Κανείς ,τα έχω κλειστά.Ρε Αλίντισσα, γιατί η άλλη χαλαρά μας τρολάρει, χονδρικά πόσοι σου έχουν στείλει;
Τα ανοίγω σπάνια
Κανείς ,τα έχω κλειστά.Ρε Αλίντισσα, γιατί η άλλη χαλαρά μας τρολάρει, χονδρικά πόσοι σου έχουν στείλει;
Τι να τρολαρει. Μονο που βλεπουν γυναικριο ονομα αρχιζουν πμ. Αμα δουν και κανενα ενδιαφερον αβαταρ γαμησε τα. Ειδικα αμα απανταει η αλλη, και λιγα εχει.Ρε Αλίντισσα, γιατί η άλλη χαλαρά μας τρολάρει, χονδρικά πόσοι σου έχουν στείλει;
Ειδαν ενα κητος και ειπαν να ριξουν ενα πμ μπας και γαμησουν τιποτα τσαμπα. Ετσι για την αλλαγη.
Δεν παιζει προβλημα, ολοι μπαζωνουμε που και που.
Δεχεται και hard core γαμησι, μεγαλο +.
θελω να στειλω μια συστημενη πουτσα, ανοιγεις μια;Κανείς ,τα έχω κλειστά.
Τα ανοίγω σπάνια
Κανείς ,τα έχω κλειστά.
Τα ανοίγω σπάνια
είναι και αυτό μια οπτική πολυ πιθανή..βεβαια ίσως πιστεύουν ότι τρώγεται γενικώς ενώ στην πραγματικότητα ίσως όχι τόσο..όποτε κάτω από αυτήν την εντύπωση να στέλνουν..οι μπουρδελιαριδες ίσως να είναι και πιο λιμπιντογονοι από τον μέσο άντρα έξω από το σαιτ..με τα γνωστά 1000 Αποτελέσματα που ειδαμε να ειναι το πιθανό αποτέλεσμαΕιδαν ενα κητος και ειπαν να ριξουν ενα πμ μπας και γαμησουν τιποτα τσαμπα. Ετσι για την αλλαγη.
Δεν παιζει προβλημα, ολοι μπαζωνουμε που και που.
Δεχεται και hard core γαμησι, μεγαλο +.
1006
αα κ στην αρχη τα σβηνα...μετα βαρεθηκα κ σταματησα....φαντασο ποσα θα χα...αν κ πρεπει να ξνασβησω μ ειπαν γτ μετα δε θα με αφηνει να ποσταρω
Οχι ρε δεν ερχονται ,εχω βαλει αστερακι στις ρυθμίσειςΝαι ρε οκ, αλλά σου έρχονται, δε σου έρχονται;
Το νουμεράκι πρέπει να μεγαλώνει γρήγορα κάθε μέρα.
Κι όμως,της έστειλαν 1000 pm...
Τι στον πούτσο συμβαίνει ρε συ.
Προσωπικά όσες έχω πηδήξει τα κιλά τους ήταν σίγουρα το λιγότερο πλην 10 από το ύψος του.
Π.χ.1,73->κάτω από 63 κιλά..
Δηλαδή έστειλε κόσμος pm και ΑΦΟΥ ανέβασε τις φωτό της;;;
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά..
Στέλνουν σε ένα μπάζο χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά για να γαμήσουν πότε και που;
Δεν το παίζω ιστορία,αλλά ρε τύποι,αυτή ούτε στο μετάξι δε θα δούλευε.
Είμαστε σοβαροί;Τι 1000 pm;
Καλά,φαντάζομα eri και αλιντισσα που μετράνε συγκριτικά με άλλες θα έχουν κανένα μύριο pm όλα αυτά τα χρόνια
τυπος μ εστειλε μνμ να ερθει αγγλια για 3 μερες να περασουμε καλα
ειδα κ επαθα να τον ξεκολλησω!!
Και τι ακριβως σου ελεγε ο Αλεξ;τυπος μ εστειλε μνμ να ερθει αγγλια για 3 μερες να περασουμε καλα
Αφού ανέβασες φωτό ή πριν;
600 από τον αλέκο, 400 από τον μουνοβαγόνη και 6 από ξέμπαρκους;
Και τι ακριβως σου ελεγε ο Αλεξ;
για αυτο παιρνουν τα μυαλα σας αερα εδω χαμου και τη βλεπετε αντικειμενα του ποθου να πουμε η καθε κατσικανιαρα1006
αα κ στην αρχη τα σβηνα...μετα βαρεθηκα κ σταματησα....φαντασο ποσα θα χα...αν κ πρεπει να ξνασβησω μ ειπαν γτ μετα δε θα με αφηνει να ποσταρω
τυπος μ εστειλε μνμ να ερθει αγγλια για 3 μερες να περασουμε καλα
Άγιε, μέχρι και ο Αλέκος έχει αποστασιοποιηθεί, φαντάσου τι παίζει.
για αυτο παιρνουν τα μυαλα σας αερα εδω χαμου και τη βλεπετε αντικειμενα του ποθου να πουμε η καθε κατσικανιαρα
γι αυτο το πουλι ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΕΜ ουτε για κραξιμο