Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
313
Πόντοι
36
Σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα βιντεακι στο γιουτιουμπ στο οποίο μπορούσαμε να εκθεσουμε την συμπεριφορά της Ελλεηνίδας.
Σαν τίτλο μπορούμε να βάλουμε : Greek women vs European women ή Greek women vs Slavic women.
Το περιεχόμενο μπορεί να έχει σκηνές εναλλασσόμενες από αντιδράσεις Ελληνίδων και ξένων γυναικών όταν τις φλερτάρει ο Έλληνας. Πηγή έμπνευσης μπορεί να αποτελέσουν και τα βίντεο του vibrator που έχει "δράσει" τόσο στην Αθηνα, όσο και έξω, στην Αγγλια(Πήγε κι αυτός στην χειρότερη χώρα της Ευρωπης, όσον αφορά το φλερτ  :rolleyes:)
Δίνω ιδέα για κάποιους που το έχουν με τα βίντεο και εχουν καλές εμπνεύσεις.
Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν κάποιες καρακάξες και να μιλάνε για άνδρες και να λένε του κόσμου τις μαλακιες κι εμειςνα τις κοροιδευουμε μόνο εδώ μέσα όπου μπαίνουν 2 και 3 γκομενες και σχολιάζουν(Βλ. Πενταγιωτισσα, Αλιντισσα, Βανιτυ κλπ).

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Γαμος  :2funny: :2funny:

ουτε τον σκέφτομαι! Εγω γουστάρω να εχω τα χομπι μου το στοίχημα τις τσαρκες το γυμναστηριο τον υπνο μετα τη δουλεια δεν θελω ευθύνες ουτε παιδια προς το παρον. Δεν είμαι ωριμος να κανω οικογενεια. Και δεν θελω κιολας προς το παρον.

Και θελει καλη επιλογή πριν μπει το στεφάνι μην τρεχεις μετα με δικηγόρους και μαλακιες τέτοιες.

Ποσο χρονο εισαι τυπε??

Προσωπικα παντρευθηκα, περασα μεσες ακρες καλα, αλλα παιχθηκε κοντρα χοντρη με πεθερικα και μιας και η πρωην συζυγος εγερνε προς το μερος τους, την εκανα διακριτικα , ενας λογος παραπανω μην εχοντας και απογονους! Ετυχα παντρεμενος για μια πενταετια, και προς τιμην της πρωην συζυγου το διαζυγιο βγηκε συναινετικο χωρις καμια αξιωση ο ενας απο τον αλλον. Με κοινο δικηγορο φανταστειται! Ο δικηγορος μου ελεγε, μα καλα τωρα εσεις χωριζεται?? Δεν το πιστευω! Και του απαντησα, ετσι δειχνει!

Τωρα, μετα απο 2 χρονια εχω νταραβεριστει με αρκετες ελλεηνιδες, και η αληθεια ειναι οτι ΚΑΜΙΑ δεν εχω βρει να πλησιαζει εστω και λιγο στην πρωην. Χωρις να σημαινει οτι η πρωην ηταν τελεια! Αλλα ο καθενας εχει τα κριτηρια του. Προσωπικα δεν θα χωριζα, δεν ειχα αλλον λογο, εαν δεν ειχε παιχθει χοντρη κοντρα με τα πεθερικα και ΚΥΡΙΩΣ οτι εγερνε προς το μερος τους. Δεν δεχομουν τετοιες συνθηκες με τιποτα. Οποτε πηρα την αξιοπρεπεια μου και απεχωρησα διακριτικα!

Προς το παρον δεν εχω αλλαξει γνωμη, και βλεπω οτι η ελευθερια και το να εχεις το ΚΕΦΑΛΙ σου ΗΣΥΧΟ εχει τεραστια ΑΞΙΑ. Δεν ξερω εαν συνεχισω ετσι, που ετσι το κοβω, τι θα σκεφτομαι οταν θα πεθαινω μονος μου......χαχαχαχα

:hi:

ΥΓ. Ημουν και ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ οικονομικα.

Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβεια και φυλακη??

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Ποσο χρονο εισαι τυπε??

Προσωπικα παντρευθηκα, περασα μεσες ακρες καλα, αλλα παιχθηκε κοντρα χοντρη με πεθερικα και μιας και η πρωην συζυγος εγερνε προς το μερος τους, την εκανα διακριτικα , ενας λογος παραπανω μην εχοντας και απογονους! Ετυχα παντρεμενος για μια πενταετια, και προς τιμην της πρωην συζυγου το διαζυγιο βγηκε συναινετικο χωρις καμια αξιωση ο ενας απο τον αλλον. Με κοινο δικηγορο φανταστειται! Ο δικηγορος μου ελεγε, μα καλα τωρα εσεις χωριζεται?? Δεν το πιστευω! Και του απαντησα, ετσι δειχνει!

Τωρα, μετα απο 2 χρονια εχω νταραβεριστει με αρκετες ελλεηνιδες, και η αληθεια ειναι οτι ΚΑΜΙΑ δεν εχω βρει να πλησιαζει εστω και λιγο στην πρωην. Χωρις να σημαινει οτι η πρωην ηταν τελεια! Αλλα ο καθενας εχει τα κριτηρια του. Προσωπικα δεν θα χωριζα, δεν ειχα αλλον λογο, εαν δεν ειχε παιχθει χοντρη κοντρα με τα πεθερικα και ΚΥΡΙΩΣ οτι εγερνε προς το μερος τους. Δεν δεχομουν τετοιες συνθηκες με τιποτα. Οποτε πηρα την αξιοπρεπεια μου και απεχωρησα διακριτικα!

Προς το παρον δεν εχω αλλαξει γνωμη, και βλεπω οτι η ελευθερια και το να εχεις το ΚΕΦΑΛΙ σου ΗΣΥΧΟ εχει τεραστια ΑΞΙΑ. Δεν ξερω εαν συνεχισω ετσι, που ετσι το κοβω, τι θα σκεφτομαι οταν θα πεθαινω μονος μου......χαχαχαχα

:hi:

ΥΓ. Ημουν και ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ οικονομικα.

Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβεια και φυλακη??
Σώγαμπρος;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εαν δεν ειχε παιχθει χοντρη κοντρα με τα πεθερικα και ΚΥΡΙΩΣ οτι εγερνε προς το μερος τους.
Έμαθες κάτι.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

1)Ορφανή

Θα σου πω κι ένα δεύτερο

2)Μοναχοπαίδι.

ΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ... τουλάχιστον ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗ.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16

Πες στην πρώην σου, να χωρίσει με τα πεθερικά σου για να τα ξανά βρείτε.
Είσαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της φίλε μου.

:cool2:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.233
Πόντοι
206
αδερφε οταν παντρευεσαι εισαι εσυ και η γυναικα σου.αν ολα ηταν καλα μεταξυ σας επρεπε να τους κανετε περα ακομα κι αν το σπιτι ηταν δικο της.ευτηχως που δεν ειχατε παιδια...
το οτι χωρισατε σημαινει πως τελικα δεν υπηρχε ισχυρος δεσμος..

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Πες στην πρώην σου, να χωρίσει με τα πεθερικά σου για να τα ξανά βρείτε.
Είσαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της φίλε μου.

:cool2:

Τα πεθερικά σκοτώνουν και μεγάλους έρωτες.

Και οι ... κουνιάδες.

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1

Και οι ... κουνιάδες.

Ρε Λακη θεε εφαγα αποριψη απο γκομενα που τα ειχαμε πολλα χρονια γιατι λεει κουραστηκε (εκανα πολλα για αυτη αλλα δεν τα εκτιμησε φαινεται) απο την σχεση πως πιστευεις πρεπει να το αντιμετωπισω εσυ τι θα εκανες?? Ειμαι 20 χρονων ακομα δεν εχω χτισει χαρακτηρα :(

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε Λακη θεε εφαγα αποριψη απο γκομενα που τα ειχαμε πολλα χρονια γιατι λεει κουραστηκε (εκανα πολλα για αυτη αλλα δεν τα εκτιμησε φαινεται) απο την σχεση πως πιστευεις πρεπει να το αντιμετωπισω εσυ τι θα εκανες?? Ειμαι 20 χρονων ακομα δεν εχω χτισει χαρακτηρα :(
Εισαι 20 χρονων και τα ειχατε πολλα χρονια και ειχες κανει πολλα γι αυτην  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Και οι ... κουνιάδες.
Οι κουνιαδες ειναι και οι πιο δυνατές μάρτυρες στις δίκες κατοπιν του χωρισμού για διατροφές και περιουσίες.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Οι κουνιαδες ειναι και οι πιο δυνατές μάρτυρες στις δίκες κατοπιν του χωρισμού για διατροφές και περιουσίες.
bwigodner-recruitment-motivation-key-traits-retention-of-efficacious-account-management-executives-9-638.jpg

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Εντωμεταξυ μερικοί πανε και γραφουν "καυλα" σε κάποιες που δεν βλέπονται και αναρωτιόμαστε πόσο καιρό έχουν να γαμήσουν και γιατί τελειώνουν οι σακούλες στα σουπερ μαρκετ.Έλεος δηλαδή!!  :headbang: :headbang:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εντωμεταξυ μερικοί πανε και γραφουν "καυλα" σε κάποιες που δεν βλέπονται και αναρωτιόμαστε πόσο καιρό έχουν να γαμήσουν και γιατί τελειώνουν οι σακούλες στα σουπερ μαρκετ.Έλεος δηλαδή!!  :headbang: :headbang:

to exo kanei k ego afto

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Έμαθες κάτι.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

2)Μοναχοπαίδι.

ΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ... τουλάχιστον ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗ.

όχι ΟΧΙ μακριά!!!!!!!!!!!!
μακριά διότι θα εχει την απαίτηση να της φέρεσαι οπως ο πατέρας της, σαν πριγκίπισσα

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16

Στο FB εννοείς ;;;

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
eχω γραψει σε βοδι δαπιτισα 150 κιλα λιπος εισαι κουκλιτσα  :)

μου απανταει σευχαριστω πολυ  :)

Γιατι ρε φίλε?Για να πάρει δύναμη να αδιάσει και  το άλλο ράφι του ψυγείου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom