dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Τα αρχίδια μας θα πάρεις ...
πάλι ...
κι απόψε ...
εχω κανει φοβερα ντυσιματα αποψε
Τα αρχίδια μας θα πάρεις ...
πάλι ...
κι απόψε ...
τι παει να πει αγνωστος μαν? μη-celebrity?και αρλεκίνος να έχεις ντυθεί , αν πας άγνωστος στα μαγαζιά,
είσαι 100% καμμένος ...
και αρλεκίνος να έχεις ντυθεί , αν πας άγνωστος στα μαγαζιά,
είσαι 100% καμμένος ...
εγγυηση αποτυχίαςua pao why sleep μετα βουντου κ μετα β ψυχιατρικη για αφτερ
τι παει να πει αγνωστος μαν? μη-celebrity?
εγγυηση αποτυχίας
δανεισου ενα μικρό σκυλάκι χαριτωμένο απο μια φίλη σου και πάνε 2 ώρες βόλτα σε μια πλατεία με 5 τηλέφωνα θα φύγεις και δεν θα χαλασεις και φράγκοgia pes
Έχεις δίκιο σε αυτό!Πραγματικά.
Ούτε τυχαία δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσει.
Ούτε κατά λάθος.
Θα γαμήσουν όμως οι του μαγαζιού.
Όλοι.
Και οι Αλβανοί.
Και ο ντόπας θα έχει βοηθήσει σε αυτό.
Όταν γαμάνε, αν είχαν φιλότιμο , θα έλεγαν
"στην υγειά του μαλάκα"
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ...
2 χυλοπιτες χτες γκαζι κ ενα κινητο στο οποιο παιρνω τωρα κ λεει δεν χρησιμοποιειται
αρα μου εδωσε ψευτικο
Κάνε αυτό που σου υπέδειξε ο Zeljiko και γνωρίσου με το προσωπικό ενός μαγαζιού.2 χυλοπιτες χτες γκαζι κ ενα κινητο στο οποιο παιρνω τωρα κ λεει δεν χρησιμοποιειται
αρα μου εδωσε ψευτικο
Κάνε αυτό που σου υπέδειξε ο Zeljiko και γνωρίσου με το προσωπικό ενός μαγαζιού.
Ασχέτως όμως που σου έδωσε ψεύτικο αριθμό, παίρνεις τηλέφωνο και μάλιστα τέτοια ώρα; Κατακαλόκαιρο Κυριακή πρωί το πιο πιθανό είναι να κόβει τούφες. Τι περιμένεις να σκεφτεί όταν την ώρα που κοιμάται βαράει κλήση σου; Μήπως ότι την έβλεπες στον ύπνο σου και δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις; Στέλνε καλύτερα μήνυμα. Καλώς ή κακώς, ο περισσότερες κόσμος δε μιλάει πια στο τηλέφωνο.
Και κάτι τελευταίο. Με 3 μόνο πεσίματα μέσα σε ολόκληρο βράδυ περιμένεις να κάνεις δουλειά;
Άμα με 3 άκυρα σου γαμιέται η ψυχολογία, μάλλον δεν είναι για σένα το σπορ. Grow some balls and man the fuck up!μου γαμησανε την ψυχολογια παλι χτες
με ξεφτυλισανε
Φίλε η λύση είναι βόλτα στη πλάκα και όπου ακούσεις αγγλικά χώνεσαι!!μου γαμησανε την ψυχολογια παλι χτες
με ξεφτυλισανε
Χτες καφές με ελλεεινίδα παντρεμένη. Smartphone στο χέρι κάθε λίγο ματιές στο smartphone και να χαζοχομογελάει. Ε ήρθε η ώρα κλασικά να πάει με την ξαδέρφη τουαλέτα. Κάνω slide το κινητό της τι να δω!
- Ο πούτσος μου έχει πρηστεί..... της έγραφε ο άλλος στο facebook
Η ελλεεινίδα έκανε cyber όπως πίναμε καφέ! Το είχα φανταστεί γιατί χαζογέλαγε και δεν καταλάβαινε τι συζητάγαμε όλη την ώρα....
Φίλε η λύση είναι βόλτα στη πλάκα και όπου ακούσεις αγγλικά χώνεσαι!!
Επίσης έχει δίκιο ο φίλος! Ποτέ τηλέφωνο το πρωί !! Το απόγευμα όταν ξεκινάει να πέφτει ο ήλιος ένα αδιάφορο μήνυμα! Η επόμενη συνάντηση όπως και να έχει σε μια εβδομάδα θα γίνει... ;)