και αναλογα την καθε κοπελα που θα γνωρισουμε απο ολες παιρνουμε τηλεφωνα απλως κανουμε προσεχτικες κινησεις βλεπουμε της ελευθερες  με τις  φιλε   του και κανουμε παιχνιδι κανουμε κοπλιμεντα  η αυτες μας κανουνε   και το γλενταμε μετα

εχω πεθανει στο γελιοο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Όχι φοιτητές φίλε. Μαύρους βραχιολακιδες και λοιπούς καραγκιοζιδες που τριγυρνανε στο μοναστηράκι παίζουν μουσική καπνίζουν χόρτο κλπ. Στήνονται σε κομβικά σημεία και μιλανε σε οποια περάσει, εκατοντάδες τη μέρα. Κάποια τους κάθεται. Πολλοί μαύροι που έβλεπα στο μοναστηράκι πριν 2 χρόνια πλέον την εχουνε κάνει για τας ευρωπας γνωρίζοντας σεξυ τουριστριουλα

πως το ξρεις αυτο τυπε, κρατησες την συσταση τους και εχεις αλληλογραφια?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
για να γαμησεις πρεπει να βγεις  εξω με  φιλους  αλλιως   δεν    γαμας    

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τίποτε από τα παραπάνω δεν είναι πλάκα.
Εσύ σε ποιό αναφέρεσαι ;

Σε αυτή που παρακάλαγε τον αλβανό ;
ΑΛΗΘΕΙΑ 100%.
Ο ένας που έριξε χυλόπιτα, ήταν πλαστικός χειρουργός , νέος τότε σχετικά , γνωστός μου.
Τώρα μένει σε σπίτι αντικειμενικής κάτι  μύρια και οδηγεί όχημα 7000cc
και του το θυμίζω ακόμη και κλαίμε στο γέλιο.

Η ίδια γκόμενα, επόμενη μέρα ή μάλλον νύχτα , παρακάλαγε ολλανδό που είχε ξεράσει στο πεζοδρόμιο έξω από το ίδιο μπαρ και καθόταν πάνω στα ξερατά του, στο πεζοδρόμιο , έξω από το ίδιο μπαρ. Όπου πάλι είχε ρίξει καμιά 50ρια χυλόπιτες το ίδιο βράδυ.
Ελλεηνίδα φοιτήτρια , που είχε πάει με την .... αδελφή της στη Νάουσα.

αυτο πως το ξερεις, ήσουν παρων τυπε??

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
το     σημαντικοτερο θεμα ειναι να εχεις     εμφανιση   και στυλ  και μιλας  και δεν εισαι παγωκολονα   αν τα εχεις αυτα δεν εχεις προβλημα η γκομενες  αυτα   θελουνε  

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
ετσι παει γαμας εχεις το τηλεφωνο της τυπισας και αν περασες ωραια ξανακανονιζεις  να επαναληφθει το γαμησακι 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Σε πόσα μαγαζιά ξέρεις το προσωπικό;

Από αυτά πόσες έχεις φάει;

Σε αρκετά για να βγαίνω 10 μέρες τη βδομάδα .
Από αυτά έφαγα σε ένα χρόνο, όσες δεν είχα φάει όλη μου τη ζωή μέχρι τα 25.
Σου αρκούν αυτά ;;;;;;;
Αν είσαι δικός τους, σου κάνουν διαφήμιση κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom