zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
δεν δεχόμαστε να τρώμε χυλοπίτες από κατώτερα όντα..δεν την πέφτουμε και δεν παρακαλαμε. Ποτέ...
Και κατά συνέπεια ... δεν γαμάς κι όλας .... ΠΟΤΕ ...
δεν δεχόμαστε να τρώμε χυλοπίτες από κατώτερα όντα..δεν την πέφτουμε και δεν παρακαλαμε. Ποτέ...
αφήνουμε τις γυναίκες να μας την πέφτουν και τους Ρίχνουμε εμείς χυλοπίτες.Είναι καλύτερα έτσι νομιζωΕχει δικιο ο zeljko αν δεν φας και καμια χυλοπιτα γκομενακι δεν βγαζεις αρκει να μη γινεις χυλοπιτάκιας
σε αυτο ειμαι λιγο κακομαθημενοςΤύπε πουλί εδώ σε βρίσκω φάουλ.Άλλο να φας χυλόπιτα άλλο να σπάνε τα ρχίδια σου από καύλα και να ξεφτιλίζεσαι.Γι' αυτό υπάρχουν οι πουτάνες!!! Αλλά η απόρριψη είναι μέσα στη ζωή!!!Δουλειές που δεν πήρες δεν υπάρχουν;;;
καλαμακι ντοματα μουσταρδα..ακουσα και το βρισιδι μου βεβαια
Γαμαει σε μπουρδελα ΜΟΝΟ λέει ..ακολουθεί πικερ..μη σου πω οτι ειναι κι ο ίδιοςΚαι κατά συνέπεια ... δεν γαμάς κι όλας .... ΠΟΤΕ ...
καλαμακι ντοματα μουσταρδα..ακουσα και το βρισιδι μου βεβαια
Το πουλι τα ξερει αυταοχι ρε το κανονικο δεν ειναι με ντοματα κρεμμυδι πατατες καλαμακι κ τζατζικι?
πάντα γαμαμε.οι πουτανες δεν τελειώνουν ποτέ....Και κατά συνέπεια ... δεν γαμάς κι όλας .... ΠΟΤΕ ...
στις γυναικες δεν ισχυουν αυτα
οι γυναικες ειναι ζωα δεν τρωνε κρεμμυδι, δεν τρωνε τζατζικι, δεν τρωνε χοιρινο, θελουν πιτα αλαδωτη κλπ
για τους αντρες ειναι ο κανονας
Το πουλι τα ξερει αυτα
Γαμαει σε μπουρδελα ΜΟΝΟ λέει ..ακολουθεί πικερ..μη σου πω οτι ειναι κι ο ίδιος
να φαει ενα για να μην παρει πολλες θερμιδες αλλα να το φαει σωστα το γαμηδιαπτη μια τις θελετε μοντελα κ απτην αλλη τις κραζετε που δε ξερουν να τρων, :S
ωραιοι ειστε!!
Εγω το λατρευωεμενα μου τη σπαει το μαρουλι...
Εγω το λατρευω
Αν λέμε το ίδιο δεν ξερω
να φαει ενα για να μην παρει πολλες θερμιδες αλλα να το φαει σωστα το γαμηδι
απο ολα τρωμε αλλα λιγο
να φαει ενα για να μην παρει πολλες θερμιδες αλλα να το φαει σωστα το γαμηδι
απο ολα τρωμε αλλα λιγο
Τώρα τα λες σωστά.
Και μάλιστα κυνήγι , που περιμένεις να σε ΣΙΤΙΣΕΙ, όχι κυνήγι που το κάνεις για χόμπυ,
έχοντας άλλο φαγητό στο σπίτι.
Και φυσικά , τέτοιο κυνήγι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ:ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ.
Οπότε αν χάσεις 1, 20 , 50 πουλιά ... ούτε σπας το όπλο,
ούτε το βάζεις υπόθετο , ούτε σταματάς !
ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ.
Ούτε κλαις, ούτε κάθεσαι να αναλύεις "αν είχα άλλο φυσίγγι , θα το είχα πάρει" ....
ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
ή το μεθεπόμενο ....
ή το παραμεθεπόμενο ....
τραυματικη εμπειρια στα σουβλακια;σωστο!!
πρεπει να εχεις τραυματικη εμπειρια απο οτι καταλαβαινω :S
για τις γκομενες λεω ρεΛίγο ;
Γιατί ;
Τσίρος είσαι ;