Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
τωρα με την ζεστη ξεκινησαν να φορανε πεδιλα κ φαινεται η ξεραμενη φετα στις πατουσες τους στο μετρο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.338
Πόντοι
41.129
τωρα με την ζεστη ξεκινησαν να φορανε πεδιλα κ φαινεται η ξεραμενη φετα στις πατουσες τους στο μετρο

:vomit: :vomit:

οι ελλεηνιδες εκτος από το χρωμα στο ραφι μπορουν τωρα να διαλεξουν και χρωμα στο μελλοντικο γκομενο τους που θα τους κραταει συντροφια μεχρι τα γεραματα και τον ψοφο τους.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
:vomit: :vomit:

οι ελλεηνιδες εκτος από το χρωμα στο ραφι μπορουν τωρα να διαλεξουν και χρωμα στο μελλοντικο γκομενο τους που θα τους κραταει συντροφια μεχρι τα γεραματα και τον ψοφο τους.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fugioh

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες πως μπορω να ανοιξω καινουργιο thread?

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
313
Πόντοι
36
Καθησα και διάβαζα αυτό το απίστευτο τρολιν που προκάλεσαν οι 2 κοπέλες του φόρουμ, αλήτισσα και πενταγιωτισσα. Γράφτηκαν αρκετά πράγματα τελειως άσχετα με το θεμα.Καποια που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το ερωτικό κομμάτι, που ήταν χρήσιμες πληροφορίες όπως οι μισθοί που παίζουν στις διάφορες περιοχές της Ελβετιας.
Ή διαφωνία μου είναι όμως με τον εμετικό τρόπο με τον οποίο ορισμένα μέλη αντιμετώπισαν τις κοπέλα και ειδικά την πενταγιωτισσα που ποσταρεις φωτογραφία-ες. Από τη στιγμή που στο μεγαλύτερο κομμάτι της συζήτησης δεν προκαλούσε ή κοπέλα δεν υπήρχε λόγος να την προσβάλει κάποιος. Και στο φόρουμ υπάρχουν κανόνες αλλά κάποιοι δεν θέλουν να τους τηρήσουν. Επίσης από τη στιγμή που συνέχιζε να ποσταρει και πήγαινε με τα νερά των περισσότερων σήμαινε ότι γουσταρει και το έκανε.
Κι εγώ τα έχω με την απαραδεκτη συμπεριφορά των Ελληνίδων και τις κραζω κι εκτός φόρουμ αλλά όταν δεν με προσβάλλουν δεν προσβαλλω και δεν φθανω σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο να μιλάω με απάνθρωπο τρόπο.
Σε κάποια σημεία οι κουβέντες δειχναν αρρωστημένα μυαλά.
Πάμε τώρα στους φανατικούς των Ελληνικών ρδελων. Όσοι έχετε χρήματα καλά κάνετε και τα σπαταλατε και το ευχαριστιεστε. Μην προσπαθείτε όμως στους άλλους να επιβάλλετε την φιλοσοφία σας. Χάνεται το δίκιο σας και δειχνετε ότι είστε απόλυτοι σε κάποια θέματα. Σκεφτείτε επίσης και το γεγονός ότι δεν μένουν όλοι σε μεγάλες πόλεις όπως ή Αθηνα, ή Θεσκη κλπ για να έχουν εύκολη πρόσβαση στα ρδελα και την ποικιλία στις τανες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ντοπα γιατι ολες στο tinder ειναι απο 18 μεχρι 25; Γιατι οι 40αρες λενε οτι ειναι 30;
Επισης γιατι ολες ειναι απο παντειο η απο το Καποδιστριακο;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.338
Πόντοι
41.129
αποστολη του αντρα ειναι να γαμει ολη του τη ζωη σαν κουνελι στα μπουρδελα και οταν γινει ραμολιμεντο να γραψει το σπιτι του σε μια 19χρονη ρωσιδα που θα τον πλενει και θα τον ξεσκατιζει κι αυτος θα απλωνει τα ρυτιδιασμενα και ροζιασμενα χερια του πανω στο αλαβαστρινο κορμακι της

:thumbsup: :thumbsup: εγω θα ηθελα να μου κανει και μασαζ στα αρχιδια το βραδι με τα βελούδινα νεανικα χερακια της πριν κοιμηθώ μου αρεσει πολύ ...  :rolleyes:

αφου πρωτα θα επινε ολο το γαλατακι της...  :pipa1: :pipa1:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Καθησα και διάβαζα αυτό το απίστευτο τρολιν που προκάλεσαν οι 2 κοπέλες του φόρουμ, αλήτισσα και πενταγιωτισσα. Γράφτηκαν αρκετά πράγματα τελειως άσχετα με το θεμα.Καποια που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το ερωτικό κομμάτι, που ήταν χρήσιμες πληροφορίες όπως οι μισθοί που παίζουν στις διάφορες περιοχές της Ελβετιας.
Ή διαφωνία μου είναι όμως με τον εμετικό τρόπο με τον οποίο ορισμένα μέλη αντιμετώπισαν τις κοπέλα και ειδικά την πενταγιωτισσα που ποσταρεις φωτογραφία-ες. Από τη στιγμή που στο μεγαλύτερο κομμάτι της συζήτησης δεν προκαλούσε ή κοπέλα δεν υπήρχε λόγος να την προσβάλει κάποιος. Και στο φόρουμ υπάρχουν κανόνες αλλά κάποιοι δεν θέλουν να τους τηρήσουν. Επίσης από τη στιγμή που συνέχιζε να ποσταρει και πήγαινε με τα νερά των περισσότερων σήμαινε ότι γουσταρει και το έκανε.
Κι εγώ τα έχω με την απαραδεκτη συμπεριφορά των Ελληνίδων και τις κραζω κι εκτός φόρουμ αλλά όταν δεν με προσβάλλουν δεν προσβαλλω και δεν φθανω σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο να μιλάω με απάνθρωπο τρόπο.
Πάμε τώρα στους φανατικούς των Ελληνικών ρδελων. Όσοι έχετε χρήματα καλά κάνετε και τα σπαταλατε και το ευχαριστιεστε. Μην προσπαθείτε όμως στους άλλους να επιβάλλετε την φιλοσοφία σας. Χάνεται το δίκιο σας και δειχνετε ότι είστε απόλυτοι σε κάποια θέματα. Σκεφτείτε επίσης και το γεγονός ότι δεν μένουν όλοι σε μεγάλες πόλεις όπως ή Αθηνα, ή Θεσκη κλπ για να έχουν εύκολη πρόσβαση στα ρδελα και την ποικιλία στις τανες.

:hi:

ακριβως τυπε! πολλοι εδειξαν τον αληθινο κακο εαυτο τουςς...
παρολα αυτα εγω ηθελα, οπως διαπιστωσες, κ ανεβαζα τις φωτο, γτ συνηθως στις προκλησεις απαντω...
μαρεσουν τα παιχνιδια  :grin:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

:hi:

ακριβως τυπε! πολλοι εδειξαν τον αληθινο κακο εαυτο τουςς...
παρολα αυτα εγω ηθελα, οπως διαπιστωσες, κ ανεβαζα τις φωτο, γτ συνηθως στις προκλησεις απαντω...
μαρεσουν τα παιχνιδια  :grin:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.068
Πόντοι
6.256
Τωρα στο μεγκα στο δεν εχω λογια , τραγουδαει μια ελλεινηδα σουπερ μουνι, μαρια σοφια τη λενε, για δειτε.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ντοπα γιατι ολες στο tinder ειναι απο 18 μεχρι 25; Γιατι οι 40αρες λενε οτι ειναι 30;
Επισης γιατι ολες ειναι απο παντειο η απο το Καποδιστριακο;

μαριε εσυ βαλε προφιλ τον κλοουν κ γραψε απο κατω κικμποξερ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
313
Πόντοι
36
@marios51, αν δεν κάνω λάθος, το τιντερ κοιτάει κοπέλες των οποίων τα προφιλ τους στο φεις που συμμετέχουν στο τιντερ είναι ηλικιακά από 18 μέχρι την ηλικία που έχεις δηλώσει εσυ στο φεις.Αυτες που βγαζει μπορεί επισης στο προφίλ τους να έχουν καποια κοινά χαρακτηριστικά με το δικό σου προφίλ, όπως ομάδες φεις, επάγγελμα, αγαπημένες κοινές σελίδες, περιοχη κ.α

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zeljko σε μερικά πράγματα συμφωνούμε. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που αντιμετωπίζονται τα μπουρδέλα στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Πολύ απλά, οι νέοι εκεί στην πλειοψηφία τους ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. Είναι πολύ πιο εύκολο να γαμήσεις από ό,τι εδώ.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Zeljko σε μερικά πράγματα συμφωνούμε. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που αντιμετωπίζονται τα μπουρδέλα στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Πολύ απλά, οι νέοι εκεί στην πλειοψηφία τους ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. Είναι πολύ πιο εύκολο να γαμήσεις από ό,τι εδώ.
mexri τα 30 σου ναι
μετα ειναι πολυ χειροτερα στην δυτ ευρωπη.... :rolleyes:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Χαίρομαι που συμφωνούμε. Έτσι ακριβώς είναι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πουθενα δεν ειναι δυσκολο να γαμησεις,αν προσεχεις λιγο τον εαυτο σου.Αν εισαι σαπιοκοιλιας και κονιορδος,ε δεν προκειται να γαμησεις που να χτυπιεσαι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και με σένα balkanexpress77 συμφωνώ. Η πορνεία στη δυτική και βόρεια Ευρώπη απευθύνεται βασικά στους μοναχικούς μεσήλικες.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Και με σένα balkanexpress77 συμφωνώ. Η πορνεία στη δυτική και βόρεια Ευρώπη απευθύνεται βασικά στους μοναχικούς μεσήλικες.
και σε πιο μικρους...30+..ο λογος?γενικαγενικα εχει πεσει αντρομανι..κατι οι μεταναστες εντος ΕΕ κατι οι λαθροι,πουτσα παντου εντελει... :helpplea:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Master21 στη δυτική Ευρώπη γαμάς όπως και να είσαι. Οι ελεεινίδες από τα 15 τους το παίζουν δύσκολες γιατί σκέφτονται το γάμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom