Χοντροναι κ δε μ κανουν πρεπει να τα γυρισω πισω. 44 φοραω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τι τα πηρες τοτε?ναι κ δε μ κανουν πρεπει να τα γυρισω πισω. 44 φοραω
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
λακη φορεσε τα γυαλια πρεσβυωπιας κ διαβασε
Τι σημαίνει η φωτό ;
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ;
Θες να βρω την πατούσα που ΕΙΧΕΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ;;;
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
για πια λετε ρε τι εχασα?
Για τη πεντα εφταγιωτισσα αν έχει πατούχα νούμερο 36 η 46
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
ναι κ δε μ κανουν πρεπει να τα γυρισω πισω. 44 φοραω
Εντάξει τώρα αρχίζω να ανυσηχώ!!!!! Λες να είναι τραβέλι;;;; :S :S :S :S
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
42 γράφει ναι,απο που τις έκλεψες?η τις δανειστικες??καλα λέω όρθια μένεις αμα λιποθυμάς.Το καλοκαίρι κάνουν και για βατραχοπέδιλα
Πουστης χοντρομπαλας κροσακι ρε. Όλοι αυτοι παριστανουν γυναικες εδω. Καρφωθηκε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Tι γαμας με cosworth τύπε? Για πες?Ναι ... αλλά ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΜΠΑΖΑ.
victoria2419
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2015
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1
Δεν με διακρίνει αυτοκτονικός ιδεασμός, δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα, ζω μια απόλυτα λειτουργική και παραγωγική ζωή. Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με την ποίηση και την λογοτεχνία. Εάν δεν έχετε νιώσει ποτέ ακατανίκητη έλξη και συγκίνηση για τα βιβλία σίγουρα δεν μπορείτε να συναισθανθείτε αυτό που λέω. wtf. Επειδή δεν είμαι αμόρφωτη και έχω σφαιρικές γνώσεις και ευρύτερη καλλιέργεια δεν σημαίνει ότι είμαι ούτε μπάζο, ούτε τέρας, ούτε τρολλ. :p Μπαίνω στο forum ευελπιστώντας να συνδιαλεχθώ με open minded άτομα για το σεξ, το οποίο δεν έχει απενοχοποιηθεί πλήρως και εξακολουθεί να αποτελεί taboo θέμα. Επειδή η σαρκική επιθυμία έχει κάτι το ποιητικό, είναι ένας ύμνος στο κάλλος αλλά και την παρακμή και στην κρυμμένη γοητεία της. ^^
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
ναι κ δε μ κανουν πρεπει να τα γυρισω πισω. 44 φοραω
Πάσχει το άτομο .
43 φοραω βλακα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τι σημαίνει η φωτό ;
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ;
Θες να βρω την πατούσα που ΕΙΧΕΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ;;;
Γιωτης παναγιωτης ο κυριος
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
οτι στεκεσαι 110 κιλα ανθρωπος σε τετοιο τακουνι χωρις να κανεις τετακελακη φορεσε τα γυαλια πρεσβυωπιας κ διαβασε
![model-fall-o.gif](http://stream1.gifsoup.com/view/1063184/model-fall-o.gif)
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Τι τα πηρες τοτε?
ειχα μπερδευτει με την αντιστοιχια uk /eu τα χα παραγγηλει απο το ιντερνετ
Επισκέπτης
Δεν με διακρίνει αυτοκτονικός ιδεασμός, δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα, ζω μια απόλυτα λειτουργική και παραγωγική ζωή. Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με την ποίηση και την λογοτεχνία. Εάν δεν έχετε νιώσει ποτέ ακατανίκητη έλξη και συγκίνηση για τα βιβλία σίγουρα δεν μπορείτε να συναισθανθείτε αυτό που λέω. wtf. Επειδή δεν είμαι αμόρφωτη και έχω σφαιρικές γνώσεις και ευρύτερη καλλιέργεια δεν σημαίνει ότι είμαι ούτε μπάζο, ούτε τέρας, ούτε τρολλ. :p Μπαίνω στο forum ευελπιστώντας να συνδιαλεχθώ με open minded άτομα για το σεξ, το οποίο δεν έχει απενοχοποιηθεί πλήρως και εξακολουθεί να αποτελεί taboo θέμα. Επειδή η σαρκική επιθυμία έχει κάτι το ποιητικό, είναι ένας ύμνος στο κάλλος αλλά και την παρακμή και στην κρυμμένη γοητεία της. ^^
Κάνα φράγκο ἔχετε;
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Μπαίνω στο forum ευελπιστώντας να συνδιαλεχθώ με open minded άτομα για το σεξ, το οποίο δεν έχει απενοχοποιηθεί πλήρως και εξακολουθεί να αποτελεί taboo θέμα.
Επειδή όμως είσαι μία 25χρονη, που πηδήχθηκε μόνο μακριά από την πόλη της, μεθυσμένη, με βλάχαρους φοιτητές της κουλτούρας του κώλου ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.
Μόνο να πάρεις από την όποια κουβέντα.
Γι'αυτό μόνο αγάμητοι θα δαπανήσουν χρόνο για κουβέντα μαζί σου.
Η πλειοψηφία ωστόσο , είναι τέτοιοι.
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Πάσχει το άτομο .
Εντάξει για το άρβυλο καιτο αθλητικό το λέει!!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ntopaΔεν με διακρίνει αυτοκτονικός ιδεασμός, δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα, ζω μια απόλυτα λειτουργική και παραγωγική ζωή. Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με την ποίηση και την λογοτεχνία. Εάν δεν έχετε νιώσει ποτέ ακατανίκητη έλξη και συγκίνηση για τα βιβλία σίγουρα δεν μπορείτε να συναισθανθείτε αυτό που λέω. wtf. Επειδή δεν είμαι αμόρφωτη και έχω σφαιρικές γνώσεις και ευρύτερη καλλιέργεια δεν σημαίνει ότι είμαι ούτε μπάζο, ούτε τέρας, ούτε τρολλ. :p Μπαίνω στο forum ευελπιστώντας να συνδιαλεχθώ με open minded άτομα για το σεξ, το οποίο δεν έχει απενοχοποιηθεί πλήρως και εξακολουθεί να αποτελεί taboo θέμα. Επειδή η σαρκική επιθυμία έχει κάτι το ποιητικό, είναι ένας ύμνος στο κάλλος αλλά και την παρακμή και στην κρυμμένη γοητεία της. ^^
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ή καλυτερη σφαιρική γνωση για σενα ειναι μεσα σε πιστολι κ κοιταει κροταφο
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Πιές ενα χαμομήλι και πέσε κοιμήσου δεν είσαι καλά!!!!
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Γουσταρεις Μπακαλη?Κάνα φράγκο ἔχετε;