iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
το ιδιο κοντα στο θανατο ειναι τυπε,ε; :S
Το ιδιο κοντα να σε βρει η πραγματικη αγαπη τυπε. :S :S :S
το ιδιο κοντα στο θανατο ειναι τυπε,ε; :S
Το γεγονος οτι υπαρχουν πολλες παρθενες το πιστευω και εγω! Υπαρχουν πολλες γυναικες που εχουν παει μονο με 1/2 ανδρες!Agie ειχα πει την γνωμη μου και το μεσημερι,στην Ελλαδα υπαρχουν τα 2 ακρα απο τη μια γυναικες(μιλαμε ηλικιες 22-35) που μεχρι τα 35 εχουνε παει με 505 και αλλες που μπορει μεχρι και τα 22-27 να ειναι παρθενες :S :S :S
Το ιδιο κοντα να σε βρει η πραγματικη αγαπη τυπε. :S :S :S
τυπε ποιος ειπε οτι δεν υπαρχει πραγματικη αγαπη;
Καποιος που βιαστηκε να μιλησει τυπε. :S :S :S
Αλλα ειναι και περιπτωσεις που και ολη την εβδομαδα free να ηταν..Παλι μονοι τους θα την παιζανε..Γιατι?Γιατι την γυναικα την ντρεπονται.Το μυστικο ειναι να μιλας οπως θα μιλουσες σε εναν αγνωστο να ξεπαρκαρει το αμαξι του.Θρασος δηλ.Να μην εισαι πολυ ευγενικος με τις γκομενες.Να εχεις παιδεια..Αλλα οχι και υπερβολικη ευγενεια.
Προσωπικά δεν έχω βγει με κανέναν απο facebook. Το θεωρώ κουταμάρα.
Δεν νομιζω να σου απαντησει, ειναι στην αγκαλια του Μορφεα.Στα αρχίδια μας με ποιούς έχεις βγεί.
Και τι θεωρείς κουταμάρα επίσης.
Αυτό για το οποίο με τρώει η περιέργεια για σένα και τις υπόλοιπες γυναίκες του φόρουμ.
Έχεις βγει ποτέ με κάποιον
που να μην φόραγε αθλητικά παπούτσια ;
Εδώ είναι τα δύσκολα ...
Δεν νομιζω να σου απαντησει, ειναι στην αγκαλια του Μορφεα.
Παντου ρε αχρηστε αθλητικα φορανε όλοι οι αντρες.Απο γάμους μέχρι μπουζουκια
Ειμαι φυσικοθεραπευτης και ετσι φτιαχνω τον δικο μου χρονο οπως θελω εχω αυτην την πολυτελεια ειναι η αληθεια.Αλλα ειναι και περιπτωσεις που και ολη την εβδομαδα free να ηταν..Παλι μονοι τους θα την παιζανε..Γιατι?Γιατι την γυναικα την ντρεπονται.Το μυστικο ειναι να μιλας οπως θα μιλουσες σε εναν αγνωστο να ξεπαρκαρει το αμαξι του.Θρασος δηλ.Να μην εισαι πολυ ευγενικος με τις γκομενες.Να εχεις παιδεια..Αλλα οχι και υπερβολικη ευγενεια.
Αυτό μου λένε οι γκόμενες οτι το κάνουν οι παντρεμένοι είναι πολύ στα αρχίδια τους χύμα όταν μιλάνε σε γκόμενες και έτσι αυτές καταλαβαίνουν οτι είναι παντρεμένοι.
Δεν χρειάζεται τύπε.
Για σένα, αν και σου έχει ρίξει πολλά ...
είσαι από τους λίγους εδώ μέσα, που το προαίσθημά μου,
λέει ότι είσαι καθαρός ... από ...
ότι
Εγώ έτσι ήμουν και ανύπαντρος, από τη στιγμή που έπαψα να είμαι πυρφορός.
Σχετικά νωρίς ευτυχώς.
Αθλητικά δεν εχω καν τύπε, ενα ζευγαρι παμπαλαια εχω που τα φοραω οταν παμε για μπασκετ με κατι φιλους μια στο τοσο.
Εγώ έτσι ήμουν και ανύπαντρος, από τη στιγμή που έπαψα να είμαι πυρφορός.
Σχετικά νωρίς ευτυχώς.
Τύπε να κανω μια αδιακριτη ερωτηση? Αν θες απαντας.
Γιατι παντρευτηκες?
τυπε η μανα σου και η αδερφη σου σε πηραν στο λαιμο τους :-Γενικά σε θεωρητικό επίπεδο , δεν ήμουν ποτέ αντίθετος με το γάμο.
Παντρεύτηκα νωρίς, γιατί η κυρά έγινε κολλητή με την αδελφή μου και με τη μάνα μου
και με ψήσαν αυτές ... Ακούγεται αστείο το ξέρω.
Πληρούσε και τις βασικές προδιαγραφές βέβαια η κυρά , για να μη μου χαλάει το
προφίλ που ήθελα να πλασάρω τότε, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.
Εσύ, γιατί παντρεύτηκες ;
τωρα θα γαμουσες στα φανερα και χωρις αγχος ψηλες αλογες μεχρι τα βαθια σου γεραματα
οφ κορσΕσύ έτσι κάνεις τύπε ;