Chris....Ποια ειναι παλι η cr???
Ειδες για να λειπεις απο το site, τα καλυτερα χανεις.Σιγα ρε βλακα μονο ο Μαριος δεν γαμησε
Chris....Ποια ειναι παλι η cr???
Ειδες για να λειπεις απο το site, τα καλυτερα χανεις.Σιγα ρε βλακα μονο ο Μαριος δεν γαμησε
1,63 και 84 κιλα ειναι κατηγορία Σούμο?
Εκανες το χατηρι της Αλιντισσας αν καταλαβες, που ρωταει τοσο καιρο ποια ηταν.
Ε οχι κι ετσι ρε φιλε. Αντε, πες τα κιλα δεν τα υπολογιζω σωστα. Αλλά οχι και το υψος. Δεν ηταν και ταπα.Τι 1,63 ρε;;;
Εγώ είμαι 1,54 και τις έριχνα ενάμιση κεφάλι τουλάχιστον.
Καλε ποια ειναι η Αντιγόνη?Δεν το θυμαμαι σαν νικΕκανες το χατηρι της Αλιντισσας αν καταλαβες, που ρωταει τοσο καιρο ποια ηταν.
Πλακα πλακα τελικα εχετε δει και τις τρεις ε???Τι 1,63 ρε;;;
Εγώ είμαι 1,54 και τις έριχνα ενάμιση κεφάλι τουλάχιστον.
Ε οχι κι ετσι ρε φιλε. Αντε, πες τα κιλα δεν τα υπολογιζω σωστα. Αλλά οχι και το υψος. Δεν ηταν και ταπα.
Πλακα πλακα τελικα εχετε δει και τις τρεις ε???
Πειτε μου οτι εχετε δει και την πολιτικο μηχανικο να γινουν τεσσερις.
Ου γαρ ερχεται μονον...Καλε ποια ειναι η Αντιγόνη?Δεν το θυμαμαι σαν νικ
Παρακαλω??????????Ο αχαχουχας την ειδε αυτη και τοβγαλε εφημεριδα και την αναγκασε σε διαγραφη
Ποσες γαμησες απο δω ρε θα μας τρελλανεις?10 ειμαστε ολες κι ολεςΠλακα πλακα τελικα εχετε δει και τις τρεις ε???
Την ειχα πετυχει για λιγο, δεν εμπαινα και πολυ τοτε, αλλα ρε φιλε ηταν τερμα χαζη.Καλε ποια ειναι η Αντιγόνη?Δεν το θυμαμαι σαν νικ
Ας ανοιγες τα πμ να μαθαινες.Ποσες γαμησες απο δω ρε θα μας τρελλανεις?10 ειμαστε ολες κι ολες
Πλακα πλακα τελικα εχετε δει και τις τρεις ε???
Ουδέν σχολιον.Την ειχα πετυχει για λιγο, δεν εμπαινα και πολυ τοτε, αλλα ρε φιλε ηταν τερμα χαζη.
Βασικα Αλεξ, οντως ηταν τοσο χαζη και στην πραγματικοτητα, η το εβρισκε γοητευτικο να παραστανει την τοσο χαζη;
Καλε ποια ειναι η Αντιγόνη?Δεν το θυμαμαι σαν νικ
Ωχ Παναγια μου. Τεσσερα στα τεσσερα...Ενοείτε την μελαχρινή διοπτροφόρο που έχει την ονομαστική εορτή την 21 Μαΐου;
Μονο αφμ δε βγαλατε ακομα ρε ηλιθιοι το γαμησατε