zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Αυτό με τα 1000pm μου ήρθε κάπως απότομο
Εμένα να δεις !!!!!!!!!!!
Αυτό με τα 1000pm μου ήρθε κάπως απότομο
το οτι οι ελληναρες οταν μιλαμε για κρασια δινου7με την εντυπωση εμπειρου σομμελιε που παιζει στα δαχτυλα υφες και επιγευσεις ενω στην πραγματικοτητα δε μπορουμε να ξεχωρησουμε τη χυμα ρετσινα απο τη σαμπανια μοετ με ξεπερνα
δε θα ειμαι στο Ελλαντα
Όχι όλοι ρε τύπε.
Ούτε όλοι δίνουν περιγραφές σομελιέ,
αλλά ούτε και όλοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη ρετσίνα από τα αφρώδη όπως λες.
Εγώ που ... πίνω κρασιά και δεν γράφω για αυτά, ξεχωρίζω άνετα αυτά που πίνω.
(Αφρώδη δεν πίνω, είναι για Αλεξότυπους που τραπεζώνουν χοντρές).
Γιατί; Δεν σε χωράει;
προτιμω Cabernet Sauvignon κ ενα ιταλικο ημιγλκο που ειχα δοιμασει καποτε κοκκινο που ηταν τελειο...μερεσει η γλυκα αυτη αλλα δε το θυμαμαι το κρασακι αυτο
γενικα προτιμω λευκο παντως
Παρεμπιπτόντως... σαν ποικιλία της αρέσει το καμπανάρι, αλλά προτιμά τα λευκά. :S
δεν το πολυπιστευω οτι κανουν ετσι οι περισσοτεροι....αλλα αν ηταν ..μια μαλάκια θα ήταν προτιμότερη νομιζω..δεν την έχουν ανακαλύψει μάλλον.όχι τουλάχιστον σε αρκετή ποσότηταμια φορα μαλακιζομασταν σπιτι ενος φιλου και ανοιξαμε για χαβαλε ενα γυναικειο profile sto fb με αματουρι φωτο. Το τι εγινε δε περιγραφεται. Λιμοκτονια πεφτει φιλε, οχι απλα πεινα. Δεν εχουν ολοι φραγκα για ρδελακι μαλλον.
Ναι. Το καμπανάρι φημίζεται για τα λευκά κρσιά που δίνει.
Ναι. Το καμπανάρι φημίζεται για τα λευκά κρσιά που δίνει.
Λαμα λες ρε λακη;Από μυστήρια κρέατα που έφαγα μου άρεσαν τρελά το ελάφι
και ένα μυστήριο προβατοειδές αντικρυστό σε πανηγύρι έθνικ γεύσεων στο αμέρικα από το περού ... πρέπει να ήταν λίμα ή κάτι τέτοιο .
τελευταια εχω ανακαλυψει το τσιπουρο χωρις γλυκανισο με πορτοκαλαδα η λεμονιτα με ανθρακικο
κοροιδευα κατι φιλους αλλα δοκιμασα και χωθηκα :S
Λαμα λες ρε λακη;
Εφαγες λαμα ρε;