alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ειμαι εγω ο ιδιος το κινητρο.γιατι? δωσμου κινητρο!
Ειμαι εγω ο ιδιος το κινητρο.γιατι? δωσμου κινητρο!
Γιατι έχεις καλύτερο??Άλλα διαβάσαμε πριν δεσποινίς.
Ειμαι εγω ο ιδιος το κινητρο.
Αν σκεφτεί κανείς, ότι τύπισσες σαν τη Μάρσα Λόρντ,
παίρνουν 2000€ με 3000€ για ένα γαμήσι στη βιομηχανία πορνό ...
και οι τύποι που τη γαμάνε , παίρνουν 1000€ με 2000€
για να της ρίξουν ένα ....
η πενταγιό άνετα 5000€ [size=13pt]αν έδινε[/size], θα έτρωγε ένα γαμήσι
στη βιομηχανία πορνό ...
μια αερόβια να κάνεις και εισαι οκ..λιγο περπάτημα γρηγορο..αντε και ενα κολυμβητήριο..που συνδυάζει μυϊκή ενδυνάμωση με αεροβια μαζι..θα λυθεί το σωμα σου με το κολύμπι..δεν πιστεύω να καπνίζεις?Εγώ είμαι πιο γέρος (μάλλον) και επίσης δεν με απασχολεί.
Αλλά λίγη βασική , χρειάζεται , γιατί αλλιώς πάμε χαμένοι.
Κάμψεις, μονόζυγο (έλξεις), βυθίσεις σε δίζυγο όπως σωστά είπες, είναι από τις καλύτερες.
Αν σκεφτεί κανείς, ότι τύπισσες σαν τη Μάρσα Λόρντ,
παίρνουν 2000€ με 3000€ για ένα γαμήσι στη βιομηχανία πορνό ...
και οι τύποι που τη γαμάνε , παίρνουν 1000€ με 2000€
για να της ρίξουν ένα ....
η πενταγιό άνετα 5000€ [size=13pt]αν έδινε[/size], θα έτρωγε ένα γαμήσι
στη βιομηχανία πορνό ...
Θα μαθεις.δε ξερω τα προσοντα σ τυπε
Ασχετο αλλά καλο....
ολοκληρη ερευνα για μενα?? τιμη μου
όλοι εσείς που κρίνετε την κάθε χοντρούλα και θέλετε τις γυναίκες λαμπάδες είστε φιτ να υποθέσω ?
γιατί άλλοι τρώνε τα νιάτα τους στα gym και τέτοιες απαιτήσεις (σαν του λάκη πχ) δεν έχουν
Καλα, αυτο δεν εχει και μεγαλη σημασια τύπε.όλοι εσείς που κρίνετε την κάθε χοντρούλα και θέλετε τις γυναίκες λαμπάδες είστε φιτ να υποθέσω ?
γιατί άλλοι τρώνε τα νιάτα τους στα gym και τέτοιες απαιτήσεις (σαν του λάκη πχ) δεν έχουν
Αυτή είναι και η δική μου απορία. :Sόλοι εσείς που κρίνετε την κάθε χοντρούλα και θέλετε τις γυναίκες λαμπάδες είστε φιτ να υποθέσω ?
Και ποια θεωρείς ότι είναι τα προσόντα ενός αντρα που πρέπει να έχει για να γαμήσει?Καλα, αυτο δεν εχει και μεγαλη σημασια τύπε.
Αλλο ο αντρας, αλλο η γυναικα.
Ο αντρας ποτέ στην Ιστορια δεν λανσαριζοταν ως "ωραιος" για να εχει επιτυχιες. Αλλα προσοντα πρεπει να εχει ο αντρας. Η γυναικα αντιθετως ηταν αυτη που επρεπε να ειναι ωραια για να τον ελκυει.
Ποτέ ο αντρας δεν ειχε καθηκον να ειναι ωραιος για να ελκυει τη γυναικα.
Εκεινος της εκανε τη χαρη να την προτιμησει.
Μην βλεπεις τωρα που τα τελευταια χρονια τα εχουμε κανει ολα μπουρδελο και γι αυτο γεμισαμε και πουστηδες.
όλοι εσείς που κρίνετε την κάθε χοντρούλα και θέλετε τις γυναίκες λαμπάδες είστε φιτ να υποθέσω ?
Χωρίς να πληρώσεις Λάκη. Αυτός δηλαδή τη γαμάει τσάμπα. Εκτιμησε τη βαρβατίλα τουΑυτοί είναι αγάμητοι ή μπαζοφονιάδες ρε τύπε ...
Με τα μούσμουλα μας βάζεις ;
Είπαμε ... οι μάγκες τρώνε τα καλά ...
Ο αντρας ποτέ στην Ιστορια δεν λανσαριζοταν ως "ωραιος" για να εχει επιτυχιες.