You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 77.338
- Πόντοι
- 41.129
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 313
- Πόντοι
- 36
Καθησα και διάβαζα αυτό το απίστευτο τρολιν που προκάλεσαν οι 2 κοπέλες του φόρουμ, αλήτισσα και πενταγιωτισσα. Γράφτηκαν αρκετά πράγματα τελειως άσχετα με το θεμα.Καποια που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το ερωτικό κομμάτι, που ήταν χρήσιμες πληροφορίες όπως οι μισθοί που παίζουν στις διάφορες περιοχές της Ελβετιας.
Ή διαφωνία μου είναι όμως με τον εμετικό τρόπο με τον οποίο ορισμένα μέλη αντιμετώπισαν τις κοπέλα και ειδικά την πενταγιωτισσα που ποσταρεις φωτογραφία-ες. Από τη στιγμή που στο μεγαλύτερο κομμάτι της συζήτησης δεν προκαλούσε ή κοπέλα δεν υπήρχε λόγος να την προσβάλει κάποιος. Και στο φόρουμ υπάρχουν κανόνες αλλά κάποιοι δεν θέλουν να τους τηρήσουν. Επίσης από τη στιγμή που συνέχιζε να ποσταρει και πήγαινε με τα νερά των περισσότερων σήμαινε ότι γουσταρει και το έκανε.
Κι εγώ τα έχω με την απαραδεκτη συμπεριφορά των Ελληνίδων και τις κραζω κι εκτός φόρουμ αλλά όταν δεν με προσβάλλουν δεν προσβαλλω και δεν φθανω σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο να μιλάω με απάνθρωπο τρόπο.
Σε κάποια σημεία οι κουβέντες δειχναν αρρωστημένα μυαλά.
Πάμε τώρα στους φανατικούς των Ελληνικών ρδελων. Όσοι έχετε χρήματα καλά κάνετε και τα σπαταλατε και το ευχαριστιεστε. Μην προσπαθείτε όμως στους άλλους να επιβάλλετε την φιλοσοφία σας. Χάνεται το δίκιο σας και δειχνετε ότι είστε απόλυτοι σε κάποια θέματα. Σκεφτείτε επίσης και το γεγονός ότι δεν μένουν όλοι σε μεγάλες πόλεις όπως ή Αθηνα, ή Θεσκη κλπ για να έχουν εύκολη πρόσβαση στα ρδελα και την ποικιλία στις τανες.
Ή διαφωνία μου είναι όμως με τον εμετικό τρόπο με τον οποίο ορισμένα μέλη αντιμετώπισαν τις κοπέλα και ειδικά την πενταγιωτισσα που ποσταρεις φωτογραφία-ες. Από τη στιγμή που στο μεγαλύτερο κομμάτι της συζήτησης δεν προκαλούσε ή κοπέλα δεν υπήρχε λόγος να την προσβάλει κάποιος. Και στο φόρουμ υπάρχουν κανόνες αλλά κάποιοι δεν θέλουν να τους τηρήσουν. Επίσης από τη στιγμή που συνέχιζε να ποσταρει και πήγαινε με τα νερά των περισσότερων σήμαινε ότι γουσταρει και το έκανε.
Κι εγώ τα έχω με την απαραδεκτη συμπεριφορά των Ελληνίδων και τις κραζω κι εκτός φόρουμ αλλά όταν δεν με προσβάλλουν δεν προσβαλλω και δεν φθανω σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο να μιλάω με απάνθρωπο τρόπο.
Πάμε τώρα στους φανατικούς των Ελληνικών ρδελων. Όσοι έχετε χρήματα καλά κάνετε και τα σπαταλατε και το ευχαριστιεστε. Μην προσπαθείτε όμως στους άλλους να επιβάλλετε την φιλοσοφία σας. Χάνεται το δίκιο σας και δειχνετε ότι είστε απόλυτοι σε κάποια θέματα. Σκεφτείτε επίσης και το γεγονός ότι δεν μένουν όλοι σε μεγάλες πόλεις όπως ή Αθηνα, ή Θεσκη κλπ για να έχουν εύκολη πρόσβαση στα ρδελα και την ποικιλία στις τανες.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 77.338
- Πόντοι
- 41.129
αποστολη του αντρα ειναι να γαμει ολη του τη ζωη σαν κουνελι στα μπουρδελα και οταν γινει ραμολιμεντο να γραψει το σπιτι του σε μια 19χρονη ρωσιδα που θα τον πλενει και θα τον ξεσκατιζει κι αυτος θα απλωνει τα ρυτιδιασμενα και ροζιασμενα χερια του πανω στο αλαβαστρινο κορμακι της
εγω θα ηθελα να μου κανει και μασαζ στα αρχιδια το βραδι με τα βελούδινα νεανικα χερακια της πριν κοιμηθώ μου αρεσει πολύ ...
αφου πρωτα θα επινε ολο το γαλατακι της...
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Καθησα και διάβαζα αυτό το απίστευτο τρολιν που προκάλεσαν οι 2 κοπέλες του φόρουμ, αλήτισσα και πενταγιωτισσα. Γράφτηκαν αρκετά πράγματα τελειως άσχετα με το θεμα.Καποια που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το ερωτικό κομμάτι, που ήταν χρήσιμες πληροφορίες όπως οι μισθοί που παίζουν στις διάφορες περιοχές της Ελβετιας.
ακριβως τυπε! πολλοι εδειξαν τον αληθινο κακο εαυτο τουςς...
παρολα αυτα εγω ηθελα, οπως διαπιστωσες, κ ανεβαζα τις φωτο, γτ συνηθως στις προκλησεις απαντω...
μαρεσουν τα παιχνιδια
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
ακριβως τυπε! πολλοι εδειξαν τον αληθινο κακο εαυτο τουςς...
παρολα αυτα εγω ηθελα, οπως διαπιστωσες, κ ανεβαζα τις φωτο, γτ συνηθως στις προκλησεις απαντω...
μαρεσουν τα παιχνιδια
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.068
- Πόντοι
- 6.256
Τωρα στο μεγκα στο δεν εχω λογια , τραγουδαει μια ελλεινηδα σουπερ μουνι, μαρια σοφια τη λενε, για δειτε.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Ντοπα γιατι ολες στο tinder ειναι απο 18 μεχρι 25; Γιατι οι 40αρες λενε οτι ειναι 30;
Επισης γιατι ολες ειναι απο παντειο η απο το Καποδιστριακο;
μαριε εσυ βαλε προφιλ τον κλοουν κ γραψε απο κατω κικμποξερ
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.634
- Πόντοι
- 606
μαριε εσυ βαλε προφιλ τον κλοουν κ γραψε απο κατω κικμποξερ
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 313
- Πόντοι
- 36
@marios51, αν δεν κάνω λάθος, το τιντερ κοιτάει κοπέλες των οποίων τα προφιλ τους στο φεις που συμμετέχουν στο τιντερ είναι ηλικιακά από 18 μέχρι την ηλικία που έχεις δηλώσει εσυ στο φεις.Αυτες που βγαζει μπορεί επισης στο προφίλ τους να έχουν καποια κοινά χαρακτηριστικά με το δικό σου προφίλ, όπως ομάδες φεις, επάγγελμα, αγαπημένες κοινές σελίδες, περιοχη κ.α
Zeljko σε μερικά πράγματα συμφωνούμε. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που αντιμετωπίζονται τα μπουρδέλα στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Πολύ απλά, οι νέοι εκεί στην πλειοψηφία τους ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. Είναι πολύ πιο εύκολο να γαμήσεις από ό,τι εδώ.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
mexri τα 30 σου ναιZeljko σε μερικά πράγματα συμφωνούμε. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που αντιμετωπίζονται τα μπουρδέλα στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Πολύ απλά, οι νέοι εκεί στην πλειοψηφία τους ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. Είναι πολύ πιο εύκολο να γαμήσεις από ό,τι εδώ.
μετα ειναι πολυ χειροτερα στην δυτ ευρωπη....
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Zeljko σε μερικά πράγματα συμφωνούμε. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που αντιμετωπίζονται τα μπουρδέλα στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Πολύ απλά, οι νέοι εκεί στην πλειοψηφία τους ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. Είναι πολύ πιο εύκολο να γαμήσεις από ό,τι εδώ.
Χαίρομαι που συμφωνούμε. Έτσι ακριβώς είναι.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Πουθενα δεν ειναι δυσκολο να γαμησεις,αν προσεχεις λιγο τον εαυτο σου.Αν εισαι σαπιοκοιλιας και κονιορδος,ε δεν προκειται να γαμησεις που να χτυπιεσαι.Zeljko σε μερικά πράγματα συμφωνούμε. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που αντιμετωπίζονται τα μπουρδέλα στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Πολύ απλά, οι νέοι εκεί στην πλειοψηφία τους ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. Είναι πολύ πιο εύκολο να γαμήσεις από ό,τι εδώ.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
και σε πιο μικρους...30+..ο λογος?γενικαγενικα εχει πεσει αντρομανι..κατι οι μεταναστες εντος ΕΕ κατι οι λαθροι,πουτσα παντου εντελει...Και με σένα balkanexpress77 συμφωνώ. Η πορνεία στη δυτική και βόρεια Ευρώπη απευθύνεται βασικά στους μοναχικούς μεσήλικες.