Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Αστα αυτα τύπε
Διαβαζω τωρα οτι ολο το βραδυ κωλοτριβοσουνα με Αλιντισσα και Πενταγιωτισσα, εκφραζω την απογοητευση μου.
τυπε το πουλι οχι μονο δεν κωλοετριψε, αλλα τους ετριψε καποιες αληθειες στα μουτρα και μετα πηγε για υπνο ικανοποιημενο που κρατησε ψηλα τη σημαια του ανδρισμου για ετι μια φορα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ο άλλος ο μαλάκας λέει ότι ο στόχος σου πρέπει να είναι να τρως 100 χυλόπιτες την ημέρα. Και το παίζει και μάγκας.
τραγικο  :-
η μεγαλοπρεπεια και η γαματοσυνη του ανδρισμου εχουν καταντησει πατσαβουρι να σκουπιζει τα ποδια της η καθεμια  :-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν έχω καμία σχέση με τον chris33 ή με οποιοδήποτε άλλο μέλος εδώ μέσα. Δεν έχω κλώνους.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αστα αυτα τύπε
Διαβαζω τωρα οτι ολο το βραδυ κωλοτριβοσουνα με Αλιντισσα και Πενταγιωτισσα, εκφραζω την απογοητευση μου.

Και εγώ τύπε διάβασα ότι μεταμορφώνεις τα δωμάτια του πόνου σε γαμιστρώνες...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα υπόλοιπα στο νόμο του Picker. Όταν δεν γράφω φιλοσοφώ και σκέφτομαι πώς θα τελειοποιήσω το νόμο.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ε, αυτο εννοω ρε μαλακα λακη
ποσο μαλακας αισθανθηκες οταν πηρες τηλεφωνο και ειπες "μαρια;"
και ακουσες απο μεσα "ποια μαρια ρε, ζαχαροπλαστειο πραπας εχεις παρει"

Δεν είπα "Μαρία" ...
με το που απάντησαν
"Sweet Home , λέγετε ;"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οπότε κυριλέ όλα!
Είχα μαζέψει όμως καμιά 12λαδα τηλέφωνα.
Οι 2 βγήκαν για καφέ, τη μία τη γάμησα με την πρώτη.

Σκεφτόμουν το πως κατάπιε αυτή η τελευταία το σπέρμα μου
όχι τις άλλες ....

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Θράσος το μοναδικό αποτελεσματικό όπλο ενός μετρίου εμφανισιακά άντρα χωρίς κονε χωρίς κοινωνικό περίγυρο ευρύ και κοζαρισμενο να του κανει πάσες που δεν ασκεί επάγγελμα που να εχει επαφή με το αλλο φύλλο που δεν εχει τα φράγκα που θα προσελκύσουν απο μόνα τους το μουνι .ανεβα κατέβα την Ερμού 5 φορές μιλα σε 30 γυναίκες που σου αρέσουν Ελληνίδες ξένες  οι πιθανότητες να εχεις επιτυχία ειναι 5% που κάποια στιγμή θα έρθει κι όσο περνάει ο καιρός που εξοικειώνεσαι και αποκτάς εμπειρία στο τι θα πρεπει να πεις στα πρώτα δευτερόλεπτα που ειναι σημαντικά μετα οι επιτυχίες θα ανεβαίνουν ποιοτικά και ποσοτικά .αυτο βέβαια αφου εισαι κομψά ντυμένος καθαρός και περιποιημένος

Έτσι. Με τον καιρό , αν αποκτήσεις γνωριμίες σε μπαροκαφέ που δουλεύει πρωινά-μεσημέρια
και κάθεσαι στη μπάρα και λες μαλακίες με μπαργούμαν, με την οποία έχεις γίνει κολλητός, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙΣ , πιάνει πιο εύκολα κονέ με ξεκρέμαστες που θα έρθουν για καφέ και συνήθως δεν είναι κομπλεξάρες, όπως 19χρονες βλαχάρες φοιτήτριες που κυκλοφορούν πέντε πέντε ή δέκα δέκα ...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
δίνεις και δικό σου.διαφωνω

Μουνάρα ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.
Άσε που και να της δώσεις το τηλέφωνό σου, δεν θα το αποθηκεύσει καν.

