noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Τζαμπα γαμησι δεν υπαρχει :SΤυπε καποιοι είναι τσικγουνηδες και θελουν να γαμανε τσαμπα
Τζαμπα γαμησι δεν υπαρχει :SΤυπε καποιοι είναι τσικγουνηδες και θελουν να γαμανε τσαμπα
Ετσι όπως εγραφες,στο τελος νομιζα θα σου ζητουσε αποζημιωση που της μιλησες.ελλεινιδα περιπου 25 με κολαν δερματινο κ κοκκινες γοβες καθοταν στο μπαρ κ επινε ποτο νομιζω τεκιλα
την πλησιαζω με χαμογελο την ρωταω πως σε λενε κ αν ειναι μονη της εδω
με κοιταει με ξυνιλα κ μισος κ μου λεει οτι εχει γκομενο κ εδω την ξερουν ολοι κ θα εχω προβλημα που της μιλησα
το σκηνικο εγινε στο γουαι σλιπ στο γκαζι
Ετσι όπως εγραφες,στο τελος νομιζα θα σου ζητουσε αποζημιωση που της μιλησες.
ελλεινιδα περιπου 25 με κολαν δερματινο κ κοκκινες γοβες καθοταν στο μπαρ κ επινε ποτο νομιζω τεκιλα
με κοιταει με ξυνιλα κ μισος κ μου λεει οτι εχει γκομενο κ εδω την ξερουν ολοι κ θα εχω προβλημα που της μιλησα
Δεν θα ηθελες να δεις την ξινισμενη μουρη τους οταν θα τρωνε τον ακα πρωκτικο κρεμπιε?Αθλιες πραγματικα σε τέτοιες γκομενες όχι καμακι δεν θα εκανα ουτε την ωρα δεν θα ελεγα
φαινονται από μακρυα τι ξινίλες είναι
Έχει το χρυσό μουνί η καριόλα.Άκου ''θα έχεις πρόβλημα που μου μίλησες.''.Ψόφος.ελλεινιδα περιπου 25 με κολαν δερματινο κ κοκκινες γοβες καθοταν στο μπαρ κ επινε ποτο νομιζω τεκιλα
το σκηνικο με εχει ριξει πολυ ψυχολογικα
Ντόπα,στεναχωριόμαστε μόνο για ανθρώπους που αξίζουν,όχι με το κάθε καργιολίδιον..
Ξινή γκόμενα,ξινό γαμήσι...Δεν έχασες τίποτα.
τυποι στο παρον νημα υπαρχουν 2 διαφορετικες λογικες
και αναφερομαι μονο για ΓΑΜΗΣΙ και οχι για σοβαρη σχεση - γαμο (το ξαναλεω γιατι μαλλον δεν εχει γινει κατανοητο ακομα)
1) η λογικη που λεει να την πεφτεις με ρυθμους πολυβολου σε γκομενες και να εισπραττεις καθημερινα χυλοπιτες ωστε καποια στιγμη καποτε να σου κατσει καποια ελλεεινιδα εμφανισης απο 3-7/10 την οποια θα πληρωσεις κι ολας για τα αναλογα κερασματα κλπ.
τυπε επρεπε να ριξεις μια ροχαλα στο ποτο της και να φυγεις αμεσως
την πλησιαζω με χαμογελο
1)την ρωταω πως σε λενε
2)κ αν ειναι μονη της εδω
Αὐτὸ στὴν ὁρολογία τῶν PUAs λέγεται nuclear.
και σιγα μη γαμησεις τσαμπα όπως ειπε και ενας συνάδελφος πριν τσαμπα γαμησι δεν υπάρχει
τοσες κριτικες ρε τυπε για ποιον τις γραφουμε αιντε παρατηστε το κάθε βλαμμενο και πηγαίντε σε κανα καλο μαγαζακι να περάσετε ωραια οι σχεσεις με τέτοιες γκομενες έχουνε πονοκεφαλο
Τύπε,θεωρώ ότι έχω καλό μαλακόραντάρ και μυρίζομαι τις μπουρούχες ανεξαρτήτου εμφάνισης..
Αλλά,μια φορά είχα γνωρίσει ένα βλήμα,τόσο μεγάλο,που νόμιζα ότι με τρολάρει,αλλά
τελικά ήταν 100% ελλεηνίδα.
Είχε όμως ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΛΑΡΑ.
Οπότε,σκέφτηκα,ας το κάνω το κομπαρσιλίκι,αν την γαμήσω σε 3-4 ραντεβού,καλώς.
Λοιπόν,βρεθήκαμε 5 φορές μέχρι να την πάω σπίτι και να την πηδήξω,που τις 5 αυτές φορές,
μου ζάλισε τα αρχίδια με κάτι αδιανόητες μαλακίες..
Τι ότι είναι fashion blogger και ότι αυτοί από τα δυτικά είναι κατώτεροι,τι ότι δεν έχει φίλες γιατί τη ζηλεύεουν.
Μιλάμε πέρασα σκατά...Σκεφτόμουν όμως την κωλάρα...
Λοιπόν,η τύπισσα στο κρεβάτι μου ξαπλώθηκε σαν τσουβάλι πατάτες,ευτυχώς τα πήρα στην κράνα και την έκανα κουμάντο.
Και όλα αυτά για ένα 10άρι κωλάθρα,που δεν το πήρα τελικά,γιατί ήθελε περισσότερη οικειότητα και χρόνο το βούρλο.
Αν άξιζε όλο αυτό το κομπαρσιλίκι;
Φυσικά και όχι,ακόμη και να έπαιρνα κώλο.
Είχα πάει Μόνικα Σέρβα και θυμόμουν το άλλο το παρτσακλό και γελούσα,που στην τελική και πιο πολλά λεφτά μου έφυγαν και μου ζάλισε τα αρχίδια.
Κοντολογίς,όπως θέλει απλά να γαμήσει,διαβάζει κριτικές,βλέπει φωτό αν υπάρχουν και βουρ στον πατσά..