alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Αρα στο περιπου ξερετε οι γιατροι τι γινεται, και μας δουλευετε κανονικαΝαι. Η ύλη είναι αχανής. Το ανθρώπινο σώμα δυσλειτουργεί με ποικίλους τρόπους.
Αρα στο περιπου ξερετε οι γιατροι τι γινεται, και μας δουλευετε κανονικαΝαι. Η ύλη είναι αχανής. Το ανθρώπινο σώμα δυσλειτουργεί με ποικίλους τρόπους.
Τελικός το πέος του αξιόλογου άνδρα το καθαρίζεις τελετουργικά, και με επιμονή; Πχ 10 φορές;
Φαίνεται ότι κατέχεις το ζήτημα.
Α, και κάτι ακόμα:
Εξετάσεις τους ζητάς; Εννοώ για ΣΜΝ.
Αρα στο περιπου ξερετε οι γιατροι τι γινεται, και μας δουλευετε κανονικα
Αρα στο περιπου ξερετε οι γιατροι τι γινεται, και μας δουλευετε κανονικα
Nα ρωτησω δικηγορο για ποιο λογο? Ασχετα λετε.
Εγω ειπα στην κοπελα οτι η πορνεια ειναι πταισμα και πεταγεται ο κωλογερος και λεει οτι "το παραγαμησαμε το θεμα" κι εσυ για μετατροπες κατηγοριας και μαστρωπειες και να ρωτησω δικηγορο.
Πατε καλα?
Προετρεψα εγω για βιζιτα. Το εριξες κι εσυ στα ταλισκερ?Εκανε πως δεν καταλαβαινει αλλα εκοψε μαχαιρι τις προτροπες στην αλλη για βιζιτες. Υπαρχουν ομως τα προηγουμενα
Φυσικα, μονο για αδηλωτη μιλαμε.Η ΑΔΗΛΩΤΗ πορνεία στην Ελλάδα είναι πταίσμα απο το 2010,
με νόμο που προτάθηκε από το συναγωνιστής Καστανίδη !
( Η "δηλωμένη " πορνεία επιτρέπεται )
Όχι. Ακόμη και από το στοματικό μπορούμε να κολλήσουμε HPV (το 90% του σεξουαλικώς ενεργού πληθυσμού θα έρθει σε επαφή με κάποιο στέλεχος) αλλά η λοίμωξη είναι αυτοπεριορίζομενη συνήθως και η πιθανότητα για καρκίνο τραχήλου μήτρας, καρκίνο του πέους, της στοματικής κοιλότητας κλπ είναι μικρός. Ξέρω το σεξουαλικό ιστορικό των ατόμων με τα οποία παίζω (συνήθως), αλλιώς παίρνω επαρκείς προφυλάξεις.
Tυπε σε ολες τις επιστημες η υλη είναι αχανης απλα ο καλος εστιάζει εκει που πρέπει ;)
τι τη πέρασες την βικτωρια? να είναι παπαγάλος? με φωτοτυπικο μηχανημα το μυαλο της???
Σιγα μην ξεκουβαληθει 20 ετων παλικαρι να τρεχει στις αμερικές, επειδη η γκομενα θελει να τη δει Μανταμ Κιουρί. Πας καλα? Κι εσυ γιατι τον θελεις μαζι? Μπας και εκλεισες μαζι του ως γυναικα και θα παντρευτειτε κιολας? Τι ακουω θεε μου.Εξαρτάται το πόσο καλός ιατρός θέλεις να γίνεις. Εγώ επεξεργάζομαι την ιδέα να δώσω USMLE (τις εισαγωγικές εξετάσεις για Αμερική αν και δεν δέχεται το bf να έρθει Αμερική) οπότε κάθε γραμμή που διαβάζω είναι δυνητικά χρήσιμη.
Εξαρτάται το πόσο καλός ιατρός θέλεις να γίνεις. Εγώ επεξεργάζομαι την ιδέα να δώσω USMLE (τις εισαγωγικές εξετάσεις για Αμερική αν και δεν δέχεται το bf να έρθει Αμερική) οπότε κάθε γραμμή που διαβάζω είναι δυνητικά χρήσιμη.
Εξαρτάται το πόσο καλός ιατρός θέλεις να γίνεις. Εγώ επεξεργάζομαι την ιδέα να δώσω USMLE (τις εισαγωγικές εξετάσεις για Αμερική αν και δεν δέχεται το bf να έρθει Αμερική) οπότε κάθε γραμμή που διαβάζω είναι δυνητικά χρήσιμη.
Προετρεψα εγω για βιζιτα. Το εριξες κι εσυ στα ταλισκερ?
Άρα δεν έκανες ποτέ one night stand, ούτε αιδοιολειχία σε άλλη κοπέλα...
ποσες ωρες διαβαζεις την ημερα?
Έχω κάνει, με πλήρεις προφυλάξεις και με κοπέλα έχω παίξει, την πρώην ενός κολλητού μου (μου το είχε ζητήσει εκείνος <3 πολύ καλός παιδί)
Έχω κάνει, με πλήρεις προφυλάξεις και με κοπέλα έχω παίξει, την πρώην ενός κολλητού μου (μου το είχε ζητήσει εκείνος <3 πολύ καλός παιδί)