Μετά από 5 δευτερόλεπτα από την απομάκρυνσή σου από αυτή , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Διαβάζω τόση ώρα οδηγίες για το πως να ρίξετε γκόμενες. Υπάρχει και πιο απλό τρόπος για να βρεις κάποια: να την πέφτετε μόνο σε όσες είναι εντός του βεληνεκούς σου, δηλαδή κοπέλες ανάλογων προσόντων και εμφάνισης με την δική σας. Αυτό απαιτεί τεράστια αυτογνωσία, να αποβάλλεται τον ηλίθιο αντρικό εγωισμό σας και να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Φιλικά.

Άντε,ας πουμε ότι εμείς έχουμε αυτογνωσία και ξέρουμε το βεληνεκές μας.

Πόσες κοπέλες νομίζεις ότι ξέρουν το δικό τους βεληνεκές;
Γιατί εγώ οι μεγαλύτερες ψωνάρες που έχω γνωρίσει ήταν κάτι ΜΠΑΖΑ.

Βικτώρια, μου φαίνεται δεν παρακολουθείς καιρό το site..
Εδώ μέσα το έχουν παίξει μοιραίες, τύπισσες που έξω δεν τις πλευρίζει ούτε τυφλός..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ρε μαλακες
ο αντρας για να γαμησει ψαχνει μουνι ομορφο εμφανισιακα με βυζαρες, μπουταρες, κωλαρες και ποδαρες
ειναι προγραματισμενος απο τη φυση ετσι ωστε να αφησει τους καλυτερους δυνατους απογονους για επιβιωση
δεν ψαχνουμε ασφαλεια και προστασια και πιστη και αλλες τετοιες πιπες που ψαχνουν απο τη φυση τους τα βρωμομουνα
συνεπως ο αντρας ειναι γενετικα προγραμματισμενος να ψαχνει μουναρες
ομως οι μουναρες ακριβως επειδη ειναι μουναρες εχουν καθημερινα πληθωρα προσφορων και ειναι χορτατες απο ολα
απο κοπλιμεντα, απο ενδιαφερον, απο διαθεσιμοτητα αντρων, απο σχεσεις, απο σεξ, απο κερασματα, απο τα παντα
γιατι λοιπον μια μουναρα γκομενα να πει ΝΑΙ σε εναν αγνωστο του μεσου ορου που ερχεται στο ξεκαρφωτο να της σκασει το παραμυθι του
ειναι αντιστοιχο με το να πεινατε καθε μερα και να σας φερνουν ετοιμα φαγητα οι γκομενες, αλλη αστακομακαροναδα, αλλη αγριογουρουνο με δαμασκηνα, αλλη μακαρονια με κιμα, αλλη φασολαδα και αλλη σπανακορυζο
με τα μακαρονια με κιμα, τη φασολαδα και το σπανακορυζο που ειναι τα μεσα καθημερινα φαγητα ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΣΑΣΤΑΝ
τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε;
με 20 ευρω γαμας μουνι που εξω ουτε καν θα ανεπνεατε τον ιδιο αερα (εξαιρουνται λεφταδες και γκομενοι - μοντελα)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
στο ξεκαρφωτο με πεσιμο στην ψυχρα δεν γαμας μουναρα με τιποτα εκτος αν εισαι μοντελο....μουναρα μπορεις να γαμησεις ακομα και αν εισαι μετριος εμφανισιακα μονο μεσω κοινης παρεας ή κατω απο ορισμενες προϋποθεσεις του στυλ να ειστε στην ιδια δουλεια ή σε χωρους που υπαρχει συχνη επαφη μπας και την κερδισεις με κατι αλλο περα απο την εμφανιση....
νταξει εγω ειμαι κουκλακι ζωγραφιστο, για σας τα λεω μπας και πηδηξετε  :hi:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Άντε,ας πουμε ότι εμείς έχουμε αυτογνωσία και ξέρουμε το βεληνεκές μας.

Πόσες κοπέλες νομίζεις ότι ξέρουν το δικό τους βεληνεκές;
Γιατί εγώ οι μεγαλύτερες ψωνάρες που έχω γνωρίσει ήταν κάτι ΜΠΑΖΑ.

Βικτώρια, μου φαίνεται δεν παρακολουθείς καιρό το site..
Εδώ μέσα το έχουν παίξει μοιραίες, τύπισσες που έξω δεν τις πλευρίζει ούτε τυφλός..

Δεν παίζει αυτό που λέει. Η κοπελίτσα μάλλον είναι 15 χρονών. Αν όχι, τότε δεν έχει ζήσει μία! Ο άντρας δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία πως είναι εμφανισιακά. Μα ΚΑΜΙΑ σημασία! Άλλα παίζουν ρόλο κι ο νοών νοείτο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν παίζει αυτό που λέει. Η κοπελίτσα μάλλον είναι 15 χρονών. Αν όχι, τότε δεν έχει ζήσει μία! Ο άντρας δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία πως είναι εμφανισιακά. Μα ΚΑΜΙΑ σημασία! Άλλα παίζουν ρόλο κι ο νοών νοείτο!
Για το ξεκαρφωτο πεσιμο σε αγνωστη, προφανως και η εμφανιση παιζει τον κυριοτερο ρολο.

Επισκέπτης
Διαβάζω τόση ώρα οδηγίες για το πως να ρίξετε γκόμενες. Υπάρχει και πιο απλό τρόπος για να βρεις κάποια: να την πέφτετε μόνο σε όσες είναι εντός του βεληνεκούς σου, δηλαδή κοπέλες ανάλογων προσόντων και εμφάνισης με την δική σας. Αυτό απαιτεί τεράστια αυτογνωσία, να αποβάλλεται τον ηλίθιο αντρικό εγωισμό σας και να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Φιλικά.

Κα Νίκη, ἐὰν ἡ ἐπιτυχία ἐν τῷ βίω ἦτο ἐξησφαλισμένη διὰ συγκεκριμένων ἐνεργειῶν, τότε ὅλοι θὰ ἦσαν ἐπιτυχεῖς διότι θάττον ἤ βράδιον αἱ ἐν λόγῳ ἐνέργειαι θὰ ἐγένοντο γνωσταί.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μουνάρα ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.
Άσε που και να της δώσεις το τηλέφωνό σου, δεν θα το αποθηκεύσει καν.

Μετά από 5 δευτερόλεπτα από την απομάκρυνσή σου από αυτή , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
δίνεις και παίρνεις τηλέφωνο.απλά τα πράγματα..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ο άντρας δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία πως είναι εμφανισιακά. Μα ΚΑΜΙΑ σημασία!
τυπε μην τα λες σε μας
στον τυπο πηγαινε πεστα

zgyh8y7e8b.png

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ρε μαλακες
ο αντρας για να γαμησει ψαχνει μουνι ομορφο εμφανισιακα με βυζαρες, μπουταρες, κωλαρες και ποδαρες
ειναι προγραματισμενος απο τη φυση ετσι ωστε να αφησει τους καλυτερους δυνατους απογονους για επιβιωση
δεν ψαχνουμε ασφαλεια και προστασια και πιστη και αλλες τετοιες πιπες που ψαχνουν απο τη φυση τους τα βρωμομουνα
συνεπως ο αντρας ειναι γενετικα προγραμματισμενος να ψαχνει μουναρες
ομως οι μουναρες ακριβως επειδη ειναι μουναρες εχουν καθημερινα πληθωρα προσφορων και ειναι χορτατες απο ολα
απο κοπλιμεντα, απο ενδιαφερον, απο διαθεσιμοτητα αντρων, απο σχεσεις, απο σεξ, απο κερασματα, απο τα παντα
γιατι λοιπον μια μουναρα γκομενα να πει ΝΑΙ σε εναν αγνωστο του μεσου ορου που ερχεται στο ξεκαρφωτο να της σκασει το παραμυθι του
ειναι αντιστοιχο με το να πεινατε καθε μερα και να σας φερνουν ετοιμα φαγητα οι γκομενες, αλλη αστακομακαροναδα, αλλη αγριογουρουνο με δαμασκηνα, αλλη μακαρονια με κιμα, αλλη φασολαδα και αλλη σπανακορυζο
με τα μακαρονια με κιμα, τη φασολαδα και το σπανακορυζο που ειναι τα μεσα καθημερινα φαγητα ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΣΑΣΤΑΝ
τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε;
με 20 ευρω γαμας μουνι που εξω ουτε καν θα ανεπνεατε τον ιδιο αερα (εξαιρουνται λεφταδες και γκομενοι - μοντελα)
οι απέξω υπερκοστολογουν το αιδοίο τους.αν θέλαμε και αυτες τις γαμαγαμε ανετα...πανεύκολες και οι μουναρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom