Βρισιά που έχει να κάνει με το άτομό σου, δεν σου έριξα.
Ούτε αναφέρθηκα σε συγγενείς σου , όπως κάνεις εσύ (γυναίκα,πεθερά κτλ).
Όχι ότι μασάω.
Αλλά αν συνεχίσεις, θα το δέχεσαι αυτό.
Κατά τη γνώμη μου , είναι μαλακία που μπαίνεις.
Μαλακία και των υπευθύνων ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Αλλά δεν σε υποχρεώνουν.
Είναι χώρος για άνδρες.
Που θέλουν να αγοράζουν υπηρεσίες από γυναίκες ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΡΙΠΕΡ.
Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό !!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.rigastagweekend.com/img/activities/activities-Limo_Airport_Transfer_Inc_Stripper-21369574269.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτο σε ενοχλει...που εχω φωνη κ μιλαω...θελετε ενα μερος αποκλειστικα για σας χωρις γυναικεια παρεμβαση κ π παλι ομως μπαινουμε εμεις κ σας τα χαλαμε...
ετσι ειναι αυτο το φορουμ.αν δεν σαρεσει παρε τα κουβαδακια σου κ αριβαρισε αλλου...
εγω ουτε ηρθα να διωξω καποιον ουτε τπτ...μπηκα σα μελος εκανα την κριτικη μ για το αλκατραζ και σχολιασα λιγακι απο δω κ απο κει στο χαβαλε κ επιδωθηκα σε μνμτα πιο πολυ με αξιολογα τυπακια...
η τρελα σας κ ο ρατσισμος σας..μου υψωσε τη φωνη...οποτε οσο πιο ρατσιστες ειστε τοσο πιο πολυ θα μιλαω...
οταν ριξεις τους τονους κ μιλησεις σαν ανθρωπος θα τους ριξω κ γω φιλε μου, ετσι ειναι αυτα!
ωραια δε πηδας χοντρεςςς, χεστηκαμε..δε σ ειπε κανεις να με πηδηξεις...αλλα οχι κ να διασυρεις ενα ατομο λογο κιλων...
αν ειχα αρχιδια θα μ τα κλανες...αλλα επειδη δεν εχω εχω εξακολουθω να σε γραφω στη μουναρα μου...βεβαια η εκτονωση που μ προσεφερες αποψε ηταν αριστη οποτε μαλλον πρεπει να σε ευχαριστησω για αυτο.
λοιπον αυριο καινουργια μερα...κοψε το υφακι για να το κοψω κ γω...
κ επιτελους ασε με να παω για υπνοοοοοο
αυτη η κωλαραααα πρεπει να ξεκουραστειιι :2funny: