enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
oxi type μαλιστα η μια ειναι κ ωραιο μουνετο :S :S
τυπε μηπως δεν ειναι μουνετο και κρυβει κανενα ενοχο μυστικο; :S :S :S
oxi type μαλιστα η μια ειναι κ ωραιο μουνετο :S :S
Στην παρεα της γυναικας μου, η ομορφοτερη, 172 ξανθια κορμαρα, εχασε την παρθενια της στα 26-27 (τωρα ειναι 33). Κατι αλλες φιλες χοντρες στο μεταξυ ειχαν παει με τα μισα νοτια προαστεια.
Στην παρεα της γυναικας μου, η ομορφοτερη, 172 ξανθια κορμαρα, εχασε την παρθενια της στα 26-27 (τωρα ειναι 33). Κατι αλλες φιλες χοντρες στο μεταξυ ειχαν παει με τα μισα νοτια προαστεια.
oxi re type soy λεω ψηλη με κωλαρα ομορφη Βορειοελλαδιτισα :S :S :S
αυτο λεω και γω ρε τυπε οτι στην Ελλαδα καποιες γαμιουνται με καποιους (οχι ολους ) και καποιες αλλες μενουν αποτιστες :S :S :S
τυπε μπορει να ειχε μυαλα ελλεϊνιδας
τυπε αν ειναι καλο μουνετο και καλος χαρακτηρας,στραβοι ειναι οι τυποι εκει; :S :S :S
αυτο λεω και γω ρε τυπε οτι στην Ελλαδα καποιες γαμιουνται με καποιους (οχι ολους ) και καποιες αλλες μενουν αποτιστες :S :S :S
Υπαρχει και το αλλο φαινομενο. Ξερω πολλες 25-35 χρονων που εχουν παει με ενα δυο το πολυ και μερικες στην ιδια ηλικια που εχουν παει με 20+. Περιπτωση που να εχει παει με 5-6 για παραδειγμα, δεν ξερω καμια. Στις μικροτερες ηλικιες δεν ξερω τι γινεται.
καλο κοριτσι ειναι ρε τυπε,απλα οταν το γυρισα στο ερωτικο με κοιταξε λες και ειμαι ο
:S :S :S
YΓ.και αλλοι γνωστοι μου που προσπαθησαν να κανουν κατι καταλαβαν οτι ειναι παρθενα :S :S :S
τυπε οι χοντρες θα ηταν φιλες της αννουλας του μπιμπι
τυπε μπορει να μην ετοιμη να τον φαει ακομη :S :S :S :S
εχω το τηλ της αν θες ανεβα σαλονικα να σε δουμε
τυπε ψαχνεις για ηρωες
type ti avatar einai ayto
τζιτζι τυπε
iakovos clopyright type.η αληθεια να λεγεται
aderfe pou eisai?
τυπε μηπως δεν ειναι μουνετο και κρυβει κανενα ενοχο μυστικο; :S :S :S
τυπε μπορει να μην ετοιμη να τον φαει ακομη :S :S :S :S
εχω το τηλ της αν θες ανεβα σαλονικα να σε δουμε