Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Ο Δον Κορνελάκης μη χεσω.
χοντρό
Ο Δον Κορνελάκης μη χεσω.
:-* :-*μωρο μου με φτιαχνεις αποψε!
Το πάχος δεν έχει φύλο. Αν λες αγάμητες τις χοντρές, γιατί να μην είναι αγάμητοι κι οι χοντροί και καράφλες?
Πάντα έτσι κυκλοφορούσα και δεν κάλεσαν ποτέ , πουθενά την αστυνομία ...
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ;
Και τι θα πουν στην αστυνομία ;
Ελάτε να πιάσετε έναν επειδή φοράει σακάκι ;
Παρόλο που ξέρω τις ... κυριάρχες στυλιστικές απόψεις,
του ελληνικού υποκόσμου ...
Δεν ειπαμε οτι δεν γαμανε ρε τύπε. Ειπαμε οτι ΔΕΝ εχει και τοση σημασια, οσο σε εχει πεισει η μοδα. Πότε στους αιωνες της Ιστοριας ηταν προαπαιτουμενο για να γαμησει ο αντρας, να εχει κοιλιακους? Εχουμε τρελαθει?
εδω θα συμφωνησω λιγο..ελάχιστο ρολο παιζει η εμφάνιση..ήμουν αθλητης παλιοτερα και ξερω..πιο πολυ ειναι τα πρότυπα που περνάνε ....πιο πολυ ρολο παίζει στην Γυναίκα απο πλευρας βιολογιας παρα στον άντρα..Εγώ προσπαθώ να μειώσω άλλους ;;;;
Φίλε ... δεν είσαι γελοίος ...
είσαι κλόουν ...
Υ.Γ. Ξεκίνα bodybuilding και πες μας τι θα γαμήσεις.
Πόσες ... και πότε ...
Διοτι υπαρχουν πουτανες. Αλλη ερωτηση;Το πάχος δεν έχει φύλο. Αν λες αγάμητες τις χοντρές, γιατί να μην είναι αγάμητοι κι οι χοντροί και καράφλες?
Α μπραβο. Να που καποιοι γνωριζουν την αλφαβητα.εδω θα συμφωνησω λιγο..ελάχιστο ρολο παιζει η εμφάνιση..ήμουν αθλητης παλιοτερα και ξερω..πιο πολυ ειναι τα πρότυπα που περνάνε ....πιο πολυ ρολο παίζει στην Γυναίκα απο πλευρας βιολογιας παρα στον άντρα..
Δεν είναι εκεί το θεμα Άγιε. Το θέμα είναι ότι μιλάμε συνεχώς για χοντρές και αγάμητες, λες και όλοι εμείς που γράφουμε εδώ είμαστε μοντέλα. Εκεί εστιάζω.Γιατί σχεδόν ο μισός ανδρικός πληθυσμός σε Ευρώπη και Η.Π.Α., είναι ή υπέρβαρος ή καραφλός. Εκτός αν παιστεύετε ότι ο μισός ανδρικός πληθυσμός δεν γαμεί.
Ο καθενας βρισκει ενα ταιρι. Χοντρος, φαλακρος; Βρισκει μια στα κυβικα του. Η βρισκει μια καλυτερη διοτι εχει αλλα πλεονεκτηματα.Γιατί σχεδόν ο μισός ανδρικός πληθυσμός σε Ευρώπη και Η.Π.Α., είναι ή υπέρβαρος ή καραφλός. Εκτός αν παιστεύετε ότι ο μισός ανδρικός πληθυσμός δεν γαμεί.
μαλάκα με κάτι τέτοια αρχίζουν το δούλεμα οι γκόμενες να ξες
Είμαι σε ηλικία που ξέρω ανάγνωση παντως. Γιατί παραπάνω μιλήσαμε για γαμήσι χωρίς να πληρώσεις.Διοτι υπαρχουν πουτανες. Αλλη ερωτηση;
Ποσο χρονων εισαι;
ετσι ειναι..η τουλάχιστον ετσι εχω καταλάβει εγω...Α μπραβο. Να που καποιοι γνωριζουν την αλφαβητα.
Καταλήγει με μία στα κυβικά του. Γιατί ψάχνει για τον απόλυτο μούνο αρχικά που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι έξω από τα κυβικά του.Ο καθενας βρισκει ενα ταιρι. Χοντρος, φαλακρος; Βρισκει μια στα κυβικα του. Η βρισκει μια καλυτερη διοτι εχει αλλα πλεονεκτηματα.
Τι μαλακιες συζητατε τωρα;
Δεν είναι εκεί το θεμα Άγιε. Το θέμα είναι ότι μιλάμε συνεχώς για χοντρές και αγάμητες, λες και όλοι εμείς που γράφουμε εδώ είμαστε μοντέλα. Εκεί εστιάζω.
Μαλάκα ... δεν με έχει δουλέψει ποτέ γκόμενα ... εσύ το ξέρεις ;
Μήπως επειδή δεν ακούω ποτέ , πολλά , από ΜΙΑ γκόμενα,
δεν προλαβαίνουν ;;;;;
Η δική μου τακτικη , αφότου ωρίμασα ως άνδρας (πάει 20 χρόνια πίσω αυτό)
και ξεπέρασα το στάδιο του πυρφορού , κεραστή , που ήμουν μέχρι τα 21-22 ,
είναι μία , αποδίδει πολύ καλά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Είσαι παντού και πάντοτε στα πάνω σου, άψογος και έτοιμος για όλα.
Από τις γκόμενες που σε βλέπουν πρώτη φορά ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
κοιτάς ποιές ψαρώνουν. Χωρίς πολλά πολλά , τους πιάνεις μπλα-μπλα σύντομο
και βλέπεις αν μπορείς να τις πετύχεις κάπου τετ-α-τετ με σκοπό να τον φάνε.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΑΜΕΣΑ, ή αν σε χαλάσουν με οποιοδήποτε τρόπο , παύεις αμέσως να ασχολείσαι και πας σε επόμενη. Εννοείται με την ίδια , όχι δεν ασχολείσα, δεν της ξαναμιλάς ποτέ καν , δεν την ξανακοιτάς, εκτός κι αν γυρίσει και παρακαλέσει αυτή να τον φάει! Με δεδομένο ότι δεν ζεις στο καστελόριζο και ότι οι γυναίκες είναι λιγότερες μόνο από τις μύγες, η τακτική αυτή αποδίδει πάντα.ΓΡΗΓΟΡΑ , ΕΥΚΟΛΑ , ΠΟΙΚΙΛΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Δεν ξερω τι κανονες εχεις βαλει ρε φιλε. Αναγνωση ξερω, οτι διαβασα σε αυτο απαντησα.Είμαι σε ηλικία που ξέρω ανάγνωση παντως. Γιατί παραπάνω μιλήσαμε για γαμήσι χωρίς να πληρώσεις.
Πολύ σωστα εχεις καταλαβει.ετσι ειναι..η τουλάχιστον ετσι εχω καταλάβει εγω...