Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Ρε τύπε, τροχονομο στον πουτσο μου δεν διανοηθηκα να βαλω ποτέ. Τι επαθες?
Τόση κίνηση λες να έχει τύπε μου που θα σου βάλουν και τροχονόμο???
Ρε τύπε, τροχονομο στον πουτσο μου δεν διανοηθηκα να βαλω ποτέ. Τι επαθες?
Ιδεολογικά ταυτίζομαι με τον Nietzsche (με διακρίνει το ίδιο θράσος/αυθάδεια απέναντι στην ζωή), ακολουθώ τα πάθη μου όπως ο Poe, είμαι ρομαντική και με ροπή στην κατάθλιψη όπως ο Καρυωτάκης και ο Baudelaire και χλευάζω τον κόσμο και τις κοινωνικές συμβάσεις σαν τον Dostoyevsky.
Γιατι, δημοσιως τις πηδαω?Προσβάλεις την δημόσια αισθητική και καλαισθησία τύπε ...
Ιδεολογικά ταυτίζομαι με τον Nietzsche (με διακρίνει το ίδιο θράσος/αυθάδεια απέναντι στην ζωή), ακολουθώ τα πάθη μου όπως ο Poe, είμαι ρομαντική και με ροπή στην κατάθλιψη όπως ο Καρυωτάκης και ο Baudelaire και χλευάζω τον κόσμο και τις κοινωνικές συμβάσεις σαν τον Dostoyevsky.
ειναι αγρια και ατίθαση..ποιος θα είναι αραγε ο ικανος.τυχερςο που θα την τιθασευσει?Σκληρη και αδιστακτη στην κανονικη της ζωη, υποτακτικο πουτανακι στο κρεβατι. Ετσι για να κραταει τις ισσοροπιες.
Δεν αντεχω αλλες μαλακιες.
Γιατι, δημοσιως τις πηδαω?
Λεφτά για κανά καλό ψυχολόγο δεν έχεις;
Πάλι εμείς θα την πληρώσουμε ρε πστ μου; :-
Οχι τύπε, να ξεκαθαρισουμε κατι.
Προ ετων εζησα απο αρκετα κοντα το αγχος και την θλιψη μιας κοπελας-μελους εδω μεσα, που την απειλουσαν και την ειχαν στοχοποιησει με παρομοιο τροπο.
Εμπαινε η κοπελα να περασει την ωρα της εδω μεσα, και κατεληγε να κανει εμετούς απο το αγχος.
Για να "διασκεδασουν" καποιοι με την αγωνια της.
Αρκετά.
Η ανοχή σε τετοια πραγματα ειναι ανεπιτρεπτη.
Απο μενα τουλαχιστον.
Αν εσεις θελετε να το παιζετε αναισθητοι προβλημα σας. Εγω οχι. Οπου τα βλεπω αυτα θα τα τσακιζω.
ειναι αγρια και ατίθαση..ποιος θα είναι αραγε ο ικανος.τυχερςο που θα την τιθασευσει?
Ο,τι ειχα να πω επι του θεματος το ειπα και δεν επανερχομαι. Ουτε καν το διαπραγματευομαι.Τσακισε κανα κρεβατι ρε αγριε
Η ζωή μου πλέον είναι μονότονη, πληκτική και φυσιολογική. Ως άτομο έχω ανάγκη τις έντονες συγκινήσεις και μου αρέσει να παίζω με την φωτιά. Μπαίνω εδώ γιατί μπορώ να εκτεθώ χωρίς επιπτώσεις, μπορώ να είμαι ακραία και αυθεντική χωρίς την κοινωνική κατακραυγή. Απαξιωτικό γαμιά ε? Δεν είμαι βέβαιη εάν θα ενδώσω σε κανέναν από εδώ. Σίγουρα πάντως λατρεύω την απαξίωση και τον ευτελισμό.
Διαβασε και λιγο σοπενχαουερ, μπας και καταλαβεις την θεση σου.Ιδεολογικά ταυτίζομαι με τον Nietzsche (με διακρίνει το ίδιο θράσος/αυθάδεια απέναντι στην ζωή), ακολουθώ τα πάθη μου όπως ο Poe, είμαι ρομαντική και με ροπή στην κατάθλιψη όπως ο Καρυωτάκης και ο Baudelaire και χλευάζω τον κόσμο και τις κοινωνικές συμβάσεις σαν τον Dostoyevsky.
εριναλ;Ποιανου κλωνος ειναι τουτη σπαω το κεφαλι μου..
Μην κουραζεσαι.Ποιανου κλωνος ειναι τουτη σπαω το κεφαλι μου..
Υμνείς το ότι το κάνεις.
Θέλει διακριτικότητα το "ιδιαίτερο" γούστο σου.
Οι άλλοι που καρφώνουν μερακλήδες μουσάτους, βλέπεις να το διαφημίζουν ;
Η ζωή μου πλέον είναι μονότονη, πληκτική και φυσιολογική. Ως άτομο έχω ανάγκη τις έντονες συγκινήσεις και μου αρέσει να παίζω με την φωτιά. Μπαίνω εδώ γιατί μπορώ να εκτεθώ χωρίς επιπτώσεις, μπορώ να είμαι ακραία και αυθεντική χωρίς την κοινωνική κατακραυγή. Απαξιωτικό γαμιά ε? Δεν είμαι βέβαιη εάν θα ενδώσω σε κανέναν από εδώ. Σίγουρα πάντως λατρεύω την απαξίωση και τον ευτελισμό.