Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ρε εσύ δεν είπες ότι αν δεν φάμε 100 χυλόπιτες να μην σταματάμε ?
που στον πούτσο θα τις βρούμε να τις φάμε αν όχι στα μπαρ..

και τους χώρους εργασίας έχεις απαγορέψει επίσης  :2funny:
Δεν υπαρχει διακριση στους χωρους. Δηλαδη αμα σε παιζει η γκομενιτσα απέναντι λες α μπα είμαι σε μπαρ θα γαμησει ο πορτιερης;
Στο φιναλε καμακι κανεις. Όπως και να χει την άλλη μερα θα μαθεις το αποτέλεσμα  ;)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Όταν την έστηνα έξω από το μπουρδέλο απλά της έκανα σπάσιμο που δεν με δεχόταν. Και αμέσως μετά πήγαινα και γάμαγα άλλη.
Χανω τον όποιο ''φόβο'' είχα για τους νταβατζήδες :S

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Για βρες τι ακριβώς είπα ...

Μάλλον μπαίνεις στην ignore list μου μαζί με τον άλλο c4amper....

είπες ότι ένας φίλος σου αυτό έκανε και όταν ορίμασε αύξησε τον αριθμό στις 200 χιλόπιτες :(

Δεν υπαρχει διακριση στους χωρους. Δηλαδη αμα σε παιζει η γκομενιτσα απέναντι λες α μπα είμαι σε μπαρ θα γαμησει ο πορτιερης;
Στο φιναλε καμακι κανεις. Όπως και να χει την άλλη μερα θα μαθεις το αποτέλεσμα  ;)

με έβαλε ignore list  :huh:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Αν σε παρακαλέσει να την γαμήσεις από τον κώλο ακάποτα ...
και μεσα σε εκκλησία ... το κάνεις ..

Αλλά δεν είναι πολύ πιθανό σενάριο ε ;;;;

Οπότε ... ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΜΕ για που επιλέγουμε ΕΜΕΙΣ να την πέφτουμε σε γκόμενες.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡ ...

ειδικά αν δεν είμαστε γνωστοί ....

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
είπες ότι ένας φίλος σου αυτό έκανε και όταν ορίμασε αύξησε τον αριθμό στις 200 χιλόπιτες

Αααααααααααααααααααααααααα

[size=12pt]και αυτό είναι το ίδιο με αυτό ;;;[/size]

[size=11pt]ρε εσύ δεν είπες ότι αν δεν φάμε 100 χυλόπιτες να μην σταματάμε ? [/size]

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.865
Πόντοι
2.606
Γιατί δεν γουστάρω όταν κατεβαίνω στο Μετάξι να υπάρχει έστω κι ένα σπίτι που δεν μπορώ να μπω. Μου θίγει τον εγωισμό.
η απόρριψη απο το καμάκι σου θίγει τον εγωισμό και δεν το κανεις απ την αλλη δεν εχεις κανενα προβλημα να εχεις θιγμένο εγωισμό απο την πόρτα που τρως σε μπουρδελο που πληρώνεις για να γαμησεις μάλιστα .,

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παιδι ποιος μπορει να προτεινει τα καλυτερα μερη για καμακιστην αθηνα  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Brabus67 είπα ότι κι εκεί έχω πρόβλημα, κυρίως γιατί μειώνονται οι επιλογές μου. Δεν έχω βέβαια το ίδιο πρόβλημα με την απόρριψη από το καμάκι γιατί την πουτανίτσα που μου έριξε πόρτα την έχω γαμήσει 100 φορές.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.865
Πόντοι
2.606
Brabus67 είπα ότι κι εκεί έχω πρόβλημα, κυρίως γιατί μειώνονται οι επιλογές μου. Δεν έχω βέβαια το ίδιο πρόβλημα με την απόρριψη από το καμάκι γιατί την πουτανίτσα που μου έριξε πόρτα την έχω γαμήσει 100 φορές.
ακομα χειρότερα αν δεν την είχες γαμησει και σε απερριπτε τι θα έκανες έγκλημα ερωτικού πάθους χωρίς ανταπόκριση ;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με το αγόρι μου που με σέβεται, γίνομαι η μεγαλύτερη. Αλλό είναι το role play στο sex και το να έχεις παθητικό ρόλο ως γυναίκα και άλλο είναι να επιτρέπεις σε έναν άξεστο να σε υποτιμά.

Ε βεβαια, το αγορι σου αποκτα ανδρισμο μόνο σαν θεατρο και μονο οσο του επιτρεπεις.
Σε κατουραμε και σενα και το πουτανακι δηθεν αρσενικο που γαμας και δεν σε γαμαει.
Θα σε ειχα σπασει στο ξυλο και μονο που σκεφτηκες να μου πεις εσυ ποτε να το παιξω...αντρας ρολ πλευ.
Πατσαβουρα

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ακομα χειρότερα αν δεν την είχες γαμησει και σε απορριπτε τι θα έκανες έγκλημα ερωτικού πάθους χωρίς ανταπόκριση ;

όλοι οι δράκοι κάπως έτσι ξεκίνησαν και κατέληξαν με ένα καλσόν στο κεφάλι  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.865
Πόντοι
2.606
όλοι οι δράκοι κάπως έτσι ξεκίνησαν και κατέληξαν με ένα καλσόν στο κεφάλι  :)
δεν νομιζω ο πικης να θέλει να παίξει τον παπαχρονη γιατι δεν νομιζω να του στέλνει ουτε μια γράμμα στη μπουζου  :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
αλλο σκηνικο στο γκαζι στο μαγαζι σοσιαλιστα

καθοταν μια με μινι φορεμα σχεδον οσο το μουνι στο μπαρ με μια φιλη της

την πλησιαζω κ της λεω πολυ ευγενικα αν εχει αναπτηρα για να την πλησιασω

με κοιταει με αηδια κ λεει στη φιλη της ''μαλακας''

εφυγα ντροπιασμενος κ στεναχωρημενος

incredibile audito!!!!! Απιστευτο που το ακούω που έλεγε και κάποιος συγγενής μου στο Μεσαίωνα!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

(αν δεν ξέρεις ποιος να το γκουγκλάρεις) :grin: :grin: :grin:

Αγαπητέ ντόπα επειδή φαίνεσαι τελείως μα τελείως άσχετος από καμάκι σου το ξαναλέω:Πρώτα η θεωρία και μετά η πράξη!!!

Αν δεν έχεις κάποιον να σε διδάξει είπαμε διάβασε κανένα βιβλίο!!!

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ  δεν πάμε σε μια γκόμενα που μας γυάλισε να μιλήσουμε αν δεν κάνουμε πρώτα παιχνίδι με τα μάτια.Την κοιτάμε κλεφτά μέχρι να το καταλάβει ότι την κοιτάμε.Και αν δούμε ότι μας κοιτάει και αυτή τότε πάμε να της μιλήσουμε.Αν μας καταλάβει και γυρίσει αλλού το κεφάλι τότε πάμε για άλλα.Δε μας έχει δώσει πράσινο φως η γκόμενα.Που πας κι εσύ; Τοίχος δεν τον βλέπεις;;

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
Ε βεβαια, το αγορι σου αποκτα ανδρισμο μόνο σαν θεατρο και μονο οσο του επιτρεπεις.
Σε κατουραμε και σενα και το πουτανακι δηθεν αρσενικο που γαμας και δεν σε γαμαει.
Θα σε ειχα σπασει στο ξυλο και μονο που σκεφτηκες να μου πεις εσυ ποτε να το παιξω...αντρας ρολ πλευ.
Πατσαβουρα

Υπάρχει κοινή συναίνεση σε ό,τι κάνουμε. Έχουμε μια ισότιμη σχέση. Σέβομαι απόλυτα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του και τις ικανοποιώ όπου και όποτε θέλει.
Και ας σου απαντήσω αναλόγως. Εάν έκανες 1 απόπειρα να με ''σπάσεις στο ξύλο'' θα πλήρωνα Αλβανούς να σε στείλουν στο νοσοκομείο με συντριπτικά κατάγματα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
αλλο σκηνικο στο γκαζι στο μαγαζι σοσιαλιστα

καθοταν μια με μινι φορεμα σχεδον οσο το μουνι στο μπαρ με μια φιλη της

την πλησιαζω κ της λεω πολυ ευγενικα αν εχει αναπτηρα για να την πλησιασω

με κοιταει με αηδια κ λεει στη φιλη της ''μαλακας''

εφυγα ντροπιασμενος κ στεναχωρημενος

Ρε φίλε μην χρησιμοποιείς τόσο κλισέ φράσεις
Σε λίγο θα μας πεις ότι σε είπε μαλάκα κάποια που την ρώτησες την ώρα μέσα σε κλαμπάκι :S

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
incredibile audito!!!!! Απιστευτο που το ακούω που έλεγε και κάποιος συγγενής μου στο Μεσαίωνα!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

(αν δεν ξέρεις ποιος να το γκουγκλάρεις) :grin: :grin: :grin:

Αγαπητέ ντόπα επειδή φαίνεσαι τελείως μα τελείως άσχετος από καμάκι σου το ξαναλέω:Πρώτα η θεωρία και μετά η πράξη!!!

Αν δεν έχεις κάποιον να σε διδάξει είπαμε διάβασε κανένα βιβλίο!!!

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ  δεν πάμε σε μια γκόμενα που μας γυάλισε να μιλήσουμε αν δεν κάνουμε πρώτα παιχνίδι με τα μάτια.Την κοιτάμε κλεφτά μέχρι να το καταλάβει ότι την κοιτάμε.Και αν δούμε ότι μας κοιτάει και αυτή τότε πάμε να της μιλήσουμε.Αν μας καταλάβει και γυρίσει αλλού το κεφάλι τότε πάμε για άλλα.Δε μας έχει δώσει πράσινο φως η γκόμενα.Που πας κι εσύ; Τοίχος δεν τον βλέπεις;;

για προτεινε σημεια για καμακι στην αθηνα  :erection: :erection: :erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom