zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
μα μενω αγγλια εχω τα αγγλικα προτυπα! κ ειμαι κ ευχαριστη παρεα ;)
Ρε ούστ.
Άϊσα πέρα .
Μπρρρρρρρρρρρρ ...
μα μενω αγγλια εχω τα αγγλικα προτυπα! κ ειμαι κ ευχαριστη παρεα ;)
στο οτι ειναι μαυροι...
ολες οι φυλες δεν ειναι οι ιδιες
αλλες τρεχουν πιο γρηγορα ,αλλες σκεπτονται πιο πολυ,αλλοι δουλευουν πιο πολλοι κλπ
υγ.αν πας με μαυρους φιλιεσσαι κ τετοια,ξεκινα να σβηνεις μερες απο το ημερολογιο.. ;)
η επιτυχια του θρεντ δεν επιβεβαιωνει αυτα
ειναι ενδιαφερον να υπαρχει καποια γυναικα μαχιμη εδω,εστω κ στην αλλοδαπη
εγω πουχω κοψει σχεσσεις με την φυλη μας εδω κ 15χρονια το βρισκω πολυ ενδιαφερον
στηριζω Πεντα λοιπον...
οσο την βγαλει καθαρη βεβαια γιατι με τα αραπια πακια κλπ ολο κ κατι θα κολησει μοιραιο... :o :o :o
Ρε ούστ.
Άϊσα πέρα .
Μπρρρρρρρρρρρρ ...
θα αρπαξεις τιποτα αρρωστειες απο τους αραπαδες κ θα αποχωρησεις απο τα εγκοσμια συντομα...αυτοδε το πιασα το υστερογραφο..
αγαπητη η ζωη ειναι πολυ μικρη για να αναλωνομαστε σε εχθρες και καυγαδεςνταξει τρολαρειςς!
οσο την βγαλει καθαρη βεβαια γιατι με τα αραπια πακια κλπ ολο κ κατι θα κολησει μοιραιο... :o :o :o
μια αφρατουλα ελληνιδα που εχει ολες τις χαρες
μια εξεταση παντα ειναι καλη,εγω κανω 2 φορες το χρονο για ΟΛΑΓιατί δεν θα είναι ήδη γεμάτη ;
αγαπητη η ζωη ειναι πολυ μικρη για να αναλωνομαστε σε εχθρες και καυγαδες
η ζωη ειναι ωραια και πρεπει να την απολαμβανουμε κατα προτιμηση παρεα με μια αφρατουλα ελληνιδα που εχει ολες τις χαρες
Τι χάρες;
Που με τα χοντρά μπούτια αν πας να τη σοδομίσεις, είναι ζήτημα αν θα μπει στον κώλο
το πουτσοκέφαλο ;
εχω συνεβρθει με απειρες ασνατολικες κ ουκρανια κ ρουμανια μολδσβιαΤι χάρες;
Που με τα χοντρά μπούτια αν πας να τη σοδομίσεις, είναι ζήτημα αν θα μπει στον κώλο
το πουτσοκέφαλο ;
θα αρπαξεις τιποτα αρρωστειες απο τους αραπαδες κ θα αποχωρησεις απο τα εγκοσμια συντομα...αυτο
καλα αμα ειναι 5 ποντοι το πουλακι σου, φυσικα κ δε θα μπει
καλα αμα ειναι 5 ποντοι το πουλακι σου, φυσικα κ δε θα μπει
εχω θαψει μεσα μου το παλιο πουλιτι εγινε ρε παιδια? πουλι μου μεταλλαξη επαθες? μηπως φταιει η χυλοπιτα του μυστικου?
Άρα μιλάμε για το μέγεθος πάλι...
Και το ντύσιμο και τα λοιπά είναι το πρόσχημα.
Δεν μας είπες όμως, πώς το ψώνισες το κελεπούρι;
ειπα κανω 2 φορες το χρονομε εναν μαυρο εχω παει μεχρι στιγμης..και μαλιστα καναμε αμφοτεροι εξετασεις hiv & std και βγηκαν καθαρες. εσεις κανετε??
εχω συνεβρθει με απειρες ασνατολικες κ ουκρανια κ ρουμανια μολδσβια
το νεαρο της ηληκιας καλυπτει μια ελαφρα υπερβαεη,εαν εχει το καταλληλο ταμπεραμεντο.
.βεβαια οσο πλησιαζει τα 30 αυτο τελειωνει...
Είχα ακούσει ιστορία τύπου , που τα είχε με βουβάλα ...
είχε πάρει όρκο ότι ήταν παρθένα ...
αλλά δεν είχε ματώσει ...
Και την πήδαγε 2 χρόνια.
Αφότου παντρεύτηκαν , έχασε 30 κιλά η γκόμενα (πήγε στα 150)
και τότε ... μάτωσε !!!!
23 χρόνια μετά από τότε που άκουσα την ιστορία,
όταν τη θυμάμαι με πιάνει λόξυγγας από τα γέλια.