zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
στρακι θα ταν...
Ίσα μωρή χαμούρα ...
στρακι θα ταν...
πινουμε καφε στο παγκρατι. ο βυζος τοτε δουλευε σ ενα κωλοχοτελ γαμηστρονα στο κεντρο ρεσεψιον.με τον γκαμπαντου και τον αισθηση ηταν ηδη φιλοι και πηγαιναν απο εκει και του εκαναν παρεα.εμενα και τον λαλακ δε μας ηξερε.σκαμε κατα τις δωδεκα και συννενοημενα μπαινουν πρωτα ο γκαμπα με τον αισθηση.μας ειχαν πει οτι θα καθοντουσαν σ ενα τραπεζακι στην εισοδο δεξια της ρεσεψιον και θα τους κερναγε πορτοκαλαδα οπως συνηθιζαν να κανουν.20 λεπτα μετα μπαινουμε μεσα με τον λαλακ κουναμενοι σα λατερνες και ζηταμε δωματιο .ο βυζος κοιταζε τους αλλους και ηθελε να γελασει.τον ψαρωσαμε τοσο πολυ που φτασαμε μεχρι το δωματιο.εκει δεν αντεξαμε αλλο,λιωσαμε στα γελια,κατεβηκαν κ οι αλλοι 2 και του ειπαμε ποιοι ειμαστεεχασα ωραιες εποχες τυπε?
οι πατσαβούρες σαν κ εμένα έχουν γυναικείες λεσχες δεν ασχολούνται με όσους τρώνε παντόφλες από την πεθεράΚι εκεί θα έρθουν πατσαβούρες σαν εσένα και τις άλλες και θα σκούζετε ...
ότι έχετε δικαίωμα να μπείτε ....
Ότι είναι αντισυνταγματικό να σας απαγορεύουν την είσοδο κτλ κτλ κτλ.
Καμία αξιοπρέπεια.
Ένας από τους πρώτους ασθενείς μου πριν 20+ χρόνια , μου έλεγε
ότι όταν πάψει να του σηκώνεται ... δεν θα πλησιάσει γυναίκα ξανά στα 5χλμ ...
πινουμε καφε στο παγκρατι. ο βυζος τοτε δουλευε σ ενα κωλοχοτελ γαμηστρονα στο κεντρο ρεσεψιον.με τον γκαμπαντου και τον αισθηση ηταν ηδη φιλοι και πηγαιναν απο εκει και του εκαναν παρεα.εμενα και τον λαλακ δε μας ηξερε.σκαμε κατα τις δωδεκα και συννενοημενα μπαινουν πρωτα ο γκαμπα με τον αισθηση.μας ειχαν πει οτι θα καθοντουσαν σ ενα τραπεζακι στην εισοδο δεξια της ρεσεψιον και θα τους κερναγε πορτοκαλαδα οπως συνηθιζαν να κανουν.20 λεπτα μετα μπαινουμε μεσα με τον λαλακ κουναμενοι σα λατερνες και ζηταμε δωματιο .ο βυζος κοιταζε τους αλλους και ηθελε να γελασει.τον ψαρωσαμε τοσο πολυ που φτασαμε μεχρι το δωματιο.εκει δεν αντεξαμε αλλο,λιωσαμε στα γελια,κατεβηκαν κ οι αλλοι 2 και του ειπαμε ποιοι ειμαστε
οι πατσαβούρες σαν κ εμένα έχουν γυναικείες λεσχες
με την ευχή μου αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχερη μας φανταζεσαι με τον λαλακ να κανουμε το ζευγαρι?
την λέσχη την θες με απαγόρευση για να μην σε κυνηγάει η πεθεράΝα τις χαίρεστε.
Καλορίζικες.
[size=30pt]
ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;[/size]
Γιατί δεν σπάτε ;
Παντοφ[size=20pt]Λακης[/size]την λέσχη την θες με απαγόρευση για να μην σε κυνηγάει η πεθερά
Δεν το πιστευω οτι μιουταριστηκες για παραθεση στον ΜέμοΚοίτα για ποιο ποστ με μιουταρισε..σιγα δεν είπα και κάτι λάθος απλά τον έτσουζε προσωπικά τον Πιτσι
Η πέτρα του σκανδάλου τρομάρα τουΔεν το πιστευω οτι μιουταριστηκες για παραθεση στον Μέμο
Θες κ γκομενα Λάκη. Με ντύσιμο γυφτου
Για να καταλάβετε πόσο μουνόπανα λαός είμαστε ... και μουνοχώρα ...
Μου λέγαν φίλοι δικηγόροι , ότι αυτό που γίνεται στην αγγλία,
την πουστοχώρα , των ξεκωλιασμένων πουσταράδων
ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ
δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα.
Για τον πέουλα τελείως.
Θα γούσταρα τρελά μία τέτοια λέσχη.
Να πηγαίνουμε να πίνουμε , να φουμάρουμε , να κουβεντιάζουμε για πουτάνες κτλ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΓΕΡΟΙ ΑΝΔΡΕΣ.
http://[URL unfurl="true"]www.thetimes.co.uk/tto/multimedia/archive/00310/107274639__310339c.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
γυφτο. Οι μουναρες βιζιτες γυφτισσες ήτο ?Ίσα μωρή χαμούρα.
Τότε πήγα να γαμήσω μουνάρες βίζιτες.
Πινέζα ...
Ο Αλεξ αν δεν ειχε μουνιά η Λέσχη ούτε να σας κλάσει δεν θα έμπαινε..Μιας και έσκασε μύτη ο Βούδας των Αλεξότυπων ... του το αφιερώνω !
Ομολογω πως ναι.Ο Αλεξ αν δεν ειχε μουνιά η Λέσχη ούτε να σας κλάσει δεν θα έμπαινε..
Θυμάμαι φάση , που πήγαμε Ολύμπικ με κολλητό
και περιμέναμε στο σαλόνι μαζί με 152 ζευγάρια για δωμάτια.
Στο μεταξύ εγώ, έπινα από ένα τζόνυ πλακέ που είχα στην τσέπη
και τηλεφωνούσα στα βιζιτογραφεία και ρωτούσα τι υπάρχει
και πόσο χρεώνεται η κάθε μία τάνα.
Ήταν φουλ χειμώνας και φορούσα από κάτω φόρμα, από πάνω αμάνικη φανέλα με καμηλό παλτό
και από παπούτσια φορούσα σαμπό του οδοντιατρείου !!!!!!
Με κοιτάγανε οι ελλεηνίδες σαν λεπρό.