Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Ιδεολογικά ταυτίζομαι με τον Nietzsche (με διακρίνει το ίδιο θράσος/αυθάδεια απέναντι στην ζωή), ακολουθώ τα πάθη μου όπως ο Poe, είμαι ρομαντική και με ροπή στην κατάθλιψη όπως ο Καρυωτάκης και ο Baudelaire και χλευάζω τον κόσμο και τις κοινωνικές συμβάσεις σαν τον Dostoyevsky.

Εσυ ή εισαι απο τα μεγαλυτερα τρολλ που εχουν περασει απο δω ή εχεις πολυ σοβαρο υπαρξιακο προβλημα σε σημειο αυτοκτονιας το λιγοτερο.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ιδεολογικά ταυτίζομαι με τον Nietzsche (με διακρίνει το ίδιο θράσος/αυθάδεια απέναντι στην ζωή), ακολουθώ τα πάθη μου όπως ο Poe, είμαι ρομαντική και με ροπή στην κατάθλιψη όπως ο Καρυωτάκης και ο Baudelaire και χλευάζω τον κόσμο και τις κοινωνικές συμβάσεις σαν τον Dostoyevsky.

Βασικά στα @@ μας ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Λεφτά για κανά καλό ψυχολόγο δεν έχεις;

Πάλι εμείς θα την πληρώσουμε ρε πστ μου;  :-

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Σκληρη και αδιστακτη στην κανονικη της ζωη, υποτακτικο πουτανακι στο κρεβατι. Ετσι για να κραταει τις ισσοροπιες.
Δεν αντεχω αλλες μαλακιες.
ειναι αγρια και ατίθαση..ποιος θα είναι αραγε ο ικανος.τυχερςο που θα την τιθασευσει?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Γιατι, δημοσιως τις πηδαω?

Υμνείς το ότι το κάνεις.
Θέλει διακριτικότητα το "ιδιαίτερο" γούστο σου.

Οι άλλοι που καρφώνουν μερακλήδες μουσάτους, βλέπεις να το διαφημίζουν ;

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Λεφτά για κανά καλό ψυχολόγο δεν έχεις;

Πάλι εμείς θα την πληρώσουμε ρε πστ μου;  :-

τον προλαβαινει δεν τον προλαβαινει κι αυτον. αλλιως τη βλεπω ειδησεις σε λιγο καιρο (επεσε στις ραγες του μετρο, αποπειραθηκε να πεταξει απο την ταρατσα της κλπ)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οχι τύπε, να ξεκαθαρισουμε κατι.
Προ ετων εζησα απο αρκετα κοντα το αγχος και την θλιψη μιας κοπελας-μελους εδω μεσα, που την απειλουσαν και την ειχαν στοχοποιησει με παρομοιο τροπο.
Εμπαινε η κοπελα να περασει την ωρα της εδω μεσα, και κατεληγε να κανει εμετούς απο το αγχος.
Για να "διασκεδασουν" καποιοι με την αγωνια της.
Αρκετά.
Η ανοχή σε τετοια πραγματα ειναι ανεπιτρεπτη.
Απο μενα τουλαχιστον.
Αν εσεις θελετε να το παιζετε αναισθητοι προβλημα σας. Εγω οχι. Οπου τα βλεπω αυτα θα τα τσακιζω.

Τσακισε κανα κρεβατι ρε αγριε

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Η ζωή μου πλέον είναι μονότονη, πληκτική και φυσιολογική. Ως άτομο έχω ανάγκη τις έντονες συγκινήσεις και μου αρέσει να παίζω με την φωτιά. Μπαίνω εδώ γιατί μπορώ να εκτεθώ χωρίς επιπτώσεις, μπορώ να είμαι ακραία και αυθεντική χωρίς την κοινωνική κατακραυγή. Απαξιωτικό γαμιά ε? Δεν είμαι βέβαιη εάν θα ενδώσω σε κανέναν από εδώ. Σίγουρα πάντως λατρεύω την απαξίωση και τον ευτελισμό.

Σε dungeon να πας!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Διαβασε και λιγο σοπενχαουερ, μπας και καταλαβεις την θεση σου.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
18.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Υμνείς το ότι το κάνεις.
Θέλει διακριτικότητα το "ιδιαίτερο" γούστο σου.

Οι άλλοι που καρφώνουν μερακλήδες μουσάτους, βλέπεις να το διαφημίζουν ;

Εγώ απορώ γιατί παιδεύεται με τόσες χιλιάδες post εδώ μέσα και δεν την στήνει έξω από κανένα bodyline να ικανοποιεί τα βίτσια του; :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η ζωή μου πλέον είναι μονότονη, πληκτική και φυσιολογική. Ως άτομο έχω ανάγκη τις έντονες συγκινήσεις και μου αρέσει να παίζω με την φωτιά. Μπαίνω εδώ γιατί μπορώ να εκτεθώ χωρίς επιπτώσεις, μπορώ να είμαι ακραία και αυθεντική χωρίς την κοινωνική κατακραυγή. Απαξιωτικό γαμιά ε? Δεν είμαι βέβαιη εάν θα ενδώσω σε κανέναν από εδώ. Σίγουρα πάντως λατρεύω την απαξίωση και τον ευτελισμό.

Βαλε το κεφαλι σου στον κωλο σου κ βηξε δυνατα να σου περασει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